Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Originele vriendenuitjes in Brabant

Jouw originele vriendenuitje in Brabant boek je bij Uit in Zuid! Hebben jij en je vrienden weer eens zin om er samen op uit te gaan? Klinkt als een goed idee! Bij Uit in Zuid kun je zeker met jouw vriendengroep terecht voor een passend dagje uit in Brabant. Al onze groepsuitjes zijn geschikt voor kleine tot grote vriendengroepen en uiteraard ook voor alle leeftijden. Alle arrangementen vinden plaats in en rondom het mooiste natuurpark van Nederland, Nationaal Park de Biesbosch. 

Meer dan 40 unieke uitjes in Brabant

Groot aanbod unieke uitjes geschikt voor gezinnen, families, vrienden en collega’s.

Dé uitjes specialist van de Biesbosch

Onze uitjes vinden plaatsen in of in de omgeving van Nationaal Park De Biesbosch.

Compleet verzorgd & op maat

Bij ons vind je compleet verzorgde uitjes. Naar wens op maat samengesteld en optioneel met eten & drinken.

Onze meest geboekte arrangementen voor vriendenuitjes

Welkom in de wereld van de fatbike. De robuuste elektrische fietsen met brede banden zijn gemaakt om alles te trotseren …

Trappen met grappen! Onze Tandem Battle is leuk voor jong en oud. Je wordt ontvangen op Fort Lunet in Raamsdonksveer. Hi…

Altijd al eens in een Tuktuk willen rondrijden? Door ons hoef je hiervoor niet helemaal naar het verre Thailand te vlieg…

Een originele combinatie voor een super gezellig uitje: tandem en tuk tuk rijden! Kom naar het gezellige Brabant voor de…

Hulp bij het kiezen van een vriendenuitje?

Door ons grote aanbod aan verschillende arrangementen en activiteiten is de keuze reuze. Kiezen jullie voor een actief uitje of doen jullie het liever wat rustiger aan? Gaat het vooral om gezellig samen zijn of pakken jullie dit jaar groots uit? Om de keuze wat makkelijker en overzichtelijker te maken voor jullie, kun je onderstaand kiezen uit verschillende soorten vriendenuitjes.

Groot aanbod vriendenuitjes in Brabant

Keuzestress door ons grote aanbod aan originele vriendenuitjes in Brabant? Geen paniek, combineren is toegestaan! Zo krijg je een compleet en uniek dagje uit voor heel de vriendengroep. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen als je twijfelt of advies kunt gebruiken bij het kiezen. 

Vriendenuitje op maat

Heb jij nou bijzondere wensen bij een van onze aangeboden vriendenuitjes? Dan horen wij dit graag! Zo kunnen wij het voorgestelde programma aanpassen naar jouw wensen. Of misschien heb je zelf nog een tof idee als activiteit, die er bij ons nog niet tussenstaat? Laat het ons weten en wie weet wordt jouw unieke idee wel door ons uitgevoerd. 

Vriendenuitjes in de Biesbosch

Al onze vriendenuitjes vertrekken vanuit een van de event locaties in de gemeente Geertruidenberg. De meeste activiteiten starten vanaf restaurant Fort Lunet. Een prachtige horeca locatie, gevestigd in een oud fort en gelegen aan het water vlakbij Nationaal Park de Biesbosch. Doordat deze locatie aan het water is gevestigd, vaar je met een van onze elektrische sloepen zo Nationaal Park de Biesbosch in. Geniet samen met jouw vrienden van de prachtige omgeving tijdens een gezellig dagje op het water. Laat die zon maar schijnen!  

Duurzame vriendenuitjes

Ook wij van Uit in Zuid vinden duurzaamheid en verantwoord ondernemen belangrijk. Daarom hebben wij ervoor gekozen om al onze Tuk Tuks, sloepen en scooters elektrisch aan te laten drijven. Zo houdt iedereen rekening met de natuur en genieten jullie van het vriendenuitje zonder herrie op de achtergrond. Zo kunnen ook je groene milieubewuste vrienden gewoon mee met het uitje.  

Vriendenuitjes inclusief eten & drinken

Ook aan de innerlijke vriend kan worden gedacht. Zo kun je bij onze locaties vooraf aan de activiteit(en) een drankje doen of of heerlijk lunchen. Ook kun bij ons achteraf samen dineren of afsluiten met een gezellig borrel. Zo sluit je het vriendenuitje in stijl af.

Reviews van onze klanten
IvB

Wij hebben een super gezellige, onvergetelijke dag gehad. Heerlijke lunch en BBQ en een fantastische GPS-challenge met een Amerikaanse schoolbus!

Inge van Heek

We hebben een geweldige vrijgezellendag gehad, het begon met een vrolijke en gezellige chauffeur Rob die het hele gebeuren goed begeleidt. De opdrachten zijn leuk en zo krijg je nog eens iets te zien van Geertruidenberg en Drimmelen. De bbq was top, we hebben genoten! De schoolbus heeft ons opgehaald en naar huis gebracht, dat was perfect geregeld, het was een dag om nooit meer te vergeten!

Eva van Gestel
EvG
HIC

Leuke locatie met behulpzaam en enthousiast personeel. De verzorging, en organisatie tijdens ons bedrijfsuitje verliep soepel. Na een plenaire samenkomst zijn wij gaan varen. De GPS-tour is super leuk en je komt elkaar tijdens de tour af en toe ook tegen. Dat leidt tot hilarische momenten en een sportieve competitie. Ook de barbecue was goed verzorgd en aangepast naar ieders dieetwensen. Al met al kijken wij terug op een zeer geslaagde dag.

Hofmeier Interim & Consulting

Waren 45 jaar getrouwd en wilden eerst een groepsgevoel kweken met kids en kleinkinderen alvorens naar een geboekt hotel te gaan. Hebben 2 Tuks gehuurd. We begonnen met koffie en taart en ‘s middags lunch geboekt. De koffie met gebak stond klaar. Daarna prima uitleg voor het gebruik van de Tuk met opdrachten. De heren waren zeer hulpvaardig en de Challenge was geweldig. Wij hebben heel erg moeten lachen en dat was de bedoeling. De lunch was werkelijk perfect geregeld en voortreffelijk. Jullie van UitinZuid hebben voortreffelijk werk geleverd. Bedankt alle dames en heren voor deze geweldige ochtend.

Johannes Spierenburg
JS

Vriendenuitje organiseren bij Uit in Zuid?

Heb je vragen of wil je graag een offerte op maat ontvangen voor een uniek dagje uit in Brabant met je vrienden? Neem gerust contact met ons op!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!