• *

Dagje Biesbosch met Uit in Zuid

Zoek je een leuk dagje uit in Biesbosch? Dan ben je bij Uit in Zuid aan het juiste adres. Dé uitjes specialist van de Biesbosch! Wij zijn namelijk kei goed in het organiseren van leuke en originele uitjes. Én al onze uitjes vinden plaats in (of in de omgeving van) de Biesbosch.

 

Ontdek Nationaal Park de Biesbosch tijdens een dagje weg

Het Nationaal Park de Biesbosch is een uniek en prachtig stukje natuur in Brabant. Een ideale plek voor een dagje weg. Of je nu van de natuur wilt genieten, iets wilt leren over de unieke flora en fauna of op zoek bent naar een actief dagje uit. Het kan allemaal in de Biesbosch.

 

Een leuk dagje weg voor iedereen

De Biesbosch is ideaal voor een leuk dagje weg. Een leuk en leerzaam dagje uit met het gezin of de familie of een actief en gezellig dagje weg met je collega’s. Het kan bij Uit in Zuid allemaal. Bij ons vind je groepsuitjes in de Biesbosch voor iedereen!

Een dagje Biesbosch met vrienden, familie of collega's?

 1. Dagje Biesbosch met de familie

  Een dagje Biesbosch met de familie voor bijvoorbeeld een gezellige familiedag? Bij ons vind je zeker een geschikte activiteit voor een leuk dagje weg. Leuk voor jong én oud!

 1. Dagje Biesbosch met het bedrijf

  Leer je collega’s beter kennen tijdens een dagje weg in de Biesbosch. Ook voor bedrijfsuitjes in de Biesbosch ben je bij ons aan het juiste adres. Onze arrangementen zijn eenvoudig te combineren tot een volledig programma.

 1. Dagje teambuilding in de Biesbosch

  Ben je op zoek naar een teambuilding activiteit in de Biesbosch? Kijk dan eens naar onze verschillende teambuilding activiteiten. En leer elkaar op een andere manier kennen!

 1. Dagje Biesbosch met het team

  Staat het jaarlijkse teamuitje weer voor de deur? Ook voor teamuitjes in de Biesbosch zit je bij Uit in Zuid goed. Ga er op uit met je collega’s, hockey-, handbal- of voetbalteam en ontdek de Biesbosch en de omgeving van een hele andere kant.

 1. Dagje Biesbosch met het vrijgezellenfeest

  Gaat jullie vriend of vriendin bijna trouwen? Bekijk hier onze vrijgezellenfeest uitjes in de Biesbosch. Maak er een gezellig dag van om nooit te vergeten. Hier wordt zeker nog lang over nagepraat!

 1. De thuishaven voor een dagje Biesbosch

  Fort Lunet is de thuishaven van de Biesbosch. Hier geniet je als vertrek- en aankomstpunt van een borrel, lunch of diner.

Dagje Biesbosch op maat

Onze verschillende arrangementen en dagjes uit in de Biesbosch zijn eenvoudig met elkaar te combineren. Dit zijn echter voorbeeldprogramma’s. Daarom zijn onze activiteiten gemakkelijk naar wens aan te passen. Staat jullie uitje er niet tussen of heb je zelf een top idee? Laat het vooral weten! Wij denken graag met je mee voor een echt uniek dagje uit in de Biesbosch.

 

Dagje Biesbosch met eten en drinken

Van een dagje weg in de Biesbosch krijg je natuurlijk ook honger en dorst. Ook aan de innerlijke mens wordt bij Uit en Zuid gedacht. Start bij een van onze horecazaken met een kop koffie en een heerlijk Brabants worstenbroodje. Of kom lekker lunchen of dineren. Nog voldoende energie? Sluit dan af met een lekkere borrel of een knallend feestje. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie dagje Biesbosch? Neem gerust contact met ons op.

 

Ook aan de innerlijke werknemer kan gedacht worden met een hapje en een drankje, borrel lunch of diner. Zelfs het organiseren van een bedrijfs- of personeelsfeest behoort tot de mogelijkheden. Zo organiseren we regelmatig samen met HIER. Locaties de gezelligste personeelsuitjes in de Biesbosch en personeelsfeestjes.

 

Ook een dagje Biesbosch organiseren?

Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie dagje weg in de Biesbosch? Neem vandaag nog contact op met Uit in Zuid. Bel of mail ons. Of vraag vrijblijvend een offerte aan. Het leukste dagje Biesbosch beleef je bij Uit in Zuid!

 

 1. Heb je vragen?
  Neem contact met ons op.

  0162 - 727 040

 1. Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?
  Vraag een offerte aan.