Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Tuktuk rijden Brabant

Willen jullie op een unieke manier het Brabantse land verkennen? Wat dacht je van tuktuk rijden in Brabant bij Uit in Zuid. Jullie starten vanaf Restaurant Fort Lunet in Raamsdonksveer. Het ideale startpunt om de omgeving van vestingstad Geertruidenberg en de Brabantse Biesbosch te ontdekken.

De tuktuk is in Aziatische landen een bekend vervoersmiddel. Maar vanaf nu is de tuktuk niet meer weg te denken uit Brabant! Wel met één verschil: onze tuktuks zijn elektrisch aangedreven. Lekker stil en comfortabel, zonder CO2-uitstoot.

Tuktuk rijden Brabant

Huur een tuktuk bij Uit in Zuid en verken de prachtige omgeving van Geertruidenberg, Drimmelen, het land van Heusden, Altena en Nationaal Park De Biesbosch

Je kunt het hele jaar op pad met onze zeven persoons tuktuks. In de zomer zijn de tuks lekker open en wappert je haar in de wind. In de winter kunnen de tuktuks dichtgemaakt worden, waardoor jullie lekker droog zitten. 

Voorafgaand aan de tocht krijgt de bestuurder een duidelijke instructie en rijdt hij/zij een oefenrondje. Zo gaan jullie goed voorbereid op pad.

Bezoekadres startpunt
Fort Lunet
Lunet 2
4941 GG Raamsdonksveer

Tuk Tuk rijden brabant

Tuktuk rijden Brabant: Elektrisch, stil en comfortabel

Onze elektrische tuktuks zijn een echte eyecatcher op de weg. Ze zijn modern, hebben geen uitstoot en zijn beter voor het milieu.

Tarieven tuktuk rijden Brabant

Een tuktuk huren kan bij Uit in Zuid al vanaf € 150,- per tuktuk. Maar we hebben ook leuke tuktuk arrangementen, voor als jullie op zoek zijn naar een compleet dagje uit.

Losse verhuur Tuk Tuk

Losse verhuur 4 uur voor € 150,- per tuktuk

Je mag de vertrektijd zelf bepalen als de tuktuk maar om uiterlijk 17:00 uur terug is.

Goed om te weten:

De tuktuk biedt plaats aan 7 personen (inclusief bestuurder).

De bestuurder van de tuktuk moet minimaal 24 jaar oud zijn en minimaal 3 jaar in het bezit zijn van een autorijbewijs. Ook dient er maximaal 1 bestuurder per tuk tuk te worden aangewezen.

WA-verzekering is inclusief

Het is niet toegestaan om alcohol mee te nemen in de tuktuks

Onze tuktuks zijn elektrisch aangedreven, rijden 35 km/u en hebben een bereik van 60 km.

Er wordt voorafgaand aan de tocht getekend voor een eigen risicobedrag van €500,00 excl. 21% BTW per tuktuk.

Tuk Tuk Groepsarrangementen

Altijd al eens in een Tuktuk willen rondrijden? Door ons hoef je hiervoor niet helemaal naar het verre Thailand te vlieg…

Dit heb je nog nooit gedaan, rijden met een elektrische Tuk Tuk door de omgeving van Nationaal Park de Biesbosch én een …

Een originele combinatie voor een super gezellig uitje: tandem en tuk tuk rijden! Kom naar het gezellige Brabant voor de…

Willen jullie op een unieke manier het Brabantse land verkennen? Wat dacht je van tuktuk rijden in Brabant bij Uit in Zu…

Tuktuk uitje compleet met een hapje en drankje

Jullie tuktuk avontuur uitbreiden met een lunch, borrel of diner? Dat kan! Onze tuktuks vertrekken vanaf restaurant Fort Lunet. Dit authentieke fort beschikt over een mooie binnen locatie en een zonovergoten terras. Reserveer een tafel voorafgaand of aansluitend aan het uitje. 

Liever een lekker hapje en drankje voor onderweg? Vraag naar onze cateringmogelijkheden.

Tuktuk uitje op maat?

Heb je liever een tuktuk uitje op maat? Neem gerust contact op met ons en laat ons jullie wensen weten!

Direct offerte aanvragen

Wil je dit arrangement boeken, heb je vragen over dit uitje of wil je een offerte aanvragen?
Neem dan snel contact met ons op!
Op werkdagen krijg je binnen een uur antwoord!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!