• *
 1. *
 1. Leuke groepsuitjes in Brabant

  Het ideale bedrijfsuitje en groepsuitje in Brabant vind je bij Uit in Zuid. Wij richten ons op alles wat met evenementen, uitjes en dagjes/weekendjes weg te maken heeft. Om het zoeken tussen ons aanbod van arrangementen wat makkelijker te maken hebben wij hieronder wat zoekfilters aangebracht. In het overzicht kun je per categorie, thema en periode zoeken naar arrangementen die het best bij jou en je groep past.

   

  Beleef Brabant met een unieke dagje uit

  Is het dit jaar jouw taak om een familie-uitje, personeelsuitje, vriendenuitje of vrijgezellenfeest te organiseren? Dan ben je bij Uit in Zuid aan het juiste adres! Wij helpen je graag met het regelen van de leukste activiteiten voor jouw gezelschap. Ga in de lente en zomerperiode op pad met onze scooters, tandems, sloepen of kano's. En kies in de koudere maanden van het jaar voor onze leuke winterse of uitdagende indoor activiteiten. Allemaal ludieke teambuilding en groepsactiviteiten waarin Brabantse gezelligheid centraal staat. 

   

  Ook voor een bedrijfsuitje en groepsuitje op maat

  Mocht er nou niet helemaal tussen staan wat je zoekt? Bel ons dan of stuur een mailtje met je wensen. De programma's in de arrangementen zijn slechts voorbeeldprogramma's om je een idee te geven hoe de dag eruit zou kunnen komen te zien. We zijn hierin ontzettend flexibel en stellen graag een origineel groepsuitje voor je samen dat naadloos aansluit op je wensen. 

   

  Al onze arrangementen vinden plaats in en rondom Nationaal Park de Biesbosch

   

 1. Op zoek naar een leuk uitje in de winter? Bekijk hier onze themafeesten
 1. (Reset)

  Zoekfilter overzicht

  Categorieën:

  Thema’s:

  Periode:

  • GPS tuk tuk

   Groepsuitje GPS Tuk Tuk Challenge

   1
   Met een elektrische tuk tuk een mooie tocht maken? Met de GPS Tuk Tuk Challenge ga je de uitdaging aan om het Brabantse land te verkennen door verschillende GPS-punten te zoeken en met elkaar opdrachten uit te voeren. Het team dat dit het beste doet, wint!
   ["8","9","7","5"]
   ["11","4","9"]
   ["1","2"]
   Scooter dorpen derby

   Groepsuitje Scooter Dorpen Derby

   1
   Tijd voor de Italiaanse vakantiesferen op onze populaire rode retro Scooters. Zonnebril op, haren in de wind... Let's GO! Verken de dorpen rondom én Vestingstad Geertruidenberg op onze elektrische scooters!
   ["8","9","7","6","5"]
   ["11","7","9"]
   ["2"]
   Tandem challange

   Groepsuitje GPS Tandem Challenge

   1
   Onze Tandem Battle is leuk voor jong en oud. Je fietst geen lange etappes, maar korte afstanden. Navigeer door vestingstad Geertruidenberg en voer verschillende opdrachten uit. Neem het tegen elkaar op en wie weet ben jij de winnaar van jouw groep.
   ["8","9","7","6","5"]
   ["11","4","9","10"]
   ["1","2"]
  • *

   Winter Tuk Tuk Challenge

   1
   Tuk Tuk rijden en lekker eten. In onze tuk tuks maak je een tocht door de omgeving, zoek je GPS-punten en maak je opdrachten. Een geschikte ochtend- of middagactiviteit voor de winterdagen.
   ["8","9","7","6","5"]
   ["11","9"]
   ["1"]
   *

   Winterse Escaperoom

   1
   Combineer een escaperoom met lekker eten of een borrel! Laat je opsluiten in een oud fort en probeer te ontsnappen. Weet jij het record te verbreken?
   ["8","9","7","6","5"]
   ["2","1"]
   ["1"]
   *

   Winter Tandem Battle

   1
   In de winter een activiteit op de tandem gecombineerd met heerlijk eten. Een ochtend- of middagactiviteit met spel voor jong en oud.
   ["8","9","7","6","5"]
   ["9","10"]
   ["1"]
  • Diner

   Groepsuitje VR Game Escape Diner

   1
   Een unieke VR-ervaring, teambuilding, hilariteit en dit alles onder het genot van heerlijke gerechten. Wij bieden je een spannende en ingewikkelde politiezaak aan. In elke ronde is het de taak aan jullie om antwoord te geven op een vraag zoals; Wat is er gebeurd? Waarom is dit gebeurd? Wie is er schuldig?
   ["4","8","9","7","1"]
   ["7","2","1"]
   ["1"]
   *

   Schoolbus Winter Vestingbattle

   1
   Een ludieke tocht met een echte Amerikaanse schoolbus. Een privéchauffeur die jou en je gezelschap naar Vestingstad Geertruidenberg brengt en voor jou het winterlandschap trotseert. Hier speel je de Winter Vestingbattle.
   ["8","2","9","7"]
   ["11","3"]
   ["1"]
   Het Fort

