Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Evenementen locatie Het Cachot

Hier komt een intro…

Zakelijk

Evenementen locatie Het Cachot in Vestingstad Geertruidenberg is een unieke locatie en de ideale uitvalsbasis voor jouw zakelijke evenement. Met ons professionele team verzorgen wij ieder evenement tot in de puntjes en wij denken graag met jou mee van A tot Z. Onder zakelijke evenementen verstaan wij onder andere: personeelsfeesten, jubileums, borrels, vergaderingen, product presentaties en zakelijke diners. Maar heb je nou een ander evenement in je hoofd, aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden. Het Cachot is een prachtige authentieke locatie met een buitenterrein. Je kunt hier dus ook prima terecht in de lente en de zomer voor jouw speciale zakelijke evenement.  Zo kun je jouw zakelijke evenement combineren met een groepsuitje van Uit in Zuid. S ‘ochtends op pad met de retro scooters, sloepen of Tuk Tuks en daarna naar Het Cachot voor een zakelijke meeting of lunch. 

Particulier

Bij evenementen locatie Het Cachot kun je daarnaast ook terecht voor jouw particuliere evenement. Je hebt altijd wel een reden om een feestje te vieren toch? Denk hierbij aan een verjaardag, babyborrel, jubileum of familiedag. Dit is allemaal mogelijk bij evenementen locatie Het Cachot in Noord-Brabant! Ons team helpt je graag met het regelen en samenstellen van jouw feestje op maat. Mocht je nou geen feestje willen geven maar heb je gewoon behoefte aan een unieke locatie voor een diner, borrel of lunch? Twijfel dan niet want deze evenementen locatie is ook exclusief af te huren voor jouw gezelschap. Wij zetten alles voor je klaar en nemen op de dag zelf alles uit jouw handen, zodat jij kan genieten van de speciale gelegenheid en het gezelschap. Door ons grote aanbod aan horecamogelijkheden valt er altijd wel iets bij jou in de smaak. En mocht er niks tussen staan, regelen onze koks gewoon wat passend wat wel binnen jouw wensen past. 

Doordat evenementen locatie Het Cachot samenwerkt met Uit in Zuid kun je bij ons ook prima terecht voor een dagje uit met je vrienden, familie of gezin. Combineer een middag weg met de tandem, scooter, Tuk Tuk of sloep met een verrukkelijk buffet of een barbecue in Het Cachot. Jouw originele particuliere evenement organiseer je bij ons! 

Zin gekregen om te boeken?

Heb jij na het lezen van deze pagina zin gekregen om jouw zakelijke of particuliere evenement te boeken bij evenementen locatie Het Cachot? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op door te mailen naar info@uitinzuid.nl of bel naar 0162 – 727 040 . Wij staan graag voor je klaar en helpen je graag bij het organiseren van jouw evenement op maat!

Mocht je liever behoefte hebben aan een wat grotere locatie? Neem dan eens een kijkje bij onze andere evenementen locatie Fort Sint Gertrudis.