Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Meivakantie uitjes in Brabant

Uit in Zuid is dé plek voor de leukste meivakantie uitjes in het prachtige Brabant. Nu het nieuwe seizoen aanbreekt en de meivakantie voor de deur staat, is het tijd om naar buiten te gaan en te genieten van al het moois dat Brabant te bieden heeft. Bij Uit in Zuid hebben we een uitgebreid aanbod aan activiteiten samengesteld die perfect zijn voor zowel jong als oud tijdens de meivakantie.

Meer dan 40 unieke uitjes in Brabant

Groot aanbod unieke uitjes geschikt voor gezinnen, families, vrienden en collega’s.

Dé uitjes specialist van de Biesbosch

Onze uitjes vinden plaatsen in of in de omgeving van Nationaal Park De Biesbosch.

Compleet verzorgd & op maat

Bij ons vind je compleet verzorgde uitjes. Naar wens op maat samengesteld en optioneel met eten & drinken.

Wat voor uitje wil je organiseren in de meivakantie?

Op zoek naar een uniek uitje in Brabant met 100% lachgarantie, samen met je vrienden, familie of collega’s? Kies voor...
Spanning en avontuur bij Uit in Zuid in Raamsdonksveer Welkom bij Uit in Zuid, dé bestemming voor spannende escape rooms...
Willen jullie op een unieke manier het Brabantse land gaan verkennen? Wat dacht je van Tuk Tuk rijden bij Uit...
Wil je lekker gaan scooter rijden door het Brabantse land, samen met je vrienden, familie of collega’s? Dan ben je...

Ontdek Brabant tijdens jouw meivakantie in de Biesbosch

Veel van onze meivakantie uitjes vinden plaats in het Nationaal Park De Biesbosch, een ideale locatie voor een actief en zomers uitje in de natuur en op het water. Je kunt ook kiezen voor leerzame uitjes, waarbij je alles te weten komt over de prachtige flora en fauna van de Biesbosch.

Combineer jouw meivakantie uitjes met heerlijk eten en drinken

Na al die activiteiten krijg je natuurlijk dorst en honger. Gelukkig kun je bij Uit in Zuid ook genieten van een heerlijke lunch of diner. Sluit jouw dagje uit in de meivakantie af met een gezellige borrel of een spetterend feest.

Wil je jouw meivakantie uitje inclusief eten en drinken organiseren? Laat ons jouw wensen weten en we maken graag een scherpe offerte op maat voor jouw gezelschap!

Onze meest geboekte dagjes uit in de meivakantie

Trappen met grappen! Onze Tandem Battle is leuk voor jong en oud. Je wordt ontvangen op Fort Lunet in Raamsdonksveer....
Laat je opsluiten in een oud Fort en probeer te ontsnappen binnen 60 minuten! Wanneer de deur achter je in het...
Altijd al eens in een Tuktuk willen rondrijden? Door ons hoef je hiervoor niet helemaal naar het verre Thailand te...
Tijd voor de Italiaanse, vakantiesferen op onze populaire rode retro Scooters. Zonnebril op, haren in de wind… Let’s GO! Neem...
Reviews van onze klanten
IvB

Wij hebben een super gezellige, onvergetelijke dag gehad. Heerlijke lunch en BBQ en een fantastische GPS-challenge met een Amerikaanse schoolbus!

Inge van Heek

We hebben een geweldige vrijgezellendag gehad, het begon met een vrolijke en gezellige chauffeur Rob die het hele gebeuren goed begeleidt. De opdrachten zijn leuk en zo krijg je nog eens iets te zien van Geertruidenberg en Drimmelen. De bbq was top, we hebben genoten! De schoolbus heeft ons opgehaald en naar huis gebracht, dat was perfect geregeld, het was een dag om nooit meer te vergeten!

Eva van Gestel
EvG
HIC

Leuke locatie met behulpzaam en enthousiast personeel. De verzorging, en organisatie tijdens ons bedrijfsuitje verliep soepel. Na een plenaire samenkomst zijn wij gaan varen. De GPS-tour is super leuk en je komt elkaar tijdens de tour af en toe ook tegen. Dat leidt tot hilarische momenten en een sportieve competitie. Ook de barbecue was goed verzorgd en aangepast naar ieders dieetwensen. Al met al kijken wij terug op een zeer geslaagde dag.

Hofmeier Interim & Consulting

Waren 45 jaar getrouwd en wilden eerst een groepsgevoel kweken met kids en kleinkinderen alvorens naar een geboekt hotel te gaan. Hebben 2 Tuks gehuurd. We begonnen met koffie en taart en ‘s middags lunch geboekt. De koffie met gebak stond klaar. Daarna prima uitleg voor het gebruik van de Tuk met opdrachten. De heren waren zeer hulpvaardig en de Challenge was geweldig. Wij hebben heel erg moeten lachen en dat was de bedoeling. De lunch was werkelijk perfect geregeld en voortreffelijk. Jullie van UitinZuid hebben voortreffelijk werk geleverd. Bedankt alle dames en heren voor deze geweldige ochtend.

Johannes Spierenburg
JS

Organiseer jouw meivakantie uitje bij Uit in Zuid

Heb je vragen of wil je graag een offerte op maat ontvangen voor een uniek meivakantie uitje in Brabant? Neem gerust contact met ons op! Bij Uit in Zuid helpen we je graag bij het organiseren van een onvergetelijk meivakantie uitje in Brabant.

Op werkdagen binnen een uur antwoord!