Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Grote groepen wisselarrangement

Ga jij op pad met je bedrijf, vereniging of misschien zelfs familie die van ongekende grootte is? Dan gaan wij voor jou een evenement maken dat voor iedereen geschikt is.

Wat is het Grote Groepen Arrangement?

Eigenlijk zoals de naam al zegt een arrangement voor grote groepen. Je gaat op pad tijdens bijvoorbeeld de GPS TukTuk Challenge, GPS Biesbosch Sloepen Challenge, de Scooter Dorpen Derby of één van onze andere activiteiten. De eerdergenoemde activiteiten zijn een greep van onze GPS-speurtochten door de omgeving met verschillende voertuigen.

Je maakt keuze uit één of meerdere arrangementen die je terugvindt op onze arrangementenpagina. Speel bijvoorbeeld de GPS TukTuk Challenge, een activiteit waarbij je door de omgeving gaat zoeken naar GPS-punten, op deze locaties verschillende opdrachten maakt en uiteindelijk probeert iedereen te slim af te zijn. Kies voor een vaartocht door Nationaal Park De Biesbosch met onze elektrische sloepen of kano’s. Of maak een combinatie van verschillende tochten door de omgeving met GPS-activiteiten voor een prettige afwisseling.

Hoe groter de groep, hoe meer activiteiten wij kunnen inzetten om de deelnemers van jouw dagje uit te kunnen vermaken. Het aantal activiteiten is dus afhankelijk van jouw groepsgrootte. Voor de grootte van jouw groep zorgen wij voor genoeg begeleiding zodat jouw dagje uit soepel verloopt.

Horeca

Jouw arrangement maak je compleet door deze te combineren met diverse horecamogelijkheden bij een van onze drie horecalocaties: Fort Lunet, Fort Sint Gertrudis en Het Cachot. Zorg tijdens het ontvangst voor koffie, thee en lekkers, in de middag heb je de mogelijkheid voor een lunch en als afsluiter schuif je met zijn alle aan voor het barbecuebuffet.

Geschikt voor...

Dagje uit op maat?

Heb je graag een dagje uit op maat? Neem gerust contact op met ons en laat ons jullie wensen weten!

Op zoek naar meer unieke uitjes?

Bekijk ook onze andere uitjes in Brabant en boek vandaag nog een uniek dagje uit!