Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Brabantse Kwibus

Welkom bij Kwibus Brabant: Het bedrijf voor het huren van unieke Amerikaanse schoolbussen en het beleven van een toffe dag! Gevestigd in vestingstad Geertruidenberg, aan de rand het natuurgebied De Biesbosch, bieden wij het perfecte uitje voor families, gezinnen en vriendengroepen.

Bij Kwibus Brabant draait het om het creëren van een onvergetelijke dag. Onze bussen hebben de iconische uitstraling van de Amerikaanse schoolbussen en brengen je direct in de sfeer van en typische Amerikaanse roadtrip. Of je nu een dagje uit plant, een feest wilt organiseren of een speciale gelegenheid viert, onze Amerikaanse schoolbussen voegen originaliteit toe aan elk evenement of dagje uit.

Uiteraard hoef je de bus niet zelf te besturen. Hiervoor hebben wij een gezellige buschauffeur. Onze professioneel en vriendelijke chauffeur zal je begeleiden tijdens je avontuurlijke rit en ervoor zorgen dat je je op je gemak voelt. Of het nu gaat om het geven van interessant weetjes over de omgeving, of het creëren van een feestelijke sfeer, onze buschauffeur maakt van elke rit een gezellige ervaring.

Naast dat onze schoolbus beschikbaar is voor uitjes is de Amerikaanse schoolbus ook beschikbaar als vervoersmiddel van A naar B. Of je nu een bedrijfsuitje organiseeerd, een groep gasten wilt vervoeren, of de bus wil gebruiken als trouwvervoersmiddel, onze bus staat voor je klaar om je in stijl naar je bestemming te brengen. Laat je gasten genieten van de unieke ervaring van reizen in een Amerikaanse schoolbus en maak het vervoer zelf al een onderdeel van je evenement.

Meer informatie over Brabantse Kwibus

Wil je de Amerikaanse Schoolbus huren en een gezellig dagje uit beleven met je familie, gezin of vrienden? Neem dan contact met ons op om je reservering te maken. Bel naar 0162 – 727 040 of mail naar info@kwibusbrabant.nl. Ons enthousiaste team staat klaar om je te helpen bij het plannen van je uitjes of het organiseren van het vervoer.