Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op of bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op 0162 - 727 040. Ook bereikbaar na 17.00 uur op 06 24 12 36 59

  • *

Teamuitje

Ben jij dit jaar de gelukkige om het jaarlijkse teamuitje te organiseren? Gefeliciteerd! Het organiseren van een uitje is namelijk echt een feest en wij doen iedere dag niets liever. Na ruim 15 jaar ervaring in het organiseren van originele teamuitjes kunnen wij wel stellen dat wij je perfect kunnen helpen. 

 

We kunnen ons goed voorstellen dat het lastig is om ieder jaar weer iets nieuws te verzinnen. Zeker na een aantal jaar denk je misschien alles wel gehad te hebben. Hopelijk hebben wij in ons aanbod van arrangementen bij Uit in Zuid genoeg variëteit en zit er precies iets tussen wat je zoekt. Zodra je door ons aanbod heen scrolt zie je wellicht meteen dat we echt van alles hebben. Van bijzondere teamuitjes tot low budget teamuitjes en van een actief teamuitje tot een origineel teamuitje. Qua locatie zitten wij gevestigd in Gemeente Geertruidenberg in de provincie Noord-Brabant. Dit is in de regio van Breda en in de omgeving van de Biesbosch. Wij zijn goed bereikbaar en hebben de perfecte uitvalbasis voor jouw teamuitje. 

 

Ben je op zoek naar een teamuitje met overnachting of een teamuitje met eten? Wij regelen het graag voor je. Bijna al onze uitjes starten bij Restaurant Fort Lunet in Raamsdonksveer. Hier kun je bijvoorbeeld starten met een heerlijke lunch of koffie en gebak en het uitje afsluiten met een borrel, diner of barbecue. Daarnaast hebben wij in de omgeving genoeg contacten met diverse hotels, B&B's etc. waardoor we je ook graag helpen met het regelen van een overnachting. 

 

Teamuitje Breda - Teamuitje Brabant - Teamuitje Biesbosch