Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

American Schoolbus Challenge

Rondrijden in een echte Amerikaanse Schoolbus! Je groep wordt ontvangen op Fort Lunet of de schoolbus haalt je op een afgesproken locatie op. Nee, zelf sturen doe je niet. Wij zorgen voor een gezellige privé-buschauffeur. Zo kan je genieten van de prachtige omgeving. Is iedereen aanwezig? Dan is het tijd om in de schoolbus te stappen en te vertrekken!

Wat ga je doen tijdens de American Schoolbus Challenge?

De battle begint wanneer de bus aankomt op de eerste bestemming: Vestingstad Geertruidenberg. Onze begeleider maakt van je groep een aantal kleinere groepjes en legt jullie begeleider de GPS battle uit. Ieder team krijgt een GPS apparaat en een navigatiemap. Nu ben je klaar om te starten met de challenge.

Je gaat zoeken naar GPS-punten in de omgeving. De plaatsen die je moet vinden, zoek je met de GPS. Op deze plaatsen maak je opdrachten die je terugvindt in je navigatiemap. Dit zijn teamopdrachten voor groot en klein, dus voor iedereen uitvoerbaar. Denk aan puzzels, vragen over de omgeving en ludieke improvisatie opdrachten. Samenwerken is de sleutel tot succes, ook gezelligheid is deze dag ontzettend belangrijk. Wanneer alle opdrachten zijn uitgevoerd, is het tijd om weer met de bus te vertrekken naar de volgende locatie.

Eenmaal aangekomen in Biesboschdorp Drimmelen is het tijd voor een korte pauze op een zonnig terras. Hierna start de volgende ronde. Ook hier ga je weer zoeken naar specifieke GPS-punten. Na het tweede deel van de challenge is het tijd om te vertrekken naar Restaurant Fort Lunet in Raamsdonksveer. Hopelijk zijn alle opdrachten goed ingevuld. Het team dat de meeste opdrachten juist heeft, wint de American Schoolbus Battle.

Wanneer je terugkomt bij Fort Lunet worden alle mapjes en GPS’en ingeleverd en kijkt jullie begeleider deze na. De resultaten worden meegenomen in een ludieke prijsuitreiking inclusief prijs.

Wie wint bij jullie de American Schoolbus Battle?

Voorbeeldprogramma

  • 13.30 uur – Ontvangst en uitleg + start tocht met de Amerikaanse schoolbus door de mooie omgeving
  • 14.00 uur – Aankomst in Geertruidenberg en start American Schoolbus Battle
  • 15.15 uur – Vervolg tocht per Amerikaanse bus
  • 15.30 uur – Aankomst in Drimmelen met bezoek aan café of terras (drankjes excl.)
  • 16.00 uur – Start American Schoolbus Battle in Drimmelen
  • 17.00 uur – Einde American Schoolbus Battle + start ludieke prijsuitreiking
  • 17.15 uur – Start barbecue (excl.)


Let op: dit is een voorbeeldprogramma dat aangepast kan worden aan jouw specifieke wensen.

Geschikt voor...

Informatie

Dagje uit organiseren bij Uit in Zuid?

Wil je dit arrangement boeken? Neem snel contact met ons op!

Liever een uniek uitje op maat? Vraag dan een offerte op maat aan!

Op zoek naar meer unieke uitjes?

Bekijk ook onze andere uitjes in Brabant en boek vandaag nog een uniek dagje uit!