• *

Over Uit in Zuid

Een gezellige dag weg met het hele gezin is natuurlijk onmisbaar. Wij, bij Uit in Zuid, staan voor jou en je gezin klaar om een leuke dag te organiseren. Ook voor groepen is dit natuurlijk onmisbaar. Door ons aan de maatregelen te houden en deze zo goed mogelijk toe te passen, zorgen wij voor groepen van bedrijven, families en vrienden dat ook zij een leuke middag hebben.

 

Hoe doen wij dit? Wij hebben jarenlang ervaring op het gebied van uitjes organiseren. Wij weten dus waar wij mee bezig zijn. Daarnaast heb je vrijblijvend contact met één van ons om jou uitje tot in de puntjes te regelen. Ook hebben wij onze voertuigen in eigen beheer en zijn wij eigenaar van onze eigen horeca locaties: Fort Lunet, Fort Sint Gertrudis en 't Cachot. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om snel te schakelen wanneer nodig.

Jouw uitje is voor ons prioriteit nummer één. Door onze ligging rondom Nationaal Park de Biesbosch, hebben wij de mogelijkheid om jouw gezin of groep een onderscheidende beleving te bieden.