   Groepsuitje Escaperoom Het Fort

   1
   Laat je opsluiten in een oud Fort en probeer te ontsnappen binnen 60 minuten! Wanneer de deur achter je in het slot valt, gaat de tijd in en onthoud… de tijd tikt sneller dan jij denkt!
   ["9","7","6","5"]
   ["4","2","1"]
   ["1","2"]
  • Bingo

   Groepsuitje Mega Music Bingo Spektakel

   1
   Een leuke muziekbingo net zoals op de camping. Ken jij alle hits en heb jij als eerste jouw bingokaart vol? Een avond vol entertainment, muziek en gezelligheid.
   ["4","8","3","9","7","11"]
   ["11","1"]
   ["1","2"]
   Biesbosch

   Groepsuitje GPS Biesbosch Sloepen Challenge

   1
   Een GPS puzzeltocht op het water! Neem het tegen elkaar op in de Biesbosch terwijl je zelf vaart en navigeert. Zoek vlaggen, maak opdrachten en wie weet is jouw groep winnaar van de GPS Biesbosch Sloepen Challenge!
   ["8","9","7","6","5"]
   ["11","8"]
   ["2"]
   Boot en tuk tuk

   Groepsuitje Lach je stuk in boot en tuk tuk

   1
   Dit heb je nog nooit gedaan, rijden met een elektrische tuk tuk door de omgeving van Nationaal Park de Biesbosch én een vaartocht met een elektrische sloep!
   ["8","9","7"]
   ["9","8"]
   ["2"]
  • American schoolbus

   Groepsuitje American Schoolbus Battle

   1
   Met deze bus ben je een echte blikvanger op de Nederlandse wegen. Je gaat niet terug naar school, maar een hele leuke activiteit tegemoet. De bus brengt je naar verschillende plaatsen rondom Fort Lunet waar je een speurtocht doet.
   ["8","2","9","7"]
   ["4","3"]
   ["1","2"]
   Challange

   Groepsuitje Biesbosch Jungle Challenge

   1
   Met onze Canadese kano´s ontdek je de smalste kreekjes van Nationaal Park De Biesbosch. Eén kano biedt plaats voor drie personen, zodat je samen met vrienden, familie of collega´s deze tocht kan maken!
   ["8","7","6","5"]
   ["11","8","10"]
   ["2"]
   VR game

   Groepsuitje VR Game La Casa de Papel VR

   1
   Bella Ciao! Een VR Escape Diner naar aanleiding van de populaire Netflix Serie La Casa de Papel. Voel jezelf een echte bankrover en laat je, samen met je team, leiden door “El Professor”. Weten jullie samen, door midden van deze VR Escape Game de Koninklijke Munt in Madrid te ontsnappen?
   ["4","8","9","7","1"]
   ["7","2","1"]
   ["1"]
  • Escaperoom combi

   Groepsuitje Escaperoom Combi

   1
   Ga de uitdaging aan in één van onze escaperooms. Laat je opsluiten en probeer zo snel mogelijk te ontsnappen. Na de escaperoom vertrek je met een elektrische sloep naar Nationaal Park De Biesbosch.
   ["9","7","6","5"]
   ["2","1"]
   ["2"]
   Bevernight

   Groepsuitje Bevernightcruise

   1
   Ga, onder begeleiding van een gids, op zoek naar bevers in Nationaal Park De Biesbosch. Bevers zijn misschien lastig te vinden, maar onze gidsen weten waar ze kunnen zitten en doen hun uiterste best om ze te spotten!
   ["3","9","7"]
   ["4","5","8"]
   ["2"]
   GPS mini tuk tuk challange

   Groepsuitje GPS Mini Tuk Tuk Challenge

   1
   Onze GPS Mini Tuk Tuk Challenge is een echte Challenge maar dan mini. Deze route is optimaal als je een leuk combinatieprogramma wil maken. Combineer dit arrangement met bijvoorbeeld een escaperoom!
   ["9","7","6","5"]
   ["9"]
   ["2"]
  • Biesbosch special

   Groepsuitje Biesboschspecial

   1
   Ontdek Nationaal Park De Biesbosch met een elektrische scooter en een elektrische sloep. Een mooie manier om het natuurgebied en de dorpen langs de maas te ontdekken.
   ["8","9","7"]
   ["9","8"]
   ["2"]
   Biesbosch & stadsontdekkingstocht

   Groepsuitje Biesbosch & Stadsontdekkingstocht

   1
   Op één dag de historische vestingstad Geertruidenberg bezoeken én Nationaal Park de Biesbosch? Dit arrangement verbindt cultuur met natuur op een toegankelijke manier.
   ["3","7"]
   ["11","4","5","8","3"]
   ["2"]
   *

   Groepsuitje Biesboschsafari

   1
   Wil je meer te weten komen over Nationaal Park De Biesbosch? Ga er dan op uit met één van onze gidsen. Zij vertellen je meer over de geschiedenis, natuur en dieren die er leven.
   ["3","9","7"]
   ["11","4","5","8","3"]
   ["2"]
  • vestingbattle

