Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Escaperoom Het Fort

Welkom bij Escape Room het Fort: Dé bestemming voor spannende en meeslepende escaperoom-ervaring! Gelegen in vestingstad Geertruidenberg. Wij bieden je de kans te ontsnappen aan de realiteit en je onder te dompelen in een uitdagend avontuur.

Escaperoom het Fort bevindt zich in het historische gebouw Fort Lunet, een unieke locatie die bijdraagt aan de sfeer en de spanning van onze escaperooms. Het fort ademt geschiedenis en biedt een authentieke setting voor jouw ontsnappingspoging. Maar pas op, de tijd tikt…

We hebben twee uitdagende escaperooms. Namelijk ‘Het Medicijn’ en ‘De Bomkelder. Beide kamers hebben te maken met de geschiedenis van dit oude fort maar dan in een geheel andere tijdperiode. Welke kamer spreekt jou het meeste aan? En kunnen jullie de puzzels oplossen, aanwijzingen volgen en het medicijn op tijd vinden?

Elke escaperoom biedt een unieke ervaring, waarbij je wordt uitgedaagd om je probleemoplossende vaardigheden, logisch denken en teamwork te gebruiken. Je hebt slechts 60 minuten de tijd om jezelf te bevrijden uit de kamer. De klok tikt door terwijl de adrenaline door je aderen stroomt. Halen jullie het binnen de tijd?

Na jullie avontuur in de escaperoom kun je ontspannen en napraten in het sfeervolle Fort Lunet. Dit historische fort biedt een prachtige omgeving om samen met je team te genieten van een welverdiende borrel, lunch of diner. Laat de adrenaline nog even zakken terwijl je geniet van heerlijke gerechten en drankjes op deze uniek locatie.

Meer informatie over Escaperoom het Fort

Uiteraard krijg je voorafgaand aan de escaperoom een duidelijke uitleg van ons personeel.

Wil jij de uitdaging aangaan? Reserveer dan de ecaperoom door te bellen naar 0162 – 727 040 of mail naar info@escaperoomhetfort.nl. Ons enthousiaste team staat voor je klaar om je te helpen bij het plannen van jouw uitje en het boeken van een kamer.