Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Bedrijfsuitje Biesbosch

Ooit gedacht aan een bedrijfsuitje in de Biesbosch? In Brabant ligt een van de mooiste natuurgebieden van Nederland: Nationaal Park De Biesbosch. Het is het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa. Een doolhof van rivieren, eilandjes met wilgen en kreken met glashelder water. Dit maakt deze natuur enorm bijzonder en daarom ook ideaal voor een gezellig dagje erop uit voor bijvoorbeeld een personeelsuitje in Biesbosch.

Meer dan 40 unieke uitjes in Brabant

Groot aanbod unieke uitjes geschikt voor gezinnen, families, vrienden en collega’s.

Dé uitjes specialist van de Biesbosch

Onze uitjes vinden plaatsen in of in de omgeving van Nationaal Park De Biesbosch.

Compleet verzorgd & op maat

Bij ons vind je compleet verzorgde uitjes. Naar wens op maat samengesteld en optioneel met eten & drinken.

Wat voor bedrijfsuitje wil je organiseren?

Onze GPS puzzeltocht op het water is een unieke ervaring. Deze challenge speelt zich af in onze elektrische sloepen midden...
Ontdek de prachtige natuur van Nationaal Park de Biesbosch! Neem contact op Vraag offerte aan Wat ga je doen tijdens...
Een sportief dagje uit in nationaal park de Biesbosch in een Canadese kano. Stap deze middag aan boord bij de...
Een prachtige vaartocht door de Biesbosch gecombineerd met een spannende, onvoorspelbare escaperoom. Neem contact op Vraag offerte aan Wat ga...

Compleet verzorgd bedrijfsuitje in de Biesbosch

Wij van Uit in Zuid nemen jullie graag mee op bedrijfsuitje in de Biesbosch voor een uniek dagje weg. Naast dat we jou en je collega’s een ontzettend leuke dag willen bezorgen, willen we jullie ook een bijzondere ervaring meegeven. Jullie teamuitje start bij Fort Lunet in Raamsdonksveer, de thuishaven van de Biesbosch. Begin hier met een heerlijke lunch, waarna ons enthousiaste team jullie meeneemt naar de boten om het Nationaal Park in te gaan. We hebben twee ontzettend leuke bedrijfsuitjes in de Biesbosch waaruit jullie kunt kiezen.

Ga de competitie met elkaar aan tijdens een GPS Sloepen Challenge of ga echt op avontuur met kano’s! Welke keuze jullie ook maken, het wordt gegarandeerd een succes. Je komt op plekken waar je niet snel zal komen. Na de vaartocht komen jullie weer terug bij Fort Lunet waar de barbecue al is aangestoken en jullie kunnen genieten van een borrel op het zonovergoten terras. Liever geen barbecue, maar een heerlijk driegangen diner? Dat kan ook! Wij verzorgen een complete dag van A tot Z.

Reviews van onze klanten
IvB

Wij hebben een super gezellige, onvergetelijke dag gehad. Heerlijke lunch en BBQ en een fantastische GPS-challenge met een Amerikaanse schoolbus!

Inge van Heek

We hebben een geweldige vrijgezellendag gehad, het begon met een vrolijke en gezellige chauffeur Rob die het hele gebeuren goed begeleidt. De opdrachten zijn leuk en zo krijg je nog eens iets te zien van Geertruidenberg en Drimmelen. De bbq was top, we hebben genoten! De schoolbus heeft ons opgehaald en naar huis gebracht, dat was perfect geregeld, het was een dag om nooit meer te vergeten!

Eva van Gestel
EvG
HIC

Leuke locatie met behulpzaam en enthousiast personeel. De verzorging, en organisatie tijdens ons bedrijfsuitje verliep soepel. Na een plenaire samenkomst zijn wij gaan varen. De GPS-tour is super leuk en je komt elkaar tijdens de tour af en toe ook tegen. Dat leidt tot hilarische momenten en een sportieve competitie. Ook de barbecue was goed verzorgd en aangepast naar ieders dieetwensen. Al met al kijken wij terug op een zeer geslaagde dag.

Hofmeier Interim & Consulting

Waren 45 jaar getrouwd en wilden eerst een groepsgevoel kweken met kids en kleinkinderen alvorens naar een geboekt hotel te gaan. Hebben 2 Tuks gehuurd. We begonnen met koffie en taart en ‘s middags lunch geboekt. De koffie met gebak stond klaar. Daarna prima uitleg voor het gebruik van de Tuk met opdrachten. De heren waren zeer hulpvaardig en de Challenge was geweldig. Wij hebben heel erg moeten lachen en dat was de bedoeling. De lunch was werkelijk perfect geregeld en voortreffelijk. Jullie van UitinZuid hebben voortreffelijk werk geleverd. Bedankt alle dames en heren voor deze geweldige ochtend.

Johannes Spierenburg
JS

Ook voor een bedrijfsuitje in de Biesbosch op maat

Heb je vragen of wil je graag een offerte op maat ontvangen voor een uniek dagje uit met je bedrijf in de Biesbosch? Neem gerust contact met ons op!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!