Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Fort Sint Gertrudis

Fort Sint Gertrudis is een trots en monumentaal pand in het stadscentrum van het pittoreske Geertruidenberg. Onze zeven zalen bieden veel keuze in grootte en sfeer; kies voor een robuuste ruimte met donkere uitstraling, of juist voor een moderne club! Organiseer je evenement, jubileum, zakenbijeenkomst en meer groots bij Fort Sint Gertrudis. Op deze locatie kunnen wij in onze zalen maximaal 1.150 personen ontvangen. 

Zakelijk

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een zakelijk evenement? Welkom bij evenementen locatie Fort Sint Gertrudis in Geertruidenberg! Deze bijzondere locatie heeft 7 verschillende zalen tot zijn beschikking met ieder een eigen karakter en thema. Of het nu gaat om een product presentatie, personeelsfeest, receptie, vergadering of een spetterend bedrijfsfeest, alles is mogelijk bij Fort Sint Gertrudis. Combineer jouw dagje uit bij Uit in Zuid met een vergadering tussendoor of sluit jullie dag af met een spetterend personeelsfeest in de binnenplaats.  Alle activiteiten en arrangementen van Uit in Zuid kunnen prima gecombineerd worden met deze prachtige evenementen locatie. En heb je nou echt behoefte aan een uniek bedrijfsfeest? Neem dan gerust is een kijkje tussen onze speciale themafeesten. Wij helpen jou graag met het samenstellen van jouw perfecte zakelijke dagje uit!

Particulier

Maar deze evenementen locatie in Noord-Brabant is ook de ideale uitvalsbasis voor jouw particuliere evenement. Of je nou een verjaardag,  jubileum, babyshower of familiedag wilt organiseren in de sfeervolle bruine kroeg, de club of de bourgondische zaal. Dit is allemaal mogelijk bij evenementen locatie Fort Sint Gertrudis in Vestingstad Geertruidenberg. Wij kunnen jou helpen met het organiseren en samenstellen van een spetterend feest inclusief vele horecamogelijkheden. Van een lekkere lunch, een overheerlijk buffet of een luxe hapjesschaal. Niks is onze koks te gek en zij zetten graag hun smakelijkste beentjes voor om jouw dag compleet te kunnen maken. Start jouw familiedag met een Brabants worstenbroodje, stap dan in onze rode Tuk Tuks en laat jouw dag eindigen bij een van onze drie horeca locaties met een verassend buffet. Jouw particuliere evenement vier je bij ons! 

Interesse gekregen in de vele mogelijkheden?

Heb jij interesse gekregen in de vele mogelijkheden bij evenementen locatie Fort Sint Gertrudis? Aarzel dan niet en neem contact met ons op voor meer informatie, of vraag een offerte aan op maat. Dit doe je door te bellen naar 0162 – 727 040 of mail naar info@uitinzuid.nl. Wij denken graag met je mee over jouw specifieke wensen en ideeën.

Mocht je liever behoefte hebben aan een wat kleinere locatie? Neem dan eens een kijkje bij onze andere evenementen locatie Het Cachot.