Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Escape Room Brabant

Spanning en avontuur bij Uit in Zuid in Raamsdonksveer

Welkom bij Uit in Zuid, dé bestemming voor spannende escape rooms in Brabant! Ontsnap aan de alledaagse sleur in Raamsdonksveer en duik in een wereld vol mysterie en uitdaging. Ontdek onze twee adrenalineverhogende escape rooms bij Fort Lunet: De Bomkelder & Het Medicijn. Test je ontsnappingsvaardigheden en beleef een avontuur dat je hart sneller doet kloppen!

Escape Room Raamsdonksveer: Leuk voor elk niveau escaper

Beleef onze uitdagende escape rooms in het pittoreske Raamsdonksveer. Of je nu een ervaren escaper bent of een beginner, onze kamers bieden uitdagingen op maat voor spelers van alle niveaus. Verzamel je vrienden, familie of collega’s en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur in de Escape Rooms van Fort Lunet.

Escape Room: ideaal als teambuilding uitje

Onze escape rooms zijn geschikt voor groepen van 3 tot 8 personen. Perfect voor teambuilding, waarbij samenwerking en communicatie essentieel zijn. Leuk met familie, vrienden en collega’s.

Is je groep groter? Geen probleem, we maken graag een arrangement op maat voor jullie.

Escape Rooms Fort Lunet: De Bomkelder & Het Medicijn

Onze escape rooms zijn gevestigd in een oud Fort, Fort Lunet. In beide kamers moet je proberen te ontsnappen in een historische ambiance. Zo beleef je bij beide kamers de geschiedenis van het Fort, maar wel in een verschillende tijdsperiode.

Escape Room De Bomkelder

Het Mysterie van de Bom op Scherp: Ontsnap uit De Bomkelder van Fort Lunet.

In 1833 is het jullie taak als lijfwacht van Napoleon Bonaparte om alle op scherp staande bommen in de bomkelder van het Fort onschadelijk te maken. Maar zodra je de kelder betreedt, valt de deur achter je dicht. Werk samen, los puzzels op en ontsnap binnen de tijd uit De Bomkelder, voordat het Fort wordt verwoest. Durf jij het aan? Boek nu je ultieme escape room-ervaring.

Escape Room Het Medicijn

Red levens in bezet oorlogsgebied: Vind op tijd het medicijn in Fort Lunet.

In 1945 is het jouw missie om medicijnen te halen in het niet bevrijde gebied om enkele doodzieke mensen te redden. De weg leidt dwars door de gevaarlijke Biesbosch en je moet onder de radar van de Duitsers blijven. Tijd is van essentieel belang, want bij volle maan wordt het vloed en dan wordt het een race tegen de klok. Waag je leven, ontsnap uit het bezette gebied en red de levens van de zieke mensen. Durf jij het aan? Boek nu je spannende escape room-ervaring en test je moed en slimheid. Je hebt 60 minuten. Succes!

Escape room Arrangementen

Geen arrangementen gevonden. Neem contact met ons op en laat je verrassen!

Tarieven Escape Rooms Het Fort

De tarieven zijn afhankelijk van het aantal deelnemer en op welke dag je komt escapen. Voor een optimale ervaring kunnen de kamers maximaal door 8 deelnemers tegelijk worden bezocht, met een minimum van 3 personen. Een bezoek aan ‘Escape Room Het Fort’ duurt ongeveer 75 minuten, waarbij het spel zelf maximaal 60 minuten in beslag neemt. Ben jij in staat om binnen die tijd te ontsnappen? Hieronder vind je de tarieven per aantal personen en per dag.

8 personen

ma tot do € 17,50 p.p.
vrij tot zo € 20,00 p.p.

7 personen

ma tot do € 20,00 p.p.
vrij tot zo € 22,50 p.p.

6 personen

ma tot do € 22,50 p.p.
vrij tot zo € 25,00 p.p.

5 personen

ma tot do € 25,00 p.p.
vrij tot zo € 27,50 p.p.

4 personen

ma tot do € 27,50 p.p.
vrij tot zo € 30,00 p.p.

3 personen

ma tot do € 30,00 p.p.
vrij tot zo € 32,50 p.p.

Boek nu jullie Escape Room

Ga het avontuur en de uitdaging aan bij Uit in Zuid! Boek snel jullie Escape Room. Kunnen jullie niet kiezen? Boek ze gewoon alle twee!

Escape Room Uitje op Maat?

Ben je bezig met het organiseren van een bedrijfsuitje, teambuilding, vrijgezellenfeest of vriendenuitje? Heb je een groep van meer dan 8 personen? Wil je een arrangement inclusief lunch, borrel en/of barbecue? Geen zorgen, wij hebben speciale groepsarrangementen die perfect passen bij grote groepen. Ontdek onze uitgebreide arrangementen voor alle mogelijkheden. Heb je zelf een leuk idee? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat het werkelijkheid wordt!

Direct offerte aanvragen

Wil je dit arrangement boeken, heb je vragen over dit uitje of wil je een offerte aanvragen?
Neem dan snel contact met ons op!
Op werkdagen krijg je binnen een uur antwoord!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!