Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Sfeervolle horeca- en evenementenlocaties

Jouw particuliere of zakelijke evenement is bij ons in goede handen! Door onze drie unieke horeca en evenementen locaties in de gemeente Geertruidenberg zit er altijd wel een locatie bij die bij jou past. Vier jouw speciale gelegenheid in het mooie Fort Sint Gertrudis, Het Cachot of bij restaurant Fort Lunet. Allemaal gezellige en authentieke locaties gelegen in Noord-Brabant en vlakbij Nationaal Park de Biesbosch. De horeca en evenementen locaties hebben een gratis parkeergelegenheid en vanuit hier wandel je gemakkelijk naar de locatie toe. Het gehele jaar staan onze medewerkers voor je klaar om jouw dag compleet te maken in een van onze drie locaties.

Een authentiek verdedigingsfort dat volledig is gerestaureerd en is omgebouwd tot een mooie horeca locatie aan de rivier De Donge. Je kunt hier terecht voor een lekkere lunch, borrel of diner het gehele jaar door. Deze horeca en evenementen locatie beschikt over een groot terras en buitenterrein waardoor het hier vooral in de zomer goed vertoeven is. Daarnaast is dit het vertrekpunt van vele uitjes en arrangementen van Uit in Zuid.
Een perfecte locatie om jouw verjaardag, jubileum, babyshower of familiedag te organiseren. Deze evenementen locatie in Vestingstad Geertruidenberg heeft een sfeervolle binnenruimte en een gezellig buitenterrein. Je kunt hier terecht voor het organiseren van jouw zakelijke of particuliere evenement, of je huurt Het Cachot exclusief af met jouw gezelschap. Iets te vieren? Neem dan snel een kijkje op de pagina van Het Cachot.
Ook deze evenementen locatie is gevestigd in Vestingstad Geertruidenberg in Noord-Brabant. Fort Sint Gertrudis beschikt over 7 zalen met ieder een eigen thema. Het is een grote locatie met veel ruimte en mogelijkheden. Of je nou een locatie zoekt voor een personeelsfeest, product presentatie of zakelijke meeting? Alles is mogelijk bij evenementen locatie Fort Sint Gertrudis.

Een evenement organiseren op een van onze locaties?

Heb je vragen of wil je graag een offerte op maat ontvangen voor een uniek evenement? Neem gerust met ons op!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!