Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op of bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op 0162 - 727 040. Ook bereikbaar na 17.00 uur op 06 24 12 36 59

 • *

Over ons

Een gezellige dag weg met collega's, familie of vrienden is natuurlijk onmisbaar. Wij, bij Uit in Zuid, staan voor jou klaar om bedrijfsevenementen, familiedagen of vrijgezellenfeesten op maat te organiseren.

Hoe doen wij dit? Wij hebben jarenlang ervaring op het gebied van evenementen organiseren. Wij weten dus waar wij mee bezig zijn. Daarnaast heb je vrijblijvend contact met één van ons om jou uitje tot in de puntjes te regelen. Ook hebben wij onze voertuigen in eigen beheer en zijn wij eigenaar van een eigen horecalocatie. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om snel te schakelen wanneer nodig.

Jouw uitje is voor ons prioriteit nummer één. Het maakt niet uit of je jong of oud bent of werkt bij een advocatenkantoor of bij een garage, iedereen is welkom bij Uit in Zuid! Door onze ligging rondom Nationaal Park de Biesbosch, hebben wij de mogelijkheid om jou en gezelschap een onderscheidende beleving te bieden.

 

Populaire arrangementen

 • *

  GPS Paas TukTuk Challenge

  Brunchen, tuktuk rijden en dineren en borrelen. Vier Pasen in de tuktuk en op een unieke locatie voor een heerlijke paasbrunch en -diner.
  ["4","8","9","7","6","5"]
  ["7","4","9"]
  ["1","2"]
  *

  GPS Biesbosch Sloepen Challenge

  Een GPS puzzeltocht op het water! Neem het tegen elkaar op in de Biesbosch terwijl je zelf vaart en navigeert. Zoek vlaggen, maak opdrachten en wie weet is jouw groep winnaar van de GPS Biesbosch Sloepen Challenge!
  ["8","9","7","6","5"]
  ["11","8"]
  ["2"]
  *

  GPS Paas Tandem Battle

  De leukste activiteit tijdens Pasen. Start de dag samen met een paasbrunch, vervolgt door de GPS Tandem Battle en schuif achteraf aan tafel voor een heerlijk paasdiner
  ["4","8","9","7","6","5"]
  ["7","9"]
  ["1","2"]
  *

  Scooter Dorpen Derby

  Tijd voor de Italiaanse vakantiesferen op onze populaire rode retro Scooters. Zonnebril op, haren in de wind... Let's GO! Verken de dorpen rondom én Vestingstad Geertruidenberg op onze elektrische scooters!
  ["8","9","7","6","5"]
  ["11","7","9"]
  ["2"]
 • *

  GPS Tuk Tuk Challenge

  Met een elektrische tuk tuk een mooie tocht maken? Met de GPS Tuk Tuk Challenge ga je de uitdaging aan om het Brabantse land te verkennen door verschillende GPS-punten te zoeken en met elkaar opdrachten uit te voeren. Het team dat dit het beste doet, wint!
  ["8","9","7","5"]
  ["11","4","9"]
  ["1","2"]
  *

  La Casa de Papel VR Game

  Bella Ciao! Een VR Escape Diner naar aanleiding van de populaire Netflix Serie La Casa de Papel. Voel jezelf een echte bankrover en laat je, samen met je team, leiden door “El Professor”. Weten jullie samen, door midden van deze VR Escape Game de Koninklijke Munt in Madrid te ontsnappen?
  ["4","8","9","7","1"]
  ["7","2","1"]
  ["1"]
  *

  American Schoolbus Battle

  Met deze bus ben je een echte blikvanger op de Nederlandse wegen. Je gaat niet terug naar school, maar een hele leuke activiteit tegemoet. De bus brengt je naar verschillende plaatsen rondom Fort Lunet waar je een speurtocht doet.
  ["8","2","9","7"]
  ["4","3"]
  ["1","2"]
  *

  VR Escape Diner Game

  Een unieke VR-ervaring, teambuilding, hilariteit en dit alles onder het genot van heerlijke gerechten. Wij bieden je een spannende en ingewikkelde politiezaak aan. In elke ronde is het de taak aan jullie om antwoord te geven op een vraag zoals; Wat is er gebeurd? Waarom is dit gebeurd? Wie is er schuldig?
  ["4","8","9","7","1"]
  ["7","2","1"]
  ["1"]