Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Biesbosch Kano Events

Welkom bij Biesbosch Kano Express! De ultieme bestemming voor kanoverhuur en het verkennen van het adembenemende Nationaal Park de Biesbosch!

Stap aan boord van onze Kano Express en laat je meevoeren naar de Hofmansplaat, een idyllische locatie midden in de natuur. Hier begin je aan een onvergetelijke vaartocht door de mooiste kreekjes van de Biesbosch. Na afloop staat de Kano Express weer klaar om je terug te brengen naar de startlocatie bij restaurant Fort Lunet, waar je kunt genieten van een heerlijke maaltijd.

Waarom kiezen voor Biesbosch Kano Express?

  1. Verken de Biesbosch per kano: Ervaar de rust en schoonheid van Nationaal Park de Biesbosch op een unieke manier. Met onze kano’s kun je op je eigen tempo peddelen door de mooiste kreekjes. Laat je betoveren door de stilte van de natuur terwijl je door de kronkelende kreekjes en langs groene oevers glijdt.
  2. Kano Expres: Onze exclusieve Kano Express brengt je comfortabel en snel van restaurant Fort Lunet naar de Hofmansplaat, waar de kano’s op je wachten. Zo hoef je niet het grote water over. Na afloop staat de Kano Express weer voor je klaar om je terug te brengen naar het restaurant.
  3. Nationaal Park de Biesbosch: Duik in de magie van de Biesbosch, een uniek natuurgebied dat bekend staat om kronkelende kreken, mooie recreatiegebieden diverse flora en fauna. Spot vogels, waaronder zeldzame soorten, terwijl je door de stille wateren navigeert. Bewonder de natuur van de Biesbosch op een unieke manier.
  4. Restaurant Fort Lunet. Geniet van een heerlijk diner of barbecue bij restaurant Fort Lunet. Na je avontuurlijke kano-tocht kun je ontspannen en je smaakpapillen verwennen met heerlijke gerechten en verfrissende drankjes. Laar je verrassen door de lokale keuken en geniet van de gezellige sfeer in dit historische fort.
  5. Flexibiliteit en gemak: Bij Biesbosch Kano Verhuur ga je op pad met een Canadese kano. Deze zijn simpel in gebruik voor jong en oud. Wij werken met 2 verschillende afvaartijden, zodat je zelf kunt beslissen op welk moment je gaat kanoën.

Meer informatie over Biesbosch Kano Express

Ontdek de schoonheid van de Biesbosch op een unieke manier bij Biesbosch Kano Express. Stap aan bord van de Kano Express en beleef een avontuurlijke middag in de Biesbosch. Geniet na afloop van een heerlijke maaltijd bij restaurant Fort Lunet.