Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Bootje Gezond

Welkom bij Bootje Gezond! Dé bestemming voor het huren van elektrische sloepen aan de rand van het prachtige Nationaal Park de Biesbosch!

Stap aan boord van onze comfortabele en milieuvriendelijk elektrische sloepen aan de rand van het prachtige Nationaal Park de Biesbosch!

Stap aan boord van onze comfortabele en milieuvriendelijke elektrische sloepen en ontdek de Biesbosch. Dankzij onze gunstige locatie aan de steiger ben je binnen slechts 20 minuten omringd door de ongerepte natuur van dit ontzettend mooie nationale park. Onze sloepen bieden plaats aan 11 personen, waardoor je samen met vrienden en familie kunt genieten van een ontspannen vaartocht. 

Waarom kiezen voor Bootje Gezond?

  1. Elektrische sloepen: Bij Bootje Gezond hechten we veel waarde aan duurzaamheid en het behoud van de natuur. Daarom zijn al onze sloepen volledig elektrisch. Je kunt genieten van een stille en milieuvriendelijke vaartocht, zonder uitstoot van schadelijke stoffen. Stap aan bood en ervaar de rust van de Biesbosch. Wie weet kom je nog wel een bever tegen.
  2. Verken de Biesbosch: Nationaal Park de Biesbosch is een waar paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers. Met onze sloepen kun je gemakkelijk de kronkelende kreken, recreatiegebieden en mooie wateren verkennen. Laar je betoveren door de diversiteit aan flora en fauna, en geniet van de rust en schoonheid van dit natuurgebied. Vergeet niet je verrekijker mee te nemen om vogels te spotten!
  3. Restaurant Fort Lunet: Onze sloepen liggen bij restaurant Fort Lunet, een perfect start- of eindpunt voor je vaartocht. Voordat je het water op gaat, kun je genieten van een smakelijke lunch, ontspannende borrel of jezelf trakteren op een smakelijk diner in een intiem sfeervol restaurant. Het is de ideale plek om te ontspannen en bij te tanken voordat je het prachtige natuurgebied gaat verkennen of na afloop.
  4. Geen vaarbewijs nodig: Bij Bootje Gezond mag je zelf de sloep besturen en heb je geen vaarbewijs nodig. Of je nu een ervaren kapitein bent of voor het eerst het roer in handen neem, onze sloepen zijn eenvoudig te bedienen. We zorgen voor een duidelijke instructie en voorzien je van alle benodigde informatie, zodat je voorbereid op pad kunt.

Meer informatie over Bootje Gezond

Ervaar de prachtige natuur van de Biesbosch vanaf het water met Bootje Gezond. Huur een elektrische sloep en geniet van een ontspannen vaartocht met vrienden en familie. Reserveer nu en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur!