• *
 1. Origineel bedrijfsuitje Brabant

  Is het weer de hoogste tijd om het jaarlijkse bedrijfsuitje te regelen? Super leuk! Uit in Zuid is bij uitstek jouw partner voor het organiseren van een uniek en origineel bedrijfsuitje in Brabant. Al onze bedrijfsuitjes vinden plaats in en rondom het Nationaal Park De Biesbosch en zijn geschikt voor kleine tot grote groepen.

   

  Groot aanbod bedrijfsuitjes in Brabant

  Wanneer je een bedrijfsuitje gaat organiseren kom je voor een aantal keuze te staan. Kies je bijvoorbeeld voor een actief bedrijfsuitje? Is teambuilding belangrijk of moet het vooral gezellig zijn? En wil je bijvoorbeeld ook een hapje en een drankje kunnen nuttigen met je collega’s? Bij ons kan het allemaal! Maak een keuze uit ons grote aanbod aan activiteiten voor bedrijfsuitjes. Hier vind je de leukste bedrijfsuitjes in Brabant!

   

  Bedrijfsuitje op maat

  Onze aangeboden activiteiten zijn slechts voorbeeldprogramma's van hoe een activiteit voor een bedrijfsuitje eruit zou kunnen zien. Wij zijn ontzettend flexibel en stellen graag een uniek en origineel bedrijfsuitje naar wens samen.

   

  Mocht jouw bedrijfsuitje er dus niet tussen staan, wil je activiteiten combineren, heb je zelf een gaaf idee of wil afsluiten met een lunch, diner, borrel of feest? Het kan bij Uit in Zuid allemaal! Bel ons dan of mail ons met je wensen. Dan regelen we het leukste bedrijfsuitje van Brabant geheel naar wens!

   

  Hulp bij het organiseren van een bedrijfsuitje?

  Het organiseren van deze evenementen is vaak een hoop geregel en hier gaat dan ook veel tijd in zitten. Wij nemen deze organisatie dan ook graag voor jou uit handen, zodat ook jij een leuke en ontspannen dag beleefd. Jouw zakelijke evenement is bij ons in goede handen!

   

 1. *

Categorie├źn bedrijfsuitjes Brabant

Voor een Brabants Bedrijfsuitje

Een gezellig of actief bedrijfsuitje organiseren in Brabant? Geniet van de Brabantse gezelligheid in en in de omgeving van de Biesbosch. Het gehele jaar door organiseren wij activiteiten ideaal als bedrijfsuitje. Zowel in de zomer als de winterperiode. Met binnen en buiten activiteiten. 

 

Bedrijfsuitje met eten en drinken

Het bedrijfsuitje starten of beginnen met een hapje, drankje, borrel of diner? Ook voor een uniek personeelsfeest, bedrijfsborrel of diner zit je goed bij Uit in Zuid. Hiervoor kun je terecht op één van onze drie unieke en gezellige evenementenlocaties

 • Fort Lunet
 • Fort Sint Gertrudis
 • Het Cachot

Alle drie de locatie zijn goed bereikbaar, je kunt er gratis parkeren en zijn gelegen in de gemeente Geertruidenberg. Vlakbij Breda en in de omgeving van de Biesbosch.

 

Benieuwd naar de horecamogelijkheden? Vraag ook naar ons overzichtelijke foodboek. Daarin vind je inspiratie voor de mogelijkheden.

 

Bedrijfsuitje organiseren bij Uit in Zuid?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jullie bedrijfsuitje of feest? Neem vrijblijvend contact op met Uit in Zuid. Bel naar 0162 - 727 040 of mail ons op info@uitinzuid.nl. Of vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen gaan we voor een onvergetelijk Brabants bedrijfsuitje!