Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Personeelsfeest Brabant

Wil je een onvergetelijk personeelsfeest organiseren? Bij Uit in Zuid regel je een compleet verzorgd personeelsfeest! Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van evenementenorganisatie, ben je bij ons aan het juiste adres. Of het nu een zakelijk of een particulier feest mag zijn.

Meer dan 40 unieke uitjes in Brabant

Groot aanbod unieke uitjes geschikt voor gezinnen, families, vrienden en collega’s.

Dé uitjes specialist van de Biesbosch

Onze uitjes vinden plaatsen in of in de omgeving van Nationaal Park De Biesbosch.

Compleet verzorgd & op maat

Bij ons vind je compleet verzorgde uitjes. Naar wens op maat samengesteld en optioneel met eten & drinken.

3 prachtige locaties, 9 bijzondere ruimtes

In totaal beschikken wij over 3 prachtige evenementenlocaties in Brabant. Iedere locatie heeft zijn een eigen sfeer en verschillen van grootte en indeling. Wat ze gemeen hebben is dat ze uniek, historisch en sfeervol zijn. Ze zijn perfect om in te zetten voor personeelsfeesten, van klein tot groot.

Personeelsfeesten van 20 tot 1150 gasten

Ben je op zoek naar een personeelsfeest voor jouw bedrijf? Voor grote en kleine bedrijven hebben wij een passende invulling. Wij hebben arrangementen die geschikt zijn voor groepen vanaf 20 personen. Denk bijvoorbeeld aan een dag varen of Tuk Tuk’en waarna jullie worden ontvangen voor een borrel en aansluitend een diner.

Zijn jullie met een grote club? Geen probleem! Door ons grote aanbod aan activiteiten maken wij een programma op maat geschikt voor grotere groepen. Een programma waarbij jullie overdag op activiteit gaan (bijv. scooteren, Tuk Tuk rijden of relaxed varen op een elektrische sloep). En later op de dag aansluiten voor diner of een feestavond.

Personeelsfeest met activiteit

Ontspanning na inspanning! Een personeelsfeest met een activiteit is de perfecte combinatie. Overdag samen met je collega’s erop uit voor een activiteit en ’s avonds op de dansvloer. Denk bijvoorbeeld aan scooter rijden op een elektrische scooter, varen op een sloep in de Biesbosch of strijdt tegen elkaar tijdens onze toffe ‘Tuk Tuk Challenge’.

Eenmaal teruggekomen worden jullie warm onthaald met een hapje en een drankje. Of dit nu in de vorm van een borrel, diner of feestavond mag zijn. Laat de organisatie maar aan ons over, wij zorgen voor een onvergetelijk personeelsfeest voor al jullie gasten.

Onze locaties

Een authentiek verdedigingsfort dat volledig is gerestaureerd en is omgebouwd tot een mooie horeca locatie aan de rivier De Donge. Je kunt hier terecht voor een lekkere lunch, borrel of diner het gehele jaar door. Deze horeca en evenementen locatie beschikt over een groot terras en buitenterrein waardoor het hier vooral in de zomer goed vertoeven is. Daarnaast is dit het vertrekpunt van vele uitjes en arrangementen van Uit in Zuid.
Een perfecte locatie om jouw verjaardag, jubileum, babyshower of familiedag te organiseren. Deze evenementen locatie in Vestingstad Geertruidenberg heeft een sfeervolle binnenruimte en een gezellig buitenterrein. Je kunt hier terecht voor het organiseren van jouw zakelijke of particuliere evenement, of je huurt Het Cachot exclusief af met jouw gezelschap. Iets te vieren? Neem dan snel een kijkje op de pagina van Het Cachot.
Ook deze evenementen locatie is gevestigd in Vestingstad Geertruidenberg in Noord-Brabant. Fort Sint Gertrudis beschikt over 7 zalen met ieder een eigen thema. Het is een grote locatie met veel ruimte en mogelijkheden. Of je nou een locatie zoekt voor een personeelsfeest, product presentatie of zakelijke meeting? Alles is mogelijk bij evenementen locatie Fort Sint Gertrudis.
Reviews van onze klanten
IvB

Wij hebben een super gezellige, onvergetelijke dag gehad. Heerlijke lunch en BBQ en een fantastische GPS-challenge met een Amerikaanse schoolbus!

Inge van Heek

We hebben een geweldige vrijgezellendag gehad, het begon met een vrolijke en gezellige chauffeur Rob die het hele gebeuren goed begeleidt. De opdrachten zijn leuk en zo krijg je nog eens iets te zien van Geertruidenberg en Drimmelen. De bbq was top, we hebben genoten! De schoolbus heeft ons opgehaald en naar huis gebracht, dat was perfect geregeld, het was een dag om nooit meer te vergeten!

Eva van Gestel
EvG
HIC

Leuke locatie met behulpzaam en enthousiast personeel. De verzorging, en organisatie tijdens ons bedrijfsuitje verliep soepel. Na een plenaire samenkomst zijn wij gaan varen. De GPS-tour is super leuk en je komt elkaar tijdens de tour af en toe ook tegen. Dat leidt tot hilarische momenten en een sportieve competitie. Ook de barbecue was goed verzorgd en aangepast naar ieders dieetwensen. Al met al kijken wij terug op een zeer geslaagde dag.

Hofmeier Interim & Consulting

Waren 45 jaar getrouwd en wilden eerst een groepsgevoel kweken met kids en kleinkinderen alvorens naar een geboekt hotel te gaan. Hebben 2 Tuks gehuurd. We begonnen met koffie en taart en ‘s middags lunch geboekt. De koffie met gebak stond klaar. Daarna prima uitleg voor het gebruik van de Tuk met opdrachten. De heren waren zeer hulpvaardig en de Challenge was geweldig. Wij hebben heel erg moeten lachen en dat was de bedoeling. De lunch was werkelijk perfect geregeld en voortreffelijk. Jullie van UitinZuid hebben voortreffelijk werk geleverd. Bedankt alle dames en heren voor deze geweldige ochtend.

Johannes Spierenburg
JS

Personeelsfeest organiseren bij Uit in Zuid?

Heb je vragen of wil je graag een offerte op maat ontvangen voor een uniek personeelsfeest in Brabant? Neem gerust met ons op!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!