Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Vrijgezellenfeest Brabant

Gaat jouw beste vriend, vriendin, zwager, zus of wie dan ook dit jaar trouwen? En ben jij de gelukkige die het vrijgezellenfeest (mee) mag organiseren? Wat ontzettend leuk! Een vrijgezellenfeest organiseren is een hele eer en wij weten zeker dat jij de verwachtingen waar gaat maken. Is het tijd om voor het vrijgezellenfeest ideeën op te doen of wil je een unieke vrijgezellendag organiseren? Bij Uit in Zuid ben je aan het juiste adres!

Meer dan 40 unieke uitjes in Brabant

Groot aanbod unieke uitjes geschikt voor gezinnen, families, vrienden en collega’s.

Dé uitjes specialist van de Biesbosch

Onze uitjes vinden plaatsen in of in de omgeving van Nationaal Park De Biesbosch.

Compleet verzorgd & op maat

Bij ons vind je compleet verzorgde uitjes. Naar wens op maat samengesteld en optioneel met eten & drinken.

Onze meest geboekte arrangementen voor vrijgezellenfeesten

Trappen met grappen! Onze Tandem Battle is leuk voor jong en oud. Je wordt ontvangen op Fort Lunet in Raamsdonksveer....
Altijd al eens in een Tuktuk willen rondrijden? Door ons hoef je hiervoor niet helemaal naar het verre Thailand te...
Tijd voor de Italiaanse, vakantiesferen op onze populaire rode retro Scooters. Zonnebril op, haren in de wind… Let’s GO! Neem...
Dit heb je nog nooit gedaan, rijden met een elektrische Tuk Tuk door de omgeving van Nationaal Park de Biesbosch...

Originele vrijgezellenfeest activiteiten voor vrouwen en mannen

Uit in Zuid biedt een breed scala aan groepsuitjes ideaal voor een origineel vrijgezellenfeest. Wij hebben namelijk een ontzettend leuk aanbod aan originele vrijgezellenfeest activiteiten. Zo heb je de keuze uit indoor en outdoor, sportief of actief en zelf in en op het water. Kun je niet kiezen? Geen probleem, combineren mag! Het is bij ons allemaal mogelijk.

Vrijgezellenfeest in de Biesbosch

Bijna al onze uitjes vinden plaats in of in de omgeving van Nationaal Park De Biesbosch. Ideaal voor een actief vrijgezellenfeest of voor wanneer jullie willen genieten van de natuur. Door de ligging van onze locaties is Uit in Zuid het ideale start- en eindpunt voor een uitje in de Biesbosch. 

Vrijgezellenfeest op maat

Onze aangeboden vrijgezellenfeest activiteiten zijn voorbeelden van hoe een vrijgezellenfeest activiteit eruit kan komen te zien. Uiteraard zijn wij flexibel en kunnen wij de programma’s naar wens aanpassen.

Personaliseren
Onze vrijgezellenfeest activiteiten zijn te personaliseren. Zo bevatten onze GPS Challenges grappige en ludieke opdrachten. Deze opdrachten kunnen indien gewenst gepersonaliseerd worden voor de vrijgezel. Lever de vragen op tijd bij ons aan en wij zullen ervoor zorgen dat ze in de route worden verwerkt. 

Combineren
Door arrangementen te combineren creëer je een echt uniek en origineel vrijgezellenfeest met verschillende activiteiten.

Eigen ideeën 
Heb je zelf een geweldig idee voor een vrijgezellenuitje of vrijgezellenfeest? Laat het ons weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Vrijgezellenuitjes met Brabantse gezelligheid

Qua locatie zitten wij vlakbij Breda, Tilburg en Den Bosch. Na de gezellige activiteit ben je binnen no time in het centrum van de stad om het vrijgezellenfeest in Brabant voort te zetten. Onze activiteiten vinden in en rondom de Biesbosch plaatst. Een unieke en omgeving met vele mogelijkheden!

Vrijgezellenfeest inclusief eten en drinken

Ook voor een vrijgezellenfeest in Brabant met eten en drinken zit je bij Uit in zuid goed. Onze uitvalsbasis bestaat uit 3 event locaties, die als start- en eindpunt gelden voor onze vrijgezellenfeest activiteiten. Hier kun je met je gezelschap vooraf verzamelen en starten met een drankje, tussendoor heerlijk lunchen en achteraf dineren of een drankje doen. Van vrijgezellen uitje tot feest, het kan allemaal bij Uit in Zuid.

Reviews van onze klanten
IvB

Wij hebben een super gezellige, onvergetelijke dag gehad. Heerlijke lunch en BBQ en een fantastische GPS-challenge met een Amerikaanse schoolbus!

Inge van Heek

We hebben een geweldige vrijgezellendag gehad, het begon met een vrolijke en gezellige chauffeur Rob die het hele gebeuren goed begeleidt. De opdrachten zijn leuk en zo krijg je nog eens iets te zien van Geertruidenberg en Drimmelen. De bbq was top, we hebben genoten! De schoolbus heeft ons opgehaald en naar huis gebracht, dat was perfect geregeld, het was een dag om nooit meer te vergeten!

Eva van Gestel
EvG
HIC

Leuke locatie met behulpzaam en enthousiast personeel. De verzorging, en organisatie tijdens ons bedrijfsuitje verliep soepel. Na een plenaire samenkomst zijn wij gaan varen. De GPS-tour is super leuk en je komt elkaar tijdens de tour af en toe ook tegen. Dat leidt tot hilarische momenten en een sportieve competitie. Ook de barbecue was goed verzorgd en aangepast naar ieders dieetwensen. Al met al kijken wij terug op een zeer geslaagde dag.

Hofmeier Interim & Consulting

Waren 45 jaar getrouwd en wilden eerst een groepsgevoel kweken met kids en kleinkinderen alvorens naar een geboekt hotel te gaan. Hebben 2 Tuks gehuurd. We begonnen met koffie en taart en ‘s middags lunch geboekt. De koffie met gebak stond klaar. Daarna prima uitleg voor het gebruik van de Tuk met opdrachten. De heren waren zeer hulpvaardig en de Challenge was geweldig. Wij hebben heel erg moeten lachen en dat was de bedoeling. De lunch was werkelijk perfect geregeld en voortreffelijk. Jullie van UitinZuid hebben voortreffelijk werk geleverd. Bedankt alle dames en heren voor deze geweldige ochtend.

Johannes Spierenburg
JS

Vrijgezellenfeest organiseren bij Uit in Zuid?

Heb je vragen of wil je graag een offerte op maat ontvangen voor een uniek vrijgezellenfeest in Brabant? Neem gerust contact met ons op!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!