• event locaties
  event locaties

Evenementen locaties Brabant

 

Jouw particuliere of zakelijke evenement is bij ons in goede handen! Door onze drie unieke horeca en evenementen locaties in de gemeente Geertruidenberg zit er altijd wel een locatie bij die bij jou past. Vier jouw speciale gelegenheid in het mooie Fort Sint Gertrudis, Het Cachot of bij restaurant Fort Lunet. Allemaal gezellige en authentieke locaties gelegen in Noord-Brabant en vlakbij Nationaal Park de Biesbosch. De horeca en evenementen locaties hebben een gratis parkeergelegenheid en vanuit hier wandel je gemakkelijk naar de locatie toe. Het gehele jaar staan onze medewerkers voor je klaar om jouw dag compleet te maken in een van onze drie locaties. Klik op de bovenstaande foto's en kom van alles te weten over onze Hier Locaties

 1. Restaurant Fort Lunet

  Een authentiek verdedigingsfort dat volledig is gerestaureerd en is omgebouwd tot een mooie horeca locatie aan de rivier De Donge.  Je kunt hier terecht voor een lekkere lunch, borrel of diner het gehele jaar door. Deze horeca en evenementen locatie beschikt over een groot terras en buitenterrein waardoor het hier vooral in de zomer goed vertoeven is. Daarnaast is dit het vertrekpunt van vele uitjes en arrangementen van Uit in Zuid. 

 1. Evenementen locatie Het Cachot 

  Een perfecte locatie om jouw verjaardag, jubileum, babyshower of familiedag te organiseren. Deze evenementen locatie in Vestingstad Geertruidenberg heeft een sfeervolle binnenruimte en een gezellig buitenterrein. Je kunt hier terecht voor het organiseren van jouw zakelijke of particuliere evenement, of je huurt Het Cachot exclusief af met jouw gezelschap. Iets te vieren? Neem dan snel een kijkje op de pagina van Het Cachot. 

 1. Evenementen locatie Fort Sint Gertrudis 

  Ook deze evenementen locatie is gevestigd in Vestingstad Geertruidenberg in Noord-Brabant. Fort Sint Gertrudis beschikt over 7 zalen met ieder een eigen thema. Het is een grote locatie met veel ruimte en mogelijkheden. Of je nou een locatie zoekt voor een personeelsfeest, product presentatie of  zakelijke meeting? Alles is mogelijk bij evenementen locatie Fort Sint Gertrudis.