Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op of bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op 0162 - 727 040. Ook bereikbaar na 17.00 uur op 06 24 12 36 59

 • *

 

origineel bedrijfsuitje Brabant

Is het weer de hoogste tijd om het jaarlijkse bedrijfsuitje te regelen? Super leuk! Uit in Zuid is bij uitstek jouw partner voor het organiseren van een uniek en origineel bedrijfsuitje in Brabant. Al onze uitjes vinden plaats in en rondom het Nationaal Park De Biesbosch en zijn geschikt voor kleine tot grote groepen.

 

Soorten bedrijfsuitjes bij Uit in Zuid

Wanneer je een personeelsuitje gaat organiseren kom je voor een aantal keuze te staan. Kies je bijvoorbeeld voor een actief bedrijfsuitje? Is teambuilding belangrijk of moet het vooral gezellig zijn? En wil je bijvoorbeeld ook een hapje en een drankje kunnen nuttigen met je collega’s? 

 

Bij Uit in Zuid kun je alle kanten op en vind je altijd een origineel bedrijfsuitje in Brabant.

Zo kan je bij ons kiezen uit de volgende soorten bedrijfsuitjes:

 • Actief
 • Sportief
 • Fun op wielen
 • Op het water
 • Culinair
 • Workshops
 • Excursies
 • Cultureel
 • Wandelen
 • Escaperooms
 • Indoor

Groot assortiment bedrijfsuitjes in Brabant

Heb je een keuze kunnen maken in wat voor soort bedrijfsuitje je wilt gaan organiseren? Ga dan naar onze arrangementen groepsuitjes en maak een keuze binnen ons brede aanbod aan originele bedrijfsuitjes in Brabant.

Voorbeelden sportieve & actieve bedrijfsuitjes

Wil je lekker actief gaan doen met je collega’s? Kies dan een van onze actieve bedrijfsuitjes. Dat kan bij Uit in Zuid op de weg of op het water en in en rondom de Biesbosch. Ga bijvoorbeeld Tuk Tuk, scooter of tandem rijden. Of ga varen met een kano of sloep, te boeken in verschillende arrangementen. Of ga echt sportief doen en kies voor de Biesbosch Jungle Challenge

Voorbeelden culinaire bedrijfsuitjes

Is eten en drinken meer jullie ding? Kies dan voor een culinair bedrijfsuitje. Ga met z’n allen een VR game en escape room spelen rondom de hitserie La Casa de Papel in combinatie met een heerlijk diner, lunch of borrel. Of liever ook echt iets leren? Kies dan voor de Cocktail Workshop en leer de lekkerste cocktails maken!

 

Unieke locaties voor je bedrijfsuitje

Door onze unieke ligging nabij het Nationaal Park De Biesbosch vinden al onze activiteiten ook in en rondom dit prachtige gebied plaats. Hierdoor kan je tijdens het bedrijfsuitje ook genieten van een prachtige omgeving rondom de Biesbosch en de daaraan liggende pittoreske dorpjes. Zowel in de zomer als in de winter kan je genieten van een origineel bedrijfsuitje en tegelijkertijd iets leren over het mooiste culturele erfgoed van Brabant.

 

Bedrijfsuitjes kunnen ook duurzaam zijn

Duurzaam ondernemen is ook voor ons belangrijk en ook wij willen onze footprint zo klein mogelijk houden. Zo zijn al onze Tuk Tuk’s, scooters en sloepen elektrisch aangedreven en houden wij zoveel mogelijk rekening met de natuur. Op die manier kun jij ook duurzaam ondernemen, zelf tijdens het bedrijfsuitje!

 

Bedrijfsuitje op maat

Heb je speciale wensen bij een door ons aangeboden bedrijfsuitje? Laat het ons gerust weten. Zo kunnen we het programma afstemmen naar jouw wensen.

 

Of heb je zelf een geweldig idee voor een bedrijfsuitje en heb je hulp nodig bij het organiseren? Ook dan kunnen wij samen met jou de mogelijkheden bekijken en bespreken, zodat het unieke bedrijfsuitje niet alleen bij een idee blijft.

 

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie? Neem contact op met de bedrijfsuitjes specialist van Brabant! Bel 0162 - 727 040  of mail naar info@uitinzuid.nl. Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een origineel bedrijfsuitje in Brabant.tje Brabant - Bedrijfsuitje Biesbosch - Bedrijfsuitje Breda