Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op of bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op 0162 - 727 040. Ook bereikbaar na 17.00 uur op 06 24 12 36 59

  • *

 

Familiedag

De hele familie bij elkaar krijgen? Het blijft een hele opgave! Op de ene verjaardag is het ene gezin afwezig en bij een andere verjaardag weer een ander gezin. Een familiedag organiseren is de beste oplossing om ervoor te zorgen dat de familie met z'n alle bij elkaar is en dat is natuurlijk hartstikke gezellig!

 

Wij zijn de gelukkige die op jaarbasis heel wat familiedagen mag organiseren. We doen dit met heel veel liefde en plezier. Ben jij dit jaar degene die de familiedag mag organiseren en ben je nog op zoek naar een leuk uitje? Ben je nu online voor de familiedag ideeën aan het opdoen? Uit in Zuid is the place to be! 

 

Voor een familiedag activiteiten zoeken is zo makkelijk nog niet. Vaak zit je met een groot verschil qua leeftijden en natuurlijk willen we zowel de oudste als de jongste deelnemer gezellig meenemen op de jaarlijkse familiedag. Uit in Zuid heeft speciaal voor een familiedag diverse activiteiten samengesteld die geschikt zijn voor jong en oud.  

 

Wat dacht je van de GPS Tuk Tuk Challenge? Een ontzettend leuke rally met onze elektrische tuktuks door de omgeving van Waspik, Raamsdonk, Raamsdonksveer en Geertruidenberg. Liever de natuur in? Kijk dan eens bij onze GPS Sloepenchallenge! Een GPS Spel midden door de kreken van Nationaal Park de Biesbosch. Onze sloepen zijn elektrisch aangedreven waardoor je ondertussen heerlijk, fluisterstil kunt genieten van al het moois wat de Biesbosch heeft te bieden. Maar vergeet ondertussen de competitie niet! Gaan jullie met de familiebeker naar huis? Een andere goede optie is onze American Schoolbus Battle. Tijdens deze activiteit verkennen we twee prachtige, historische dorpen en moet je, met behulp van een GPS Systeem, opdrachten uitvoeren. Het vervoer is uiteraard in onze oldtimer schoolbussen. Nogmaals, al deze activiteiten zijn zeer geschikt voor jong en oud! 

 

Familiedag Brabant - Familiedag Biesbosch - Familiedag Breda