Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

VR gamen Brabant

VR Escape Game – La Casa De Papel

Bella Ciao! Voel jezelf een echte bankrover en laat je, samen met je team, leiden door “El Professor”. Weten jullie samen, door middel van deze VR Escape Game de Koninklijke Munt in Madrid te ontsnappen?

Heb jij, na het zien van de serie, gefantaseerd hoe het zou zijn om een bank te beroven en om miljoenen in handen te hebben? Door middel van deze spannende VR Game kun jij ervaren hoe het is om (voor even) een bankrover te zijn.

Ontsnappen jullie uit de Koninklijke Munt?

We starten, zoals verwacht, in het klaslokaal van El Professor. Door uitdagende puzzels en raadsels op te lossen wanen jullie je een weg door de bank en bereiken jullie samen je doel. De tijd tikt en het verlaten van de Koninklijke Munt is het einddoel! Zorg ervoor dat er goed wordt samengewerkt in zowel de virtuele als de ‘echte’ wereld want met deze aanwijzingen kunnen jullie, level voor level, het spel uitspelen. Verover de kluis en vlucht met zoveel mogelijk geld. Alleen door de juiste communicatie en opperste concentratie haal je het. Wees creatief, snel en slim!

Dit spel bevat in totaal 6 levels. In iedere ronde heeft een ander teamgenoot de VR-bril op. Wij bieden je een indrukwekkende ontsnapping uit de Koninklijke Munt aan. In elke ronde is het taak om steeds een stapje verder te komen in het Masterplan van El Professor.

Escape Room VR: Leuk als groepsuitje of een personeelsuitje

Dit uitje is geschikt voor groepen vanaf 4 personen tot 6 personen. Ideaal als teambuilding uitje met vrienden, familie en collega’s.

Is jullie groep groter? Geen probleem! Dan maken we meerdere teams en gaan jullie de strijd aan tegen elkaar.  Welk team werkt het beste samen en weet de Koninklijke Munt, samen met het geld, te verlaten? 

Escape Room VR Arrangementen

Geen arrangementen gevonden. Neem contact met ons op en laat je verrassen!

VR Escape Game uitje op maat?

Organiseer je een bedrijfsuitje, teambuilding, vrijgezellenfeest of vriendenuitje? Heb je een groep van meer dan 8 personen? Wil je een arrangement inclusief lunch, borrel en/of barbecue? Maak je geen zorgen, wij bieden speciale groepsarrangementen die perfect passen bij grote groepen. Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van onze arrangementen. Heb je zelf een leuk idee? Laat het ons weten en wij zetten het om in werkelijkheid!

Direct offerte aanvragen

Wil je dit arrangement boeken, heb je vragen over dit uitje of wil je een offerte aanvragen?
Neem dan snel contact met ons op!
Op werkdagen krijg je binnen een uur antwoord!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!