   Groepsuitje Vestingbattle

   1
   Een citygame door een oude vestingstad. Ontdek de historische vestingstad Geertruidenberg op unieke wijze. Ga tegen elkaar de de strijd aan. Navigeer door de straten, maak opdrachten en wie weet ben jij de winnaar!
   ["8","2","9","7"]
   ["4","2","3"]
   ["1","2"]
   GPS Kano challange

   Groepsuitje GPS Kano Challenge

   1
   Navigeren met een GPS in een kano! Je gaat met maximaal drie personen in een Canadese kano. Twee personen peddelen en de derde navigeert. Neem het op tegen je vrienden, familie of collega's. Wie wint bij jullie de GPS Kano Challenge?
   ["8","7","6","5"]
   ["11","8","10"]
   ["2"]
   GPS mini tandem challange

   Groepsuitje GPS Mini Tandem Challenge

   1
   Zoek je een combinatieprogramma? Dan is onze GPS Mini Tandem Challenge een goede optie. Dit arrangement duurt 1,5 uur, waardoor je het prima kan combineren met iets anders!
   ["8","9","7","6","5"]
   ["9","10"]
   ["2"]
  • Groepsuitje

   Groepsuitje American Schoolbus huren

   1
   Heb jij de taak om jouw groep van punt A naar B te brengen? De Yellow Taxi zorgt voor jou en je gezelschap een origineel en prettig vervoer!
   ["8","2","9","7"]
   ["4","3"]
   ["1","2"]
   Pedals en pedalen

   Groepsuitje Peddels & Pedalen

   1
   Fietsen met een tandem en varen met een Canadese kano. Bij dit arrangement maak je gebruik van voertuigen die je moet delen met een ander. Stap met twee personen op de tandem en met drie in de kano.
   ["8","3","7","6","5"]
   ["11","9","8","10"]
   ["2"]
   Mexicano

   Groepsuitje Mexikano

   1
   Stap in onze Mexikano! Trek een poncho aan, zet een sombrero op en neem plaats. Peddel door de smalle kreekjes van Nationaal Park De Biesbosch en geef iedereen het nakijken in Mexicaanse stijl!
   ["8","9","7","6","5"]
   ["11","8","10"]
   ["2"]
  • Boeren loeren

   Groepsuitje Boeren Loeren

   1
   Op de scooter loeren bij de boeren. In de omgeving zijn er een aantal boeren gastvrij en willen ze hun boerderij aan jullie te presenteren. Dus pak een scooter, rij naar de boer en krijg een rondleiding die je afsluit met een potje boerengolf.
   ["9","7","6","5"]
   ["11","4","5","9","10"]
   ["2"]
   Groepsuitje trapped

   Groepsuitje Trapped

   1
   Een escaperoom en vervolgens op pad met de tandem. Bij dit arrangement ga je er alles aan doen om de snelste tijd in onze escaperoom neer te zetten en vervolgens zet je de ontsnapping voort met de tandem.
   ["8","9","7"]
   ["11","4","2","9","10"]
   ["2"]

Voor een Brabants groepsuitje

Op zoek naar gezellige of actieve groepsuitje in Brabant? Het gehele jaar door biedt Uit in Zuid leuke groepsuitjes aan, om jouw dag in Brabant mee compleet te maken. Voor iedere leeftijdscategorie is er bij dit bedrijf wel wat te vinden in het ruime aanbod aan winterse en zomerse activiteiten. Een uniek groepsuitje in Brabant boek je bij Uit in Zuid! 

 

Groepsuitjes voor bedrijven

Ook voor een uniek bedrijfsuitje, personeelsfeest of bedrijfsborrel zit je goed bij Uit in Zuid. Het organiseren van deze evenementen is vaak een hoop geregel en hier gaat dan ook veel tijd in zitten. Wij nemen deze organisatie dan ook graag voor jou uit handen, zodat ook jij een leuke en ontspannen dag beleefd. Jouw zakelijke evenement is bij ons in goede handen! 

 

Inclusief eten en drinken

Op een lege maag kun je niks natuurlijk! Start daarom jullie groepsuitje bij restaurant Fort Lunet met een lekkere kop koffie en een Brabants worstenbroodje. Of wat dacht je van een uitgebreid lunchbuffet in Het Cachot met jouw gezelschap? Je dagje uit afsluiten kan bij Fort Sint Gertrudis met een ontspannen borrel of heerlijk diner. Voor onze groepsuitjes bieden wij een overzichtelijke foodboek aan met daarin al onze horecamogelijkheden vermeld. Al deze opties zijn mogelijk in een van onze drie unieke evenementenlocaties die ook als start- en eindpunt gelden voor onze groepsuitjes.

 

  Organiseer je groepsuitje bij Uit in Zuid

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw groepsuitje in Brabant? Neem vandaag nog contact op met Uit in Zuid. Bel naar 0162 - 727 040 of mail ons op info@uitinzuid.nl. Of vraag vrijblijvend een offerte aan.