Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Biesbosch uitjes

Ben je op zoek naar een leuk uitje in de Biesbosch? Hier vind je al de Biesbosch uitjes van Uit in Zuid. Succes verzekerd! Meerdere Biesbosch uitjes met elkaar combineren tot een dagvullend programma is geen probleem. Zo krijg je een leuk compleet dagje Biesbosch.

Meer dan 40 unieke uitjes in Brabant

Groot aanbod unieke uitjes geschikt voor gezinnen, families, vrienden en collega’s.

Dé uitjes specialist van de Biesbosch

Onze uitjes vinden plaatsen in of in de omgeving van Nationaal Park De Biesbosch.

Compleet verzorgd & op maat

Bij ons vind je compleet verzorgde uitjes. Naar wens op maat samengesteld en optioneel met eten & drinken.

Onze meest geboekte arrangementen

Dit heb je nog nooit gedaan, rijden met een elektrische Tuk Tuk door de omgeving van Nationaal Park de Biesbosch...
Onze GPS puzzeltocht op het water is een unieke ervaring. Deze challenge speelt zich af in onze elektrische sloepen midden...
Een sportief dagje uit in nationaal park de Biesbosch in een Canadese kano. Stap deze middag aan boord bij de...
Een unieke combinatie: varen én scooteren in een prachtige omgeving. Neem contact op Vraag offerte aan Wat ga je doen...

Uitje Biesbosch op maat?

De onderstaande Biesbosch uitjes zijn voorbeeldprogramma’s. Deze kunnen nog geheel naar wens op maat worden afgestemd. 

 

Heb je zelf een leuk idee en staat jouw ideale uitje in de Biesbosch er niet tussen? Geen paniek! Laat ons jouw idee weten en wie weet kunnen wij alsnog jouw ideale Biesbosch uitje organiseren. We hebben in ieder geval genoeg kennis en ervaringen met het organiseren van de leukste uitjes in de Biesbosch.

Reviews van onze klanten
IvB

Wij hebben een super gezellige, onvergetelijke dag gehad. Heerlijke lunch en BBQ en een fantastische GPS-challenge met een Amerikaanse schoolbus!

Inge van Heek

We hebben een geweldige vrijgezellendag gehad, het begon met een vrolijke en gezellige chauffeur Rob die het hele gebeuren goed begeleidt. De opdrachten zijn leuk en zo krijg je nog eens iets te zien van Geertruidenberg en Drimmelen. De bbq was top, we hebben genoten! De schoolbus heeft ons opgehaald en naar huis gebracht, dat was perfect geregeld, het was een dag om nooit meer te vergeten!

Eva van Gestel
EvG
HIC

Leuke locatie met behulpzaam en enthousiast personeel. De verzorging, en organisatie tijdens ons bedrijfsuitje verliep soepel. Na een plenaire samenkomst zijn wij gaan varen. De GPS-tour is super leuk en je komt elkaar tijdens de tour af en toe ook tegen. Dat leidt tot hilarische momenten en een sportieve competitie. Ook de barbecue was goed verzorgd en aangepast naar ieders dieetwensen. Al met al kijken wij terug op een zeer geslaagde dag.

Hofmeier Interim & Consulting

Waren 45 jaar getrouwd en wilden eerst een groepsgevoel kweken met kids en kleinkinderen alvorens naar een geboekt hotel te gaan. Hebben 2 Tuks gehuurd. We begonnen met koffie en taart en ‘s middags lunch geboekt. De koffie met gebak stond klaar. Daarna prima uitleg voor het gebruik van de Tuk met opdrachten. De heren waren zeer hulpvaardig en de Challenge was geweldig. Wij hebben heel erg moeten lachen en dat was de bedoeling. De lunch was werkelijk perfect geregeld en voortreffelijk. Jullie van UitinZuid hebben voortreffelijk werk geleverd. Bedankt alle dames en heren voor deze geweldige ochtend.

Johannes Spierenburg
JS

Biesbosch uitje organiseren?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie Biesbosch uitje? Neem gerust contact op met Uit in Zuid. Je kunt ons bellen, mailen of vraag een offerte aan.

Op werkdagen binnen een uur antwoord!