• *
 1. (Reset)

  Zoekfilter overzicht

  Categorieën:

  Thema’s:

  Periode:

 1. Familie uitjes Brabant

  De hele familie bij elkaar krijgen? Het blijft een hele opgave! Op de ene verjaardag is het ene gezin afwezig en bij een andere verjaardag weer een ander gezin. Een familiedag organiseren is de beste en leukste manier om ervoor te zorgen dat de familie met z'n alle bij elkaar is. Helemaal met de gezellig familiedag activiteiten in Brabant van Uit in Zuid!

   

  Groepsuitjes speciaal voor de familie

  Wij zijn de gelukkige die op jaarbasis heel wat familiedagen en groepsuitjes mag organiseren. We doen dit met heel veel liefde en plezier. Ben jij dit jaar degene die de familiedag mag organiseren en ben je nog op zoek naar een leuk familie uitje? Uit in Zuid is the place to be! 

   

  Familie uitjes voor jong & oud

  Familiedag activiteiten zoeken is zo makkelijk nog niet. Vaak zit je met een groot verschil qua leeftijden en natuurlijk willen we zowel de oudste als de jongste deelnemer gezellig meenemen op de jaarlijkse familiedag. Uit in Zuid heeft speciaal voor een familie uitje diverse activiteiten samengesteld die geschikt zijn voor jong en oud.   

   

  Ontdek Brabant

  Wat dacht je van de GPS Tuk Tuk Challenge als familie uitje? Een ontzettend leuke rally met onze elektrische tuktuks door de omgeving van Waspik, Raamsdonk, Raamsdonksveer en Geertruidenberg. Liever de natuur in? Kijk dan eens bij onze GPS Sloepenchallenge! Een GPS Spel midden door de kreken van Nationaal Park de Biesbosch. Onze sloepen zijn elektrisch aangedreven waardoor je ondertussen heerlijk, fluisterstil kunt genieten van al het moois wat de Biesbosch heeft te bieden. Maar vergeet ondertussen de competitie niet! Gaan jullie met de familiebeker naar huis? Een andere goede optie is onze American Schoolbus Battle. Tijdens deze activiteit verkennen we twee prachtige, historische dorpen en moet je, met behulp van een GPS Systeem, opdrachten uitvoeren. Het vervoer is uiteraard in onze oldtimer schoolbussen. Nogmaals, al deze activiteiten zijn zeer geschikt voor jong en oud! 

   

  Ook voor een familie uitje op maat

  De aangeboden arrangementen zijn voorbeeldprogramma’s. Deze kunnen naar wens aangepast en ingevuld worden. Ook kunnen verschillende uitje gecombineerd worden om zo tot een complete en uniek familiedag te organiseren. Wij denken hierin graag met je mee!

   

  Inclusief eten & drinken

  familiedag inclusief eten en drinken organiseren? Ook dat kan bij Uit in Zuid. De uitvalsbasis voor onze familie uitjes bestaan uit drie eventlocaties. Deze locatie gelden niet alleen als start en eindpunt voor onze activiteiten, maar je kunt hier ook heerlijk eten of gezellig borrelen met de hele familie.

   

  Familiedag organiseren bij Uit in Zuid?

  Ook jullie familiedag organiseren bij Uit in Zuid? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met ons voor de mogelijkheden. Bellen kan naar 0162 - 727 040 of mail ons op info@uitinzuid.nl. Voor de leukste familie uitjes van Brabant!

   

 1. Wil jij meer weten over dit arrangement of wil je een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

  Contactgegevens

  Offerteaanvraag