Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Tuk Tuk Brabant

Welkom bij Tuk Tuk Brabant: De ideale bestemming voor het huren van unieke, Thaise tuk tuks! Tuk Tuk Brabant is gelegen in vestingstad Geertruidenberg, aan de rand van natuurgebied de Biesbosch. Tuk Tuk Brabant is het perfecte uitje voor families, gezinnen en vriendengroepen.

Bij Tuk Tuk Brabant draait alles om plezier en een geslaagd dagje uit. Onze tuk tuks zijn niet alleen een bijzonder vervoersmiddel, maar ook een attractie op zich. Met hun opvallende en unieke uitstraling trekt je vast en zeker de aandacht tijdens jouw tocht door de omgeving. Of je nu opzoek bent naar een ontspannen verkenningstocht of een avontuurlijke middag, onze tuk tuks zijn het geschikte vervoersmiddel voor jouw dagje uit.

Op onze locatie is ook Restaurant Fort Lunet te vinden. Dit historische fort biedt de perfecte plek voor een heerlijke borrel, lunch of smakelijk diner. Na een avontuurlijke rit met de tuk tuk kun je plaats nemen op deze unieke locatie op een zonovergoten terras. Het restaurant biedt een smakelijke, eenvoudige menukaart. Zo zit er voor ieder wat wils bij. Of je nu zin hebt in een smaakvolle salade, of een sappige burger, bij restaurant Fort Lunet vindt je altijd iets naar jouw wens.

Bij Tuk Tuk Verhuur Brabant hechten we veel belang aan veiligheid. Je krijgt van ons van te voren een duidelijke instructie. Zo zorgen we dat iedereen met een vertrouwt gevoel op pad gaat.
Daarnaast zijn de tuk tuks voorzien van een navigatiesysteem in de tuk tuks. Zo kun je moeiteloos de mooiste plekjes in de omgeving verkennen.

De Thaise tuk tuk is niet alleen een populair en ludiek vervoersmiddel, maar biedt ook een unieke manier om samen te genieten van quality time. Het is het ideale voertuig om samen met je familie, gezin of vrienden op avontuur te gaan. Tijdens de rit kunnen jullie samen lachen, de omgeving verkennen en mooie herinneringen maken die nog lang zullen voortleven.

Meer informatie over Tuk Tuk Brabant

Wil je de tuk tuks huren en een gezellige middag beleven met je familie, vrienden of gezin? Nee mdan contact met ons op om je reservering te maken. Bel naar 0162 – 727 040 of mail naar info@tuktukbrabant.nl. Ons enthousiaste team staat klaar om je te helpen bij het plannen van je uitjes of het organiseren van het vervoer. ‘

Stap in en laat je verrassen door de omgeving en het rijden in dit ludieke voertuig. We kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen voor een onvergetelijke tuk tuk ervaring!