Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Gezinsuitjes Biesbosch Brabant

Er even lekker tussenuit in de Biesbosch met het hele gezin? Dit kan bij Uit in Zuid! Door ons ruime aanbod aan gezinsuitjes en activiteiten, bieden wij zowel in de zomer als in de winterperiode leuke uitstapjes aan voor het hele gezin. Beleef en ontdek met je gezin de omgeving van Brabant en de Biesbosch. Leuk voor kleine tot grote gezinnen.

Meer dan 40 unieke uitjes in Brabant

Groot aanbod unieke uitjes geschikt voor gezinnen, families, vrienden en collega’s.

Dé uitjes specialist van de Biesbosch

Onze uitjes vinden plaatsen in of in de omgeving van Nationaal Park De Biesbosch.

Compleet verzorgd & op maat

Bij ons vind je compleet verzorgde uitjes. Naar wens op maat samengesteld en optioneel met eten & drinken.

Wat voor uitje wil je organiseren?

Ben je op zoek naar een leuk uitje met het gezin, vrienden, familie of collega’s? Dan is het huren van een boot in…

Wil je kano varen in de Biesbosch? Dan heten we je van harte welkom bij Uit in Zuid, de uitjesspecialist in Brabant. Onz…

Spanning en avontuur bij Escape Room Brabant bij Uit in Zuid Welkom bij Uit in Zuid, de bestemming voor een spannende es…

Op zoek naar een uniek uitje met 100% lachgarantie? Kies voor tandem huren in de Biesbosch bij Uit in Zuid! Ga er samen …

Gezinsuitjes in en rondom de Biesbosch

Onze gezinsuitjes vinden plaats in en rondom Nationaal Park de Biesbosch. Ideaal voor een leerzaam dagje weg met het gezin en leuk voor jong en oud. Zoekt u een sportieve of actieve activiteit in de Biesbosch? Ook dan zit u bij ons goed!

Leuk voor jong en oud

Ouders kunnen even lekker ontspannen terwijl de kinderen zich uitleven, wat wil je nog meer? Blader eens door ons ruime en gevarieerde aanbod aan gezinsuitjes. Bezoek bijvoorbeeld samen Nationaal Park de Biesbosch per elektrische sloep of ga voor sportief en kies voor een kanotocht. De omgeving van de Biesbosch ontdekken? Ga erop uit met onze tuk tuks, elektrische fatbikes of tandemfietsen.

Gezinsuitjes op maat

De gezinsuitjes in onze verschillende arrangementen zijn voorbeeldprogramma’s. Mocht de inhoud dus niet helemaal aansluiten bij jullie wensen, dan passen wij het programma graag voor jullie aan. Ook zijn de gezinsuitjes vrij te combineren met elkaar. Geef dus gerust jullie wensen of ideeën aan ons door, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Zo krijg je een dagje uit op maat dat helemaal aansluit aan de behoefte van jullie gezin.

Leerzame gezinsuitjes

Onze gezinsuitjes in Biesbosch zijn naast leuk ook erg leerzaam. Ga er bijvoorbeeld op uit met een van onze gidsen. Zij kunnen jullie alles vertellen over de flora en fauna van de Biesbosch.

Gezinsuitjes voor jong & oud

Zijn de kinderen al wat ouder? Ga dan de uitdaging aan en beleef onze spannende escaperoom in het fort. Bij de escaperooms draait alles om samenwerken, puzzels oplossen en ‘out-of-the-box’ denken. Weten jullie binnen 60 minuten te ontsnappen uit een van onze escaperooms? 

 

 

Gezinsuitjes met eten en drinken

Van al die activiteiten krijg je natuurlijk trek! Begin of eindig jullie gezinsuitje bij een van onze unieke locaties, gelegen in de gemeente Geertruidenberg, vlakbij Breda. Denk dus ook aan de innerlijke mens en start of sluit af bij ons restaurant Fort Lunet met een heerlijke lunch, borrel of diner. Fort Lunet heeft in de zomerperiode een groot terras aan de waterkant en op de binnenplaats, met een echt springkussen kasteel. 

Onze meest geboekte arrangementen voor gezinnen

Altijd al eens in een Tuktuk willen rondrijden? Door ons hoef je hiervoor niet helemaal naar het verre Thailand te vlieg…

Welkom in de wereld van de fatbike. De robuuste elektrische fietsen met brede banden zijn gemaakt om alles te trotseren …

Een prachtige vaartocht door de Biesbosch gecombineerd met een spannende, onvoorspelbare escaperoom. Neem contact op Vra…

Trappen met grappen! Onze Tandem Battle is leuk voor jong en oud. Je wordt ontvangen op Fort Lunet in Raamsdonksveer. Hi…

Reviews van onze klanten
IvB

Wij hebben een super gezellige, onvergetelijke dag gehad. Heerlijke lunch en BBQ en een fantastische GPS-challenge met een Amerikaanse schoolbus!

Inge van Heek

We hebben een geweldige vrijgezellendag gehad, het begon met een vrolijke en gezellige chauffeur Rob die het hele gebeuren goed begeleidt. De opdrachten zijn leuk en zo krijg je nog eens iets te zien van Geertruidenberg en Drimmelen. De bbq was top, we hebben genoten! De schoolbus heeft ons opgehaald en naar huis gebracht, dat was perfect geregeld, het was een dag om nooit meer te vergeten!

Eva van Gestel
EvG
HIC

Leuke locatie met behulpzaam en enthousiast personeel. De verzorging, en organisatie tijdens ons bedrijfsuitje verliep soepel. Na een plenaire samenkomst zijn wij gaan varen. De GPS-tour is super leuk en je komt elkaar tijdens de tour af en toe ook tegen. Dat leidt tot hilarische momenten en een sportieve competitie. Ook de barbecue was goed verzorgd en aangepast naar ieders dieetwensen. Al met al kijken wij terug op een zeer geslaagde dag.

Hofmeier Interim & Consulting

Waren 45 jaar getrouwd en wilden eerst een groepsgevoel kweken met kids en kleinkinderen alvorens naar een geboekt hotel te gaan. Hebben 2 Tuks gehuurd. We begonnen met koffie en taart en ‘s middags lunch geboekt. De koffie met gebak stond klaar. Daarna prima uitleg voor het gebruik van de Tuk met opdrachten. De heren waren zeer hulpvaardig en de Challenge was geweldig. Wij hebben heel erg moeten lachen en dat was de bedoeling. De lunch was werkelijk perfect geregeld en voortreffelijk. Jullie van UitinZuid hebben voortreffelijk werk geleverd. Bedankt alle dames en heren voor deze geweldige ochtend.

Johannes Spierenburg
JS

Gezinsuitje organiseren bij Uit in Zuid?

Heb je vragen of wil je graag een offerte op maat ontvangen voor een uniek dagje uit in Brabant met je gezin? Neem gerust contact met ons op!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!