Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

VR gamen Brabant

VR gamen Brabant – La Casa De Papel

Bella Ciao! Voel jezelf een echte bankrover en laat je, samen met je team, leiden door “El Professor”. Weten jullie samen, door middel van deze VR Escape Room de Koninklijke Munt in Madrid te ontsnappen?

Heb jij, na het zien van de serie, gefantaseerd hoe het zou zijn om een bank te beroven en om miljoenen in handen te hebben? Door middel van deze spannende VR Game kun jij ervaren hoe het is om (voor even) een bankrover te zijn.

Ontsnappen jullie uit de Koninklijke Munt?

Jullie worden ontvangen bij Restaurant Fort Lunet. Ons personeel geeft uitleg over de VR bril en over het spel. Zet jullie VR bril maar op en let the game begin!

We starten, zoals verwacht, in het klaslokaal van El Professor. Door uitdagende puzzels en raadsels op te lossen wanen jullie je een weg door de bank en bereiken jullie samen je doel. De tijd tikt en het verlaten van de Koninklijke Munt is het einddoel! Zorg ervoor dat er goed wordt samengewerkt in zowel de virtuele als de ‘echte’ wereld, want met deze aanwijzingen kunnen jullie, level voor level, het spel uitspelen. Verover de kluis en vlucht met zoveel mogelijk geld. Alleen door de juiste communicatie en met opperste concentratie haal je het. Wees creatief, snel en slim!

Dit spel bevat in totaal 6 levels. In iedere ronde heeft een ander teamgenoot de VR-bril op. In elke ronde is het taak om steeds een stapje verder te komen in het Masterplan van El Professor. De VR game duurt ongeveer een uur. Deze virtuele escape room is geschikt voor ervaren en onervaren escapers.

Dit uitje is geschikt voor groepjes van 4 tot 6 personen. Is jullie groep groter? Geen probleem? Dan maken we meerdere teams en gaan jullie de strijd tegen elkaar aan.  Welk team werkt het beste samen en weet de Koninklijke Munt, samen met het geld, te verlaten.

Bezoekadres VR gamen Brabant
Fort Lunet
Lunet 2
4941 GG Raamsdonksveer

VR gamen Brabant en diner

Puzzelen en dineren gaan goed samen. De perfecte balans tussen spanning en ontspanning. Bij Restaurant Fort Lunet kun je terecht voor een heerlijk drie gangen diner. De gangen kunnen tussen het spelen door geserveerd worden of nadat jullie uit de Koninklijke Munt zijn ontsnapt. Reserveer een tafeltje en speel de VR Game onder het genot van een hapje en drankje.

VR Game Groepsarrangementen

Een unieke VR-ervaring, teambuilding, hilariteit en dit alles onder het genot van heerlijke gerechten. Neem contact op V…

Bella Ciao! Voel jezelf een echte bankrover en laat je, samen met je team, leiden door “El Professor”. Weten jullie same…

VR Escape Game uitje op maat?

Heb je zelf een leuk idee? Of ben je enthousiast geworden over deze VR Game, maar past de invulling toch niet helemaal? Maak je geen zorgen! Wij denken graag mee en hebben veel mogelijkheden om een passend uitje te maken. Neem contact met ons op en we helpen je graag!

Direct offerte aanvragen

Wil je dit arrangement boeken, heb je vragen over dit uitje of wil je een offerte aanvragen?
Neem dan snel contact met ons op!
Op werkdagen krijg je binnen een uur antwoord!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!