Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op of bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op 0162 - 727 040. Ook bereikbaar na 17.00 uur op 06 24 12 36 59

  • *

 

Bedrijfsuitje

Is het weer de hoogste tijd om het jaarlijkse bedrijfsuitje te regelen? Super leuk! Al word je in het beginstadium wel geconfronteerd met een aantal vragen. Kies je voor een actief bedrijfsuitje? Wat is het doel van het jaarlijkse personeelsuitje? Is bij een bedrijfsuitje teambuilding van groot belang of ben je gewoon op zoek naar een leuk teamuitje? Waar doe je voor een bedrijfsuitje ideeën op? Is het de bedoeling dat het bedrijfsuitje inclusief eten is? Heeft een duurzaam bedrijfsuitje de voorkeur? Wij begrijpen goed dat dit wat keuzestress oplevert maar wij zijn er om je te helpen en te adviseren. 

 

Bekijk de arrangementen van Uit in Zuid eens. Wij hebben een groot aanbod in activiteiten en nodigen je bij deze uit om eens door ons aanbod van leuke bedrijfsuitjes heen te scrollen. Wil je een tuk tuk teamuitje of een Virtual Reality bedrijfsuitje? Of juist een uitje midden in de Biesbosch met elektrische fluistersloepen? Bij ons kan het allemaal! Wij regelen je hele dag van A tot Z en zorgen voor een dag vol plezier.

 

Goed om te weten is dat wij zowel een bedrijfsuitje voor grote groepen als voor kleine groepen kunnen organiseren. Daarnaast kunnen wij ieder programma geheel aan je wensen kunnen aanpassen. Is geen een voorbeeldprogramma helemaal precies wat je zoekt? Bel ons gewoon even op met je hersenspinsels en dan kijken wij graag wat we voor je kunnen betekenen. We willen je graag helpen met het doorhakken van de uiteindelijke knoop.

 

Bedrijfsuitje Brabant - Bedrijfsuitje Biesbosch - Bedrijfsuitje Breda