• *

Familie uitje

De hele familie bij elkaar krijgen? Het blijft een hele opgave! Op de ene verjaardag is het ene gezin afwezig en bij een andere verjaardag weer een ander gezin. Een familiedag organiseren is de beste en leukste manier om ervoor te zorgen dat de familie met z'n alle bij elkaar is. Helemaal met de gezellig familiedag activiteiten in Brabant van Uit in Zuid!

Groepsuitjes speciaal voor de familie

Wij zijn de gelukkige die op jaarbasis heel wat familiedagen en groepsuitjes mag organiseren. We doen dit met heel veel liefde en plezier. Ben jij dit jaar degene die de familiedag mag organiseren en ben je nog op zoek naar een leuk familie uitje? Uit in Zuid is the place to be!

 

Populaire groepsuitjes:

 • GPS tuk tuk

  GPS Tuk Tuk Challenge

  Met een elektrische tuk tuk een mooie tocht maken? Met de GPS Tuk Tuk Challenge ga je de uitdaging aan om het Brabantse land te verkennen door verschillende GPS-punten te zoeken en met elkaar opdrachten uit te voeren. Het team dat dit het beste doet, wint!
  ["15","19","18","21","17","16"]
  ["11","4","9","26"]
  ["1","2"]
  Tandem challange

  GPS Tandem Challenge

  Onze Tandem Battle is leuk voor jong en oud. Je fietst geen lange etappes, maar korte afstanden. Navigeer door vestingstad Geertruidenberg en voer verschillende opdrachten uit. Neem het tegen elkaar op en wie weet ben jij de winnaar van jouw groep.
  ["15","19","18","21","17","16"]
  ["11","4","9"]
  ["1","2"]
  American schoolbus

  American Schoolbus Battle

  Met deze bus ben je een echte blikvanger op de Nederlandse wegen. Je gaat niet terug naar school, maar een hele leuke activiteit tegemoet. De bus brengt je naar verschillende plaatsen rondom Fort Lunet waar je een speurtocht doet.
  ["15","19","21","18","17","16"]
  ["4","5","9"]
  ["1","2"]
 • Escaperoom combi

  Escaperoom Combi

  Ga de uitdaging aan in één van onze escaperooms. Laat je opsluiten en probeer zo snel mogelijk te ontsnappen. Na de escaperoom vertrek je met een elektrische sloep naar Nationaal Park De Biesbosch.
  ["15","19","18","21","17","16"]
  ["11","14","1","12","2"]
  ["1","2"]
  GPS mini tuk tuk challange

  GPS Mini Tuk Tuk Challenge

  Onze GPS Mini Tuk Tuk Challenge is een echte Challenge maar dan mini. Deze route is optimaal als je een leuk combinatieprogramma wil maken. Combineer dit arrangement met bijvoorbeeld een escaperoom!
  ["15","19","18","21","17","16"]
  ["4","9","26"]
  ["1","2"]
  GPS mini tandem challange

  GPS Mini Tandem Challenge

  Zoek je een combinatieprogramma? Dan is onze GPS Mini Tandem Challenge een goede optie. Dit arrangement duurt 1,5 uur, waardoor je het prima kan combineren met iets anders!
  ["15","19","18","21","17","16"]
  ["12","9","24","10"]
  ["1","2"]

Activiteiten voor de hele familie

Familiedag activiteiten zoeken is zo makkelijk nog niet. Vaak zit je met een groot verschil qua leeftijden en natuurlijk willen we zowel de oudste als de jongste deelnemer gezellig meenemen op de jaarlijkse familiedag. Uit in Zuid heeft speciaal voor een familie uitje diverse activiteiten samengesteld die geschikt zijn voor jong en oud. Van sportief en actieve familie uitjes tot leerzame en culinaire familie activiteiten. Het kan allemaal bij Uit in Zuid!

 

Ontdek Brabant en de Biesbosch

Onze familie uitjes vinden plaatst in en in de omgeving van de Biesbosch. Nationaal Park de Biesbosch is het mooist stukje natuur van Brabant. En misschien wel van Nederland. Ontdek samen met je familie deze prachtige omgeving en maak er een gezellig dag. 

 

Ook voor een familie uitje op maat

De aangeboden arrangementen zijn voorbeeldprogramma’s. Deze kunnen naar wens aangepast en ingevuld worden. Ook kunnen verschillende uitje gecombineerd worden om zo tot een complete en uniek familiedag te organiseren. Wij denken hierin graag met je mee!

 

Familie uitje inclusief eten & drinken

familiedag inclusief eten en drinken organiseren? Ook dat kan bij Uit in Zuid. De uitvalsbasis voor onze familie uitjes bestaan uit drie eventlocaties. Deze locatie gelden niet alleen als start en eindpunt voor onze activiteiten, maar je kunt hier ook heerlijk eten of gezellig borrelen of een familiefeest organiseren.

 

Familiedag organiseren bij Uit in Zuid?

Ook jullie familiedag organiseren bij Uit in Zuid? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met ons voor de mogelijkheden. Bellen kan naar 0162 - 727 040 of mail ons op info@uitinzuid.nl. Voor de leukste familie uitjes van Brabant!