Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Teambuilding op het water? Ga voor een personeelsuitje in de Biesbosch!

De zomer is hier en er is geen betere manier om te genieten dan op het water! Onze boten zijn perfect voor een onvergetelijk personeelsuitje in Brabant. Bij Uit in Zuid draait alles om verbinding en plezier, en we laten je graag kennismaken met onze geweldige wateractiviteiten.

De beste start voor een personeelsuitje in de Biesbosch

Wat onze uitjes echt speciaal maakt, is de locatie. Uit in Zuid ligt aan de rand van nationaal park de Biesbosch, een paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers. Binnen 20 minuten ben je midden in dit prachtige gebied, ideaal voor bedrijven die hun team willen trakteren op een dag vol natuur en avontuur.

Relax en stap aan boord van onze sloepen

Vanaf onze eigen steiger kun je zelfstandig de Biesbosch verkennen. Voor vertrek krijg je een duidelijke instructie over het gebruik van de elektrische sloep en de mooiste vaarroutes. Zo kun je zorgeloos genieten van de prachtige flora en fauna van de Biesbosch.

Personeelsuitje sloep varen biesbosch

Teamwork op het Water: Kanoën in de Biesbosch

Kanoën is de perfecte activiteit om de teamgeest te versterken. In een Canadese kano werk je nauw samen om je weg door de rustige wateren van de Biesbosch te vinden. Onze Kano Express brengt je naar de Hofmansplaat, een serene startplek voor je kanotocht. Hier begin je aan een ontspannen, maar uitdagende route door het natuurgebied.

Maak van jouw personeelsuitje een compleet dagje uit

Bij Uit in Zuid kun je meer doen dan alleen een sloep of kano varen. Je kan een bij ons kiezen uit losse uitjes tot volledige arrangementen op maat.

Je combineert eenvoudig onze activiteiten en optioneel kun je kiezen voor een heerlijk hapje en drankje. Zo maak je van jullie personeelsuitje in de Biesbosch in een handomdraai een dagvullend programma.

Is dat voor jullie nog niet genoeg? Zelfs afsluiten met een spetterend personeelsfeest behoord tot de mogelijkheden.

Kies uit meer dan 40 unieke activiteiten in en rondom de Biesbosch en laat ons jullie wensen weten. Voor een personeelsuitje om nooit te vergeten.

Personeelsuitje organiseren bij Uit in Zuid?

Heb je vragen of wil je graag een offerte op maat ontvangen voor een uniek dagje uit in Brabant? Neem gerust met ons op!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!