Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Teamuitjes in Brabant

Ben jij dit jaar de gelukkige om het jaarlijkse teamuitje te organiseren? Gefeliciteerd! Het organiseren van een uitje is namelijk echt een feest. Wij doen iedere dag niets liever. Met ruim 15 jaar ervaring in het organiseren van originele teamuitjes kunnen wij wel stellen dat wij je perfect kunnen helpen. Zoek je dus een origineel teamuitje in Brabant? Denk aan Uit in Zuid!

Meer dan 40 unieke uitjes in Brabant

Groot aanbod unieke uitjes geschikt voor gezinnen, families, vrienden en collega’s.

Dé uitjes specialist van de Biesbosch

Onze uitjes vinden plaatsen in of in de omgeving van Nationaal Park De Biesbosch.

Compleet verzorgd & op maat

Bij ons vind je compleet verzorgde uitjes. Naar wens op maat samengesteld en optioneel met eten & drinken.

Onze meest geboekte arrangementen voor teams

Een sportief dagje uit in nationaal park de Biesbosch in een Canadese kano. Stap deze middag aan boord bij de...
Trappen met grappen! Onze Tandem Battle is leuk voor jong en oud. Je wordt ontvangen op Fort Lunet in Raamsdonksveer....
Tijd voor de Italiaanse, vakantiesferen op onze populaire rode retro Scooters. Zonnebril op, haren in de wind… Let’s GO! Neem...
Altijd al eens in een Tuktuk willen rondrijden? Door ons hoef je hiervoor niet helemaal naar het verre Thailand te...

Groot aanbod teamuitjes in Brabant

Het liefste wil je elk jaar weer iets origineels verzinnen. Je wilt natuurlijk niet dat iemand zegt “hé, dit hebben we toen ook al gedaan!”. Daarom hebben wij een groot aanbod aan groepsuitjes, ideaal voor je teamuitje. Natuurlijk willen wij jou ook elk jaar een nieuw origineel teamuitje kunnen voorschotelen. Daarom verandert ons aanbod voortdurend. Zo kan je altijd op ons rekenen!

Kies de ideale groepsactiviteit voor jouw team

Er valt dus bij Uit in Zuid genoeg te kiezen. Weet je al wat voor teambuilding jij wilt gaan doen? Of je nu een bijzonder, low-budget, of sportief teamuitje zoekt. Je vindt het ideale dagje uit bij Uit in Zuid! Om jouw een beetje wegwijs te maken in ons aanbod, hebben wij de uitjes alvast voor je gesorteerd. Zo kun je kiezen uit verschillende thema’s. Bijvoorbeeld actief, op het water of culinair. 

Ontdek Brabant en de Biesbosch met je team

Onze uitvalsbasis is gelokaliseerd in de gemeente Geertruidenberg, in Noord-Brabant. Vlakbij Breda en de Biesbosch. Deze omgeving is ideaal voor jouw teamuitje in Brabant. Onze uitjes vinden plaats in (de omgeving van) het Nationaal Park De Biesbosch. Het mooiste stukje natuur van Brabant!

Teamuitjes met oog voor de natuur

Natuurlijk zijn wij zuinig op deze natuur. Bij onze activiteiten houden we daar ook rekening mee. Ga je bijvoorbeeld Tuk Tuk of scooter rijden? Of kies je ervoor om met een sloep te gaan varen? Dan ruik je geen benzinedampen. Deze voer- en vaartuigen worden namelijk allemaal elektrisch aangedreven. Wel zo groen. Ook voor een duurzaam teamuitje in Brabant zit je dus goed bij ons!

Teamuitje op maat

Staat jouw originele teamuitje er niet tussen? Of wil je een door ons aangeboden teamuitje nog specialer maken? Of heb je zelf een geweldig idee, maar kun je wel wat hulp gebruiken bij het organiseren? Ook voor een teamuitje op maat ben je bij Uit in Zuid aan het juiste adres. We horen dus graag wat jouw wensen of ideeën zijn.

Teamuitje inclusief eten of overnachting?

Ben je op zoek naar een teamuitje met overnachting of een teamuitje met eten? Wij regelen het graag voor je. Bijna al onze uitjes starten bij Restaurant Fort Lunet in Raamsdonksveer. Hier kun je bijvoorbeeld je activiteit starten met een heerlijke lunch of koffie met gebak. Of sluit af met een borrel, diner of barbecue. Daarnaast hebben wij in de omgeving goede contacten met diverse hotels en B&B’s. We helpen je graag met het regelen van een overnachting. 

Reviews van onze klanten
IvB

Wij hebben een super gezellige, onvergetelijke dag gehad. Heerlijke lunch en BBQ en een fantastische GPS-challenge met een Amerikaanse schoolbus!

Inge van Heek

We hebben een geweldige vrijgezellendag gehad, het begon met een vrolijke en gezellige chauffeur Rob die het hele gebeuren goed begeleidt. De opdrachten zijn leuk en zo krijg je nog eens iets te zien van Geertruidenberg en Drimmelen. De bbq was top, we hebben genoten! De schoolbus heeft ons opgehaald en naar huis gebracht, dat was perfect geregeld, het was een dag om nooit meer te vergeten!

Eva van Gestel
EvG
HIC

Leuke locatie met behulpzaam en enthousiast personeel. De verzorging, en organisatie tijdens ons bedrijfsuitje verliep soepel. Na een plenaire samenkomst zijn wij gaan varen. De GPS-tour is super leuk en je komt elkaar tijdens de tour af en toe ook tegen. Dat leidt tot hilarische momenten en een sportieve competitie. Ook de barbecue was goed verzorgd en aangepast naar ieders dieetwensen. Al met al kijken wij terug op een zeer geslaagde dag.

Hofmeier Interim & Consulting

Waren 45 jaar getrouwd en wilden eerst een groepsgevoel kweken met kids en kleinkinderen alvorens naar een geboekt hotel te gaan. Hebben 2 Tuks gehuurd. We begonnen met koffie en taart en ‘s middags lunch geboekt. De koffie met gebak stond klaar. Daarna prima uitleg voor het gebruik van de Tuk met opdrachten. De heren waren zeer hulpvaardig en de Challenge was geweldig. Wij hebben heel erg moeten lachen en dat was de bedoeling. De lunch was werkelijk perfect geregeld en voortreffelijk. Jullie van UitinZuid hebben voortreffelijk werk geleverd. Bedankt alle dames en heren voor deze geweldige ochtend.

Johannes Spierenburg
JS

Teamuitje organiseren bij Uit in Zuid?

Heb je vragen of wil je graag een offerte op maat ontvangen voor een uniek dagje uit in Brabant met je team? Neem gerust contact met ons op!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!