Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Vrijgezellenfeest biesbosch

Gaat jouw beste vriend, vriendin, zus of zwager trouwen? Dat moet gevierd worden! Bij Uit in Zuid organiseer je het meest originele vrijgezellenfeest in of rondom de Biesbosch. Wij verhuren allerlei activiteiten zoals Tuk Tuk’s, tandems, elektrische scooters, sloepen en kano’s en meer. Door onze eigen horecalocaties en de ligging rondom Nationaal Park de Biesbosch kunnen wij verschillende dag arrangementen samenstellen.

Meer dan 40 unieke uitjes in Brabant

Groot aanbod unieke uitjes geschikt voor gezinnen, families, vrienden en collega’s.

Dé uitjes specialist van de Biesbosch

Onze uitjes vinden plaatsen in of in de omgeving van Nationaal Park De Biesbosch.

Compleet verzorgd & op maat

Bij ons vind je compleet verzorgde uitjes. Naar wens op maat samengesteld en optioneel met eten & drinken.

Wat voor vrijgezellenfeest wil je organiseren?

Ontdek de prachtige natuur van Nationaal Park de Biesbosch! Neem contact op Vraag offerte aan Wat ga je doen tijdens de …

Varen én fatbike rijden in een prachtige omgeving Een unieke combinatie waarbij activiteit en ontspanning perfect wordt …

Een prachtige vaartocht door de Biesbosch gecombineerd met een spannende, onvoorspelbare escaperoom. Neem contact op Vra…

Een sportief dagje uit in nationaal park de Biesbosch in een Canadese kano. Stap deze middag aan boord bij de Biesbosch …

Vrijgezellenfeestuitje Toeter op de scooter

Een populaire activiteit voor vrijgezellenfeesten is de Scooter Dorpen Derby. Tijdens deze challenge nemen jullie het tegen elkaar op per elektrische scooter. Jullie dag start vanuit restaurant Fort Lunet. Race van hot naar her op de scooter om de opdrachten uit te voeren. Heeft jouw team alle opdrachten goed uitgevoerd? Dan keren jullie terug naar Fort Lunet om te genieten van het zomerzonnetje en een drankje op ons ruime terras aan het water. Uiteraard draait deze dag volledig om de vrijgezel. Om ervoor te zorgen dat jullie vrijgezel er vanaf het begin tussenuit blinkt, hebben wij 1 hippe roze scooter. Hilarisch toch?! Zo wordt het vrijgezellenfeest in de Biesbosch een dag worden om nog lang over na te praten.

Terrasje hoppen in de omgeving van de Biesbosch

Zijn jullie mannen wel wat sportiever ingesteld en houden jullie wel van een uitdaging? Dan is de GPS Tandem Challenge voor jullie weggelegd. Stap met je beste vrienden op de tandem en let the game begin! Jullie starten vanuit restaurant Fort Lunet met een korte uitleg. Vervolgens worden jullie vrij gelaten met een tandem, een GPS, een opdrachtenboekje en een stel gezellige vrienden. Als dat maar goed komt…. Tijd voor een pauze tussen alle opdrachten door? Er zijn in de omgeving genoeg terrasjes waar je even naartoe kunt hoppen.

 

Uniek vrijgezellenfeest in de Biesbosch

Is een vrijgezellenfeest voor jullie een dag om te lachen en vooral heel veel plezier te hebben? Ook hiervoor ben je bij Uit in Zuid aan het juiste adres voor een leuk vrijgezellenfeest in de Biesbosch. Stap in onze Biesbosch- Express en laat je vervolgens omtoveren tot een echte Mexikaan. Goed gemutst met sombrero, snor en poncho gaan jullie de Biesbosch onveilig maken. Gaan jullie voor een middag kanoën in de mooiste plekjes van de Biesbosch of meren jullie liever aan bij een ontspannen strandje in de Aakvlaai? De keuze is helemaal aan jullie om er een top dag van te maken.

Reviews van onze klanten
IvB

Wij hebben een super gezellige, onvergetelijke dag gehad. Heerlijke lunch en BBQ en een fantastische GPS-challenge met een Amerikaanse schoolbus!

Inge van Heek

We hebben een geweldige vrijgezellendag gehad, het begon met een vrolijke en gezellige chauffeur Rob die het hele gebeuren goed begeleidt. De opdrachten zijn leuk en zo krijg je nog eens iets te zien van Geertruidenberg en Drimmelen. De bbq was top, we hebben genoten! De schoolbus heeft ons opgehaald en naar huis gebracht, dat was perfect geregeld, het was een dag om nooit meer te vergeten!

Eva van Gestel
EvG
HIC

Leuke locatie met behulpzaam en enthousiast personeel. De verzorging, en organisatie tijdens ons bedrijfsuitje verliep soepel. Na een plenaire samenkomst zijn wij gaan varen. De GPS-tour is super leuk en je komt elkaar tijdens de tour af en toe ook tegen. Dat leidt tot hilarische momenten en een sportieve competitie. Ook de barbecue was goed verzorgd en aangepast naar ieders dieetwensen. Al met al kijken wij terug op een zeer geslaagde dag.

Hofmeier Interim & Consulting

Waren 45 jaar getrouwd en wilden eerst een groepsgevoel kweken met kids en kleinkinderen alvorens naar een geboekt hotel te gaan. Hebben 2 Tuks gehuurd. We begonnen met koffie en taart en ‘s middags lunch geboekt. De koffie met gebak stond klaar. Daarna prima uitleg voor het gebruik van de Tuk met opdrachten. De heren waren zeer hulpvaardig en de Challenge was geweldig. Wij hebben heel erg moeten lachen en dat was de bedoeling. De lunch was werkelijk perfect geregeld en voortreffelijk. Jullie van UitinZuid hebben voortreffelijk werk geleverd. Bedankt alle dames en heren voor deze geweldige ochtend.

Johannes Spierenburg
JS

Ook voor een vrijgezellenfeest op maat

Heb je vragen of wil je graag een offerte op maat ontvangen voor een uniek dagje uit voor een vrijgezellenfeest in Brabant? Neem gerust contact met ons op!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!