Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Bedrijfsuitjes Brabant

Is het weer de hoogste tijd om het jaarlijkse bedrijfsuitje te regelen? Super leuk! Uit in Zuid is bij uitstek jouw partner voor het organiseren van een uniek en origineel bedrijfsuitje in Brabant. Al onze bedrijfsuitjes vinden plaats in en rondom het Nationaal Park De Biesbosch en zijn geschikt voor kleine tot grote groepen.

Meer dan 40 unieke uitjes in Brabant

Groot aanbod unieke uitjes geschikt voor gezinnen, families, vrienden en collega’s.

Dé uitjes specialist van de Biesbosch

Onze uitjes vinden plaatsen in of in de omgeving van Nationaal Park De Biesbosch.

Compleet verzorgd & op maat

Bij ons vind je compleet verzorgde uitjes. Naar wens op maat samengesteld en optioneel met eten & drinken.

Onze meest geboekte arrangementen voor bedrijfsuitjes

Altijd al eens in een Tuktuk willen rondrijden? Door ons hoef je hiervoor niet helemaal naar het verre Thailand te...
Rondrijden in een echte Amerikaanse Schoolbus! Je groep wordt ontvangen op Fort Lunet of de schoolbus haalt je op een...
Onze GPS puzzeltocht op het water is een unieke ervaring. Deze challenge speelt zich af in onze elektrische sloepen midden...
Bella Ciao! Voel jezelf een echte bankrover en laat je, samen met je team, leiden door “El Professor”. Weten jullie...

Groot aanbod bedrijfsuitjes in Brabant

Wanneer je een bedrijfsuitje gaat organiseren kom je voor een aantal keuze te staan. Kies je bijvoorbeeld voor een actief bedrijfsuitje? Is teambuilding belangrijk of moet het vooral gezellig zijn? En wil je bijvoorbeeld ook een hapje en een drankje kunnen nuttigen met je collega’s? Bij ons kan het allemaal! Maak een keuze uit ons grote aanbod aan activiteiten voor bedrijfsuitjes. Hier vind je de leukste bedrijfsuitjes in Brabant!

Bedrijfsuitje op maat

Onze aangeboden activiteiten zijn slechts voorbeeldprogramma’s van hoe een activiteit voor een bedrijfsuitje eruit zou kunnen zien. Wij zijn ontzettend flexibel en stellen graag een uniek en origineel bedrijfsuitje naar wens samen.

Mocht jouw bedrijfsuitje er dus niet tussen staan, wil je activiteiten combineren, heb je zelf een gaaf idee of wil afsluiten met een lunch, diner, borrel of feest? Het kan bij Uit in Zuid allemaal! Laat ons je wensen weten. Dan regelen we het leukste bedrijfsuitje van Brabant geheel naar wens!

Reviews van onze klanten
IvB

Wij hebben een super gezellige, onvergetelijke dag gehad. Heerlijke lunch en BBQ en een fantastische GPS-challenge met een Amerikaanse schoolbus!

Inge van Heek

We hebben een geweldige vrijgezellendag gehad, het begon met een vrolijke en gezellige chauffeur Rob die het hele gebeuren goed begeleidt. De opdrachten zijn leuk en zo krijg je nog eens iets te zien van Geertruidenberg en Drimmelen. De bbq was top, we hebben genoten! De schoolbus heeft ons opgehaald en naar huis gebracht, dat was perfect geregeld, het was een dag om nooit meer te vergeten!

Eva van Gestel
EvG
HIC

Leuke locatie met behulpzaam en enthousiast personeel. De verzorging, en organisatie tijdens ons bedrijfsuitje verliep soepel. Na een plenaire samenkomst zijn wij gaan varen. De GPS-tour is super leuk en je komt elkaar tijdens de tour af en toe ook tegen. Dat leidt tot hilarische momenten en een sportieve competitie. Ook de barbecue was goed verzorgd en aangepast naar ieders dieetwensen. Al met al kijken wij terug op een zeer geslaagde dag.

Hofmeier Interim & Consulting

Waren 45 jaar getrouwd en wilden eerst een groepsgevoel kweken met kids en kleinkinderen alvorens naar een geboekt hotel te gaan. Hebben 2 Tuks gehuurd. We begonnen met koffie en taart en ‘s middags lunch geboekt. De koffie met gebak stond klaar. Daarna prima uitleg voor het gebruik van de Tuk met opdrachten. De heren waren zeer hulpvaardig en de Challenge was geweldig. Wij hebben heel erg moeten lachen en dat was de bedoeling. De lunch was werkelijk perfect geregeld en voortreffelijk. Jullie van UitinZuid hebben voortreffelijk werk geleverd. Bedankt alle dames en heren voor deze geweldige ochtend.

Johannes Spierenburg
JS

Hulp bij het organiseren van een bedrijfsuitje?

Het organiseren van deze evenementen is vaak een hoop geregel en hier gaat dan ook veel tijd in zitten. Wij nemen deze organisatie dan ook graag voor jou uit handen, zodat ook jij een leuke en ontspannen dag beleefd. Jouw zakelijke evenement is bij ons in goede handen!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!