Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Tandem Verhuur Brabant

Welkom bij Tandem Verhuur Brabant: De locatie voor kleurrijke tandems en onvergetelijke dagjes uit! Gelegen in Hollands oudste sta. Vestingstad Geertruidenberg ligt aan de rand van het adembenemende natuurgebied de Biesbosch. Tandem Verhuur Brabant biedt het ideale uitje voor families, gezinnen en vriendengroepen.

Hier draait alles om plezier en avontuur. Onze tandems zijn niet alleen functioneel, maar ook lekker kleurrijk. Met deze levendige kleuren komt er ongetwijfeld een lach op je gezicht. Dit maakt de rit alleen nog maar vrolijker en gezelliger. Of je nu opzoek bent naar een ontspannen fietstocht door de omgeving of een avontuurlijk dagje wilt beleven. Onze tandems zijn geschikt voor alle soorten uitjes.

Onze locatie is meer dan alleen een verhuurbedrijf. Tandem Verhuur Brabant bevindt zich op het terrein van Restaurant Fort Lunet, een historisch fort dat de perfecte setting biedt voor een heerlijke lunch, gezellige borrel of smakelijk diner. Na een avontuurlijke tandemrit kun je hier neerstrijken en genieten van de unieke locatie. Het restaurant biedt een smakelijke, eenvoudige menukaart. Zo zit er voor ieder wat wils bij. Of je nu zin hebt in een smaakvolle salade, of een sappige burger, bij restaurant Fort Lunet vindt je altijd iets naar jouw wens.

Bij Tandem Verhuur Brabant zorgen we ervoor dat je goed voorbereid op pad gaat. Voordat je op de tandem stapt, krijg je een duidelijke uitleg over het gebruik ervan. We nemen de tijd hiervoor zodat je comfortabel en veilig op weg kunt gaan. Daarnaast voorzien we je van een gedetailleerde routebeschrijving. Of je nu de prachtige natuur van de Biesbosch wilt verkennen, historische bezienswaardigheden wilt bezoeken of gewoon wilt genieten van een ontspannen fietstocht, onze routes bieden voor elk wat wils.

Meer informatie over Tandem Verhuur Brabant

Een tandem huren bij Tandem Verhuur Brabant is de perfecte manier om quality time door te brengen met je familie, gezin of vrienden. Samen op een tandem stappen creeërt een unieke ervaring en versterkt de band tussen jullie. Je kunt samen genieten van de mooie omgeving en mooi herinneringen maken.

Vragen of wil je graag reserveren? Neem contact met ons op door te bellen naar 0162 – 727 040 of stuur een mail naar info@tandemverhuurbrabant.nl. Ons team staat voor je klaar om je te helpen bij het plannen en huren van jouw dagje uit met de tandem. We kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen!