Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Zomeruitjes Brabant

Uit in Zuid is dé plek voor de leukste zomeruitjes in het prachtige Brabant. Nu het nieuwe seizoen aanbreekt, is het tijd om naar buiten te gaan en te genieten van al het moois dat Brabant te bieden heeft. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan zomeruitjes samengesteld die perfect zijn voor zowel jong als oud.

Meer dan 40 unieke uitjes in Brabant

Groot aanbod unieke uitjes geschikt voor gezinnen, families, vrienden en collega’s.

Dé uitjes specialist van de Biesbosch

Onze uitjes vinden plaatsen in of in de omgeving van Nationaal Park De Biesbosch.

Compleet verzorgd & op maat

Bij ons vind je compleet verzorgde uitjes. Naar wens op maat samengesteld en optioneel met eten & drinken.

Wat voor zomeruitje wil je organiseren?

Ben je op zoek naar een uniek en onvergetelijk uitje met je vrienden, familie of collega’s? Dan is Bootje varen...
Wil je kano varen in de Biesbosch? Dan heten we je van harte welkom bij Uit in Zuid. Met onze...
Wil je lekker gaan scooter rijden door het Brabantse land, samen met je vrienden, familie of collega’s? Dan ben je...
Op zoek naar een uniek uitje in Brabant met 100% lachgarantie, samen met je vrienden, familie of collega’s? Kies voor...

Zomeruitjes in de Biesbosch

Veel van onze zomeruitjes vinden plaats in Nationaal Park De Biesbosch. Ideaal voor een actief en zomers uitje in de natuur en op het water. Maar ook voor een leerzaam uitje, waarbij je alles te weten komt over de prachtige flora en fauna van de Biesbosch.

Ben je dus op zoek naar een zomers uitje in Biesbosch? Dan hebben wij de leukste zomeruitjes voor jullie!

Zomeruitjes met eten en drinken

Van al die actie krijg je natuurlijk dorst en honger. Gelukkig kun je bij ons ook heerlijk lunchen en dineren. Of sluit jullie dagje uit af met een gezellige borrel of spetterend feest.

 

Ook een zomeruitje inclusief eten en drinken organiseren? Laat ons jullie wensen weten en we maken een scherpe offerte op maat voor jullie!

Onze meest geboekte dagjes uit in de zomer

Trappen met grappen! Onze Tandem Battle is leuk voor jong en oud. Je wordt ontvangen op Fort Lunet in Raamsdonksveer....
Tijd voor de Italiaanse, vakantiesferen op onze populaire rode retro Scooters. Zonnebril op, haren in de wind… Let’s GO! Neem...
Onze GPS puzzeltocht op het water is een unieke ervaring. Deze challenge speelt zich af in onze elektrische sloepen midden...
Ontdek de prachtige natuur van Nationaal Park de Biesbosch! Neem contact op Vraag offerte aan Wat ga je doen tijdens...
Reviews van onze klanten
IvB

Wij hebben een super gezellige, onvergetelijke dag gehad. Heerlijke lunch en BBQ en een fantastische GPS-challenge met een Amerikaanse schoolbus!

Inge van Heek

We hebben een geweldige vrijgezellendag gehad, het begon met een vrolijke en gezellige chauffeur Rob die het hele gebeuren goed begeleidt. De opdrachten zijn leuk en zo krijg je nog eens iets te zien van Geertruidenberg en Drimmelen. De bbq was top, we hebben genoten! De schoolbus heeft ons opgehaald en naar huis gebracht, dat was perfect geregeld, het was een dag om nooit meer te vergeten!

Eva van Gestel
EvG
HIC

Leuke locatie met behulpzaam en enthousiast personeel. De verzorging, en organisatie tijdens ons bedrijfsuitje verliep soepel. Na een plenaire samenkomst zijn wij gaan varen. De GPS-tour is super leuk en je komt elkaar tijdens de tour af en toe ook tegen. Dat leidt tot hilarische momenten en een sportieve competitie. Ook de barbecue was goed verzorgd en aangepast naar ieders dieetwensen. Al met al kijken wij terug op een zeer geslaagde dag.

Hofmeier Interim & Consulting

Waren 45 jaar getrouwd en wilden eerst een groepsgevoel kweken met kids en kleinkinderen alvorens naar een geboekt hotel te gaan. Hebben 2 Tuks gehuurd. We begonnen met koffie en taart en ‘s middags lunch geboekt. De koffie met gebak stond klaar. Daarna prima uitleg voor het gebruik van de Tuk met opdrachten. De heren waren zeer hulpvaardig en de Challenge was geweldig. Wij hebben heel erg moeten lachen en dat was de bedoeling. De lunch was werkelijk perfect geregeld en voortreffelijk. Jullie van UitinZuid hebben voortreffelijk werk geleverd. Bedankt alle dames en heren voor deze geweldige ochtend.

Johannes Spierenburg
JS

Zomeruitje organiseren bij Uit in Zuid?

Heb je vragen of wil je graag een offerte op maat ontvangen voor een uniek zomeruitje in Brabant? Neem gerust contact met ons op!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!