Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Kano varen Biesbosch

Wil je kano varen in de Biesbosch? Dan heten we je van harte welkom bij Uit in Zuid. Met onze Canadese kano’s kom je in de kleinste kreekjes van Nationaal Park de Biesbosch terecht. Het is hier kleiner, stiller en mooier dan op de grotere wateren.

Hierdoor waan je jezelf in de vrije natuur en ontdek je nog meer over dit natuurgebied. Tijdens het kanoën in de Biesbosch kun je gebruikmaken van onze vooraf uitgestippelde routes. Zo kun je niet verdwalen met jouw gezelschap tijdens jullie kanotocht. Ideaal toch?

Kano huren Biesbosch

Een kano huren in Biesbosch? Dat doe je bij Uit in Zuid. Wij beschikken over prachtige 3-persoons Canadese kano’s, die geschikt zijn voor ervaren maar ook voor onervaren kanoërs. Je kunt de gehele lente en zomerperiode bij ons terecht voor het huren van een kano in de Biesbosch. Voor een sportief en ludiek dagje uit met je vrienden, familie, gezin of collega’s ben je bij ons aan het juiste adres!

Kano-uitje, ook geschikt als groepsuitjes of bedrijfsuitje

Een kano-uitje is geschikt voor groepen vanaf 2 personen. Ook leuk als teambuilding uitje familie, vrienden en collega’s.

Kano arrangementen

Tarieven losse kano huren Biesbosch

Een kano huren in Biesbosch kan bij Uit in Zuid al vanaf € 22,50 per dag.

Kano huren voor
één dag

€ 22,50 p.p. voor volwassenen
(en kinderen vanaf 12 jaar)
€ 15,- p.p. voor kinderen
onder de 12 jaar.

Let op! Je kunt alleen contant betalen bij de schipper!

Kano huren voor
meerdere dagen

€ 35,- p.p. voor 2 dagen
(1 nacht)
€ 47,50,- p.p. voor 3 dagen
(2 nachten)

Iedere nacht extra is €12,50 extra

Geen idee waar je in de Biesbosch kan en mag overnachten? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen je hierin perfect adviseren!

Vaartijden

Afvaartijd op aanvraag om 11:30 uur of om 13:00 uur

Terugtocht op aanvraag om 15:30 uur of om 16:30 uur
(altijd in overleg met onze schipper)

Waarom een kano huren bij Uit in Zuid?

Uit in Zuid onderscheidt zich ook, door alle kano activiteiten te laten starten op de Hofmansplaat, midden in Nationaal Park de Biesbosch. Onze kano gasten hoeven zo niet de grote rivier over te kanoën, maar worden met de Biesbosch Kano Express overgezet naar dit prachtige natuurgebied. Eenmaal aangekomen bij de opstapplaats, krijg je uitleg over de verschillende routes en kano instructies. Zo ga je goed voorbereid en zonder zorgen op pad!

De Kano Express boot vertrekt vanuit restaurant Fort Lunet in Raamsdonksveer. Dit is een originele en authentieke horecalocatie gelegen in een oud verdedigingsfort. Je kunt bij Fort Lunet terecht voor een lekkere lunch, borrel of diner voor of na de geplande kanotocht.

Kano uitje Biesbosch op maat?

Heb je liever een kano uitje op maat? Neem gerust contact op met ons en laat ons jullie wensen weten!

Direct offerte aanvragen

Wil je dit arrangement boeken, heb je vragen over dit uitje of wil je een offerte aanvragen?
Neem dan snel contact met ons op!
Op werkdagen krijg je binnen een uur antwoord!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!