Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Personeelsuitjes Brabant

Ben je op zoek naar een leuk personeelsuitje of bedrijfsuitje? Uit in Zuid biedt tientallen unieke arrangementen aan voor kleine en grote bedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van personeelsuitjes in de omgeving van Breda en de Biesbosch. Ben je dus op zoek naar een personeelsuitje in Brabant? Dan ben je bij Uit in Zuid aan het juiste adres.

Meer dan 40 unieke uitjes in Brabant

Groot aanbod unieke uitjes geschikt voor gezinnen, families, vrienden en collega’s.

Dé uitjes specialist van de Biesbosch

Onze uitjes vinden plaatsen in of in de omgeving van Nationaal Park De Biesbosch.

Compleet verzorgd & op maat

Bij ons vind je compleet verzorgde uitjes. Naar wens op maat samengesteld en optioneel met eten & drinken.

Onze meest geboekte arrangementen voor personeelsuitjes

Trappen met grappen! Onze Tandem Battle is leuk voor jong en oud. Je wordt ontvangen op Fort Lunet in Raamsdonksveer....
Altijd al eens in een Tuktuk willen rondrijden? Door ons hoef je hiervoor niet helemaal naar het verre Thailand te...
Een prachtige vaartocht door de Biesbosch gecombineerd met een spannende, onvoorspelbare escaperoom. Neem contact op Vraag offerte aan Wat ga...
Tijd voor de Italiaanse, vakantiesferen op onze populaire rode retro Scooters. Zonnebril op, haren in de wind… Let’s GO! Neem...

Ruim aanbod personeelsuitjes in Brabant

Uit in Zuid biedt een breed scala aan personeelsuitjes in Brabant. Zo heb je de keuze uit indoor en outdoor, sportief of actief en zijn er nog veel meer keuzes te maken. Combineren met een bootje varen door de Biesbosch? Het is bij ons allemaal mogelijk.

Personeelsuitje in de Biesbosch

Door onze ligging is Uit en Zuid het ideale start- en eindpunt voor een personeelsuitje in de Biesbosch. Veel van onze uitjes vinden dan ook plaats in dit mooie natuurgebied. Nationaal Park De Biesbosch is de ideale omgeving voor een actief personeelsuitjes op water. Maar ook voor een leerzaam en cultureel personeelsuitje, waarbij jullie alle te weten komen over de flora en fauna van de Biesbosch.

Personeelsuitje op maat

Onze arrangementen kunnen met elkaar worden gecombineerd. Hierdoor creëer je een echt uniek en origineel personeelsuitje. Daarbij zijn onze arrangementen voorzien van een voorbeeldprogramma. Voldoet het programma dus niet helemaal aan jouw wensen? Geen probleem! We stemmen jouw personeelsuitje graag af op jouw wensen. Zo krijg je een uniek personeelsuitje op maat.

Personeelsuitje inclusief vervoer?

Ben je ook op zoek naar vervoer voor het personeel voor naar het personeelsuitje en weer terug? Huur een echte originele Amerikaanse schoolbus. Wij brengen het personeel van de ene naar de andere locatie. Dit maakt het evenement pas echt compleet en uniek.

Personeelsuitje inclusief eten en drinken?

Ook aan de inwendige mens wordt gedacht. Zo kun je het personeelsuitje starten met een lekkere kop koffie en een Brabants worstenbroodje. Ook kun je heerlijk lunchen en dineren in ons restaurant Fort Lunet of afsluiten met een borrel of spetterend personeelsfeest op een van onze drie unieke en gezellige evenementenlocaties.

 

Reviews van onze klanten
IvB

Wij hebben een super gezellige, onvergetelijke dag gehad. Heerlijke lunch en BBQ en een fantastische GPS-challenge met een Amerikaanse schoolbus!

Inge van Heek

We hebben een geweldige vrijgezellendag gehad, het begon met een vrolijke en gezellige chauffeur Rob die het hele gebeuren goed begeleidt. De opdrachten zijn leuk en zo krijg je nog eens iets te zien van Geertruidenberg en Drimmelen. De bbq was top, we hebben genoten! De schoolbus heeft ons opgehaald en naar huis gebracht, dat was perfect geregeld, het was een dag om nooit meer te vergeten!

Eva van Gestel
EvG
HIC

Leuke locatie met behulpzaam en enthousiast personeel. De verzorging, en organisatie tijdens ons bedrijfsuitje verliep soepel. Na een plenaire samenkomst zijn wij gaan varen. De GPS-tour is super leuk en je komt elkaar tijdens de tour af en toe ook tegen. Dat leidt tot hilarische momenten en een sportieve competitie. Ook de barbecue was goed verzorgd en aangepast naar ieders dieetwensen. Al met al kijken wij terug op een zeer geslaagde dag.

Hofmeier Interim & Consulting

Waren 45 jaar getrouwd en wilden eerst een groepsgevoel kweken met kids en kleinkinderen alvorens naar een geboekt hotel te gaan. Hebben 2 Tuks gehuurd. We begonnen met koffie en taart en ‘s middags lunch geboekt. De koffie met gebak stond klaar. Daarna prima uitleg voor het gebruik van de Tuk met opdrachten. De heren waren zeer hulpvaardig en de Challenge was geweldig. Wij hebben heel erg moeten lachen en dat was de bedoeling. De lunch was werkelijk perfect geregeld en voortreffelijk. Jullie van UitinZuid hebben voortreffelijk werk geleverