Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Amerikaanse schoolbus huren Brabant

Bij onze Amerikaanse Schoolbus gaat het niet om vervoer van A naar B, maar om vermaak van A tot Z. Uit in Zuid beschikt over twee authentieke Amerikaanse schoolbussen, van maximaal 24 personen tot maximaal 44 personen.

Onze Amerikaanse Schoolbussen zijn zowel los te huur als in combinatie met wisselende groepsarrangementen. Zo worden ze geregeld ingezet als trouwvervoer, taxi of pendeldiensten bij evenementen. Maar doen ze ook dienst als vervoer tijdens jullie groepsactiviteit.

Amerikaanse schoolbus uitjes

De Amerikaanse Schoolbus is zeer geschikt voor jong en oud. Iedereen kan mee in onze Kwibus. Bij ieder arrangement dat je boekt zit altijd een professionele, maar zeer gezellige chauffeur!

We hebben originele en wisselende groepsarrangementen in combinatie met onze Amerikaanse Schoolbussen Leuk voor bijvoorbeeld jullie vrijgezellenfeest of personeelsuitje in Brabant!

De Kwibus start in de omgeving Restaurant Fort Lunet in Raamsdonksveer. We hebben diverse leuke arrangementen rondom en in Nationaal Park de Biesbosch en andere locaties als Vestingstad Geertruidenberg en Drimmelen.

Amerikaanse Schoolbus uitje, een uniek groeps- of bedrijfsuitje

Onze Amerikaanse Schoolbus uitjes zijn geschikt voor groepen vanaf 10+ personen. Leuk met vrienden, familie of collega’s.

Amerikaanse schoolbus inzetten als vervoer?

Geen arrangementen gevonden. Neem contact met ons op en laat je verrassen!

Tarieven Tandem verhuur Brabant

Heb je zelf een event in gedachte waarbij je De Brabantse Kwibus goed kunt gebruiken? Laat ons dit dan weten. Alles is mogelijk en wij kunnen jouw groep ophalen bij de gewenste locatie.

Amerikaans Schoolbus uitje op maat?

Heb je liever een Amerikaans Schoolbus uitje op maat? Neem gerust contact op met ons en laat ons jullie wensen weten!

Direct offerte aanvragen

Wil je dit arrangement boeken, heb je vragen over dit uitje of wil je een offerte aanvragen?
Neem dan snel contact met ons op!
Op werkdagen krijg je binnen een uur antwoord!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!