Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Fatbike Huren Biesbosch

Fatbike rijden in de Biesbosch in Brabant? Ontdek de e-fatbikes van Uit in Zuid, in Raamsdonksveer. Op deze modieuze elektrische fietsen, met extra dikke banden, verken je gemakkelijk de prachtige omgeving van Nationaal Park de Biesbosch. Bospaden of zandweggetjes zijn geen probleem voor deze fietsen. Fatbike huren in de Biesbosch is leuk voor jong en oud, dus ideaal voor een dagje weg met gezin.

Verken de Biesbosch op een fatbike

Een unieke fietservaring, dat is 100% gegarandeerd met deze e-fatbikes. Samen met onze collega’s van Fatbike Verhuur Brabant verzorgen wij leuke fatbike-uitjes. De startlocatie is Restaurant Fort Lunet. Hier ontvang je een duidelijke instructie en krijg verschillende leuke routes mee, zodat jullie de mooiste plekjes ontdekken.

De fatbikes zijn van goede kwaliteit én daarnaast helemaal van deze tijd. Met de krachtige elektrische ondersteuning ben je klaar voor ruige ritten en beweeg je moeiteloos over iedere weg. Onze fatbikes rijden met trapondersteuning maximaal 25 km per uur. Natuurlijk bepaal je zelf hoe hard je fietst, maar het dragen van een helm is niet verplicht. Met een bereik van 45 km kun je milieuvriendelijk en duurzaam de regio Geertruidenberg ontdekken. Je hebt geen rijbewijs nodig om de bikes te besturen.

Tijd voor een pauze onderweg? Zet de fatbikes gemakkelijk en veilig op slot met de meegegeven sloten.

Bezoekadres startpunt
Fort Lunet
Lunet 2
4941 GG Raamsdonksveer

Fatbike huren op locatie

Een ander idee voor een fatbike-uitje of ligt Raamsdonksveer uit de richting? Wij brengen de fatbikes gewoon naar je toe! 

De fatbikes worden netjes op de afgesproken locatie gebracht en na jullie uitje weer opgehaald. Is jullie startpunt anders dan het eindpunt? Geen probleem! 
Je bent vrij om gaan en staan waar je wil en zo hoef je je nergens zorgen over te maken. 

Neem contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

 

Tarieven fatbike huren Brabant

Onze e-fatbikes zijn het hele jaar door te huur. Naast fatbikes, verhuren we ook tandems, bakfietsen en trendy dames- en herenfietsen.

Ook kunnen de kleintjes meefietsen met een kinder-aanhangfiets.

Losse verhuur Fatbikes & andere fietsen

 

Fatbike: € 30,-

Tandem (2 pers.): € 25,-

Bakfiets (1 volw. + max. 4 kids): € 35,00

Damesfiets: € 12,50

Herenfiets: € 12,50

Kinder-aanhangfiets: € 10,-

Let op: Wij hebben alleen een dagprijs. Je mag tussen 10:00 en 17:00 uur zelf bepalen hoe laat je de fatbike/fiets komt ophalen en weer terugbrengt. De prijs verandert niet wanneer je maar een halve dag gaat rijden.

De e-fatbikes van Uit in Zuid

Ontdek de wereld van elektrische fatbikes

Fatbikes stijgen enorm in populariteit. Niet gek! Ze zijn comfortabel, elektrisch en snel. Zo kunnen jullie extra duurzaam genieten tijdens jullie fietstocht. 

Fatbike Groepsarrangementen

Welkom in de wereld van de fatbike. De robuuste elektrische fietsen met brede banden zijn gemaakt om alles te trotseren …

Een combinatie van 2 hilarische activiteiten in de Biesbosch Zijn jullie op zoek een zowel actief als ontspannend groeps…

Varen én fatbike rijden in een prachtige omgeving Een unieke combinatie waarbij activiteit en ontspanning perfect wordt …

Ben jij op zoek naar het leukste bedrijfsuitje in Brabant, wat ook nog geschikt is voor grote groepen? Dan kun je nu sto…

Fatbike huren inclusief eten & drinken?

Start of eindig jullie fatbike fietstocht met een
heerlijke lunch, diner of borrel bij Restaurant Fort Lunet. Geniet van een
drankje op het zonnige terras of proef de historie binnen in het fort.

 

Liever een lunchpakketje voor onderweg? Vraag naar
onze cateringmogelijkheden.

Vragen over fatbike huren?

Vragen over onze fatbikes? Of wil je een uitje op maat? Neem gerust contact met ons op en wij kijken samen naar jullie wensen.

Direct offerte aanvragen

Wil je dit arrangement boeken, heb je vragen over dit uitje of wil je een offerte aanvragen?
Neem dan snel contact met ons op!
Op werkdagen krijg je binnen een uur antwoord!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!