Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Familieuitjes Brabant

De hele familie bij elkaar krijgen? Het blijft een hele opgave! Op de ene verjaardag is het ene gezin afwezig en bij een andere verjaardag weer een ander gezin. Een familiedag organiseren is de beste en leukste manier om ervoor te zorgen dat de familie met z’n allen bij elkaar is. Helemaal met de gezellig familiedag activiteiten in Brabant van Uit in Zuid!

Meer dan 40 unieke uitjes in Brabant

Groot aanbod unieke uitjes geschikt voor gezinnen, families, vrienden en collega’s.

Dé uitjes specialist van de Biesbosch

Onze uitjes vinden plaatsen in of in de omgeving van Nationaal Park De Biesbosch.

Compleet verzorgd & op maat

Bij ons vind je compleet verzorgde uitjes. Naar wens op maat samengesteld en optioneel met eten & drinken.

Wat voor familieuitje wil je organiseren?

Trappen met grappen! Onze Tandem Battle is leuk voor jong en oud. Je wordt ontvangen op Fort Lunet in Raamsdonksveer....
Altijd al eens in een Tuktuk willen rondrijden? Door ons hoef je hiervoor niet helemaal naar het verre Thailand te...
Bella Ciao! Voel jezelf een echte bankrover en laat je, samen met je team, leiden door “El Professor”. Weten jullie...
Een prachtige vaartocht door de Biesbosch gecombineerd met een spannende, onvoorspelbare escaperoom. Neem contact op Vraag offerte aan Wat ga...

Groepsuitjes speciaal voor de familie

Wij zijn de gelukkige die op jaarbasis heel wat familiedagen en groepsuitjes mag organiseren. We doen dit met heel veel liefde en plezier. Ben jij dit jaar degene die de familiedag mag organiseren en ben je nog op zoek naar een leuk familie uitje? Uit in Zuid is the place to be!

Activiteiten voor de hele familie

Familiedag activiteiten zoeken is zo makkelijk nog niet. Vaak zit je met een groot verschil qua leeftijden en natuurlijk willen we zowel de oudste als de jongste deelnemer gezellig meenemen op de jaarlijkse familiedag. Uit in Zuid heeft speciaal voor een familie uitje diverse activiteiten samengesteld die geschikt zijn voor jong en oud. Van sportief en actieve familie uitjes tot leerzame en culinaire familie activiteiten. Het kan allemaal bij Uit in Zuid!

Ontdek de Brabantse Biesbosch met je familie

Onze familie uitjes vinden plaats in en in de omgeving van de Biesbosch. Nationaal Park de Biesbosch is het mooiste stukje natuur van Brabant. En misschien wel van Nederland. Ontdek samen met je familie deze prachtige omgeving en maak er een gezellige dag. 

Reviews van onze klanten
IvB

Wij hebben een super gezellige, onvergetelijke dag gehad. Heerlijke lunch en BBQ en een fantastische GPS-challenge met een Amerikaanse schoolbus!

Inge van Heek

We hebben een geweldige vrijgezellendag gehad, het begon met een vrolijke en gezellige chauffeur Rob die het hele gebeuren goed begeleidt. De opdrachten zijn leuk en zo krijg je nog eens iets te zien van Geertruidenberg en Drimmelen. De bbq was top, we hebben genoten! De schoolbus heeft ons opgehaald en naar huis gebracht, dat was perfect geregeld, het was een dag om nooit meer te vergeten!

Eva van Gestel
EvG
HIC

Leuke locatie met behulpzaam en enthousiast personeel. De verzorging, en organisatie tijdens ons bedrijfsuitje verliep soepel. Na een plenaire samenkomst zijn wij gaan varen. De GPS-tour is super leuk en je komt elkaar tijdens de tour af en toe ook tegen. Dat leidt tot hilarische momenten en een sportieve competitie. Ook de barbecue was goed verzorgd en aangepast naar ieders dieetwensen. Al met al kijken wij terug op een zeer geslaagde dag.

Hofmeier Interim & Consulting

Waren 45 jaar getrouwd en wilden eerst een groepsgevoel kweken met kids en kleinkinderen alvorens naar een geboekt hotel te gaan. Hebben 2 Tuks gehuurd. We begonnen met koffie en taart en ‘s middags lunch geboekt. De koffie met gebak stond klaar. Daarna prima uitleg voor het gebruik van de Tuk met opdrachten. De heren waren zeer hulpvaardig en de Challenge was geweldig. Wij hebben heel erg moeten lachen en dat was de bedoeling. De lunch was werkelijk perfect geregeld en voortreffelijk. Jullie van UitinZuid hebben voortreffelijk werk geleverd. Bedankt alle dames en heren voor deze geweldige ochtend.

Johannes Spierenburg
JS

Ook voor een familieuitje op maat

Heb je vragen of wil je graag een offerte op maat ontvangen voor een uniek dagje uit met je familie in Brabant? Neem gerust contact met ons op!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!