Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Tandem huren Biesbosch

Op zoek naar een uniek uitje met 100% lachgarantie? Kies voor tandem huren in de Biesbosch bij Uit in Zuid! Ga er samen met je gezin op uit op onze tandems en verken de prachtige Brabantse omgeving van de vestingstad Geertruidenberg en het Nationaal Park De Biesbosch.

Tandem huren Biesbosch

Wil je een tandem huren in de Biesbosch? Samen met onze collega’s van Tandem Verhuur Brabant verhuren wij hippe Amerikaanse tandems in de Biesbosch en de gemeente Geertruidenberg. Uit in Zuid is gevestigd bij Restaurant Fort Lunet in Raamsdonksveer en dit is ook het startpunt van jullie tandem uitje. Wij zijn zeer bekend in de omgeving van de Biesbosch en het Brabantse landschap. Onze collega’s geven jullie graag tips over tandem rijden, weten de mooiste fietsroutes in de omgeving en geven graag antwoord op jullie vragen. 

Het ‘fietsenpark’ bestaat uit Amerikaanse tandems, hippe dames- en herenfietsen, speciale kinder-aanhangfietsen en kinderzitjes. Zo zijn er verschillende leuke combinaties mogelijk en kunnen deelnemers met iedere leeftijd meefietsen. Ideaal voor een dagje uit met het gezin!

Bezoekadres startpunt
Fort Lunet
Lunet 2
4941 GG Raamsdonksveer

Tandem huren op locatie

Ligt Raamsdonksveer een beetje uit de richting? Uit in Zuid brengt de fietsen graag naar je toe.
Alle tandems worden keurig op de afgesproken tijd op locatie klaargezet en na jullie uitje weer netjes opgehaald. Is het startpunt verschillend van het eindpunt? Geen probleem.
Geef de adresgegevens aan ons door en wij nemen alle zorgen uit jullie handen. Zo zijn jullie vrij om te gaan en staan waar je wilt.

Benieuwd naar de mogelijkheden van tandem huren op locatie? Wij maken graag een vrijblijvende offerte

Tarieven Tandem verhuur Brabant

Onze tandems zijn het hele jaar door te huur. Onderstaande prijs is inclusief WA-verzekering. Wij rekenen een eigen risicobedrag van €50,00 excl. 21% BTW per tandem.

Losse verhuur Tandem

Tandem (2 pers.) € 27,50

Bakfiets (1 volw. + 4 kids) € 35,00

Damesfiets € 12,50

Herenfiets € 12,50

Kinder- Aanhangfiets € 10,00

Let op: Wij hebben alleen een dagprijs. Je mag tussen 10:00 en 17:00 uur zelf bepalen hoe laat je de tandem/fiets komt ophalen en weer terugbrengt. De prijs verandert niet wanneer je maar een halve dag gaat rijden.

Tamdem Groepsarrangementen

Trappen met grappen! Onze Tandem Battle is leuk voor jong en oud. Je wordt ontvangen op Fort Lunet in Raamsdonksveer. Hi…

Trappen met grappen! Onze Tandem Battle is leuk voor jong en oud. Je wordt ontvangen op Fort Lunet in Raamsdonksveer. Hi…

Ben jij op zoek naar het leukste bedrijfsuitje in Brabant, wat ook nog geschikt is voor grote groepen? Dan kun je nu sto…

Tandem huren inclusief eten & drinken

Van al die inspanning krijg je natuurlijk honger en dorst. Wat een geluk dat jullie start- en eindpunt Restaurant Fort Lunet in Raamsdonksveer is. Hier kun je genieten van een heerlijk lunch of diner. Of sluit jullie tandemtocht af met een gezellige borrel op het terras. Liever een lekker hapje en drankje voor onderweg? Vraag naar onze cateringmogelijkheden!

Tandem uitje op maat?

Heb je iets anders in gedachte of wil je tandem rijden combineren met een ander uitje? Wij maken graag een tandem uitje op maat. Laat ons jullie wensen weten!

Direct offerte aanvragen

Wil je dit arrangement boeken, heb je vragen over dit uitje of wil je een offerte aanvragen?
Neem dan snel contact met ons op!
Op werkdagen krijg je binnen een uur antwoord!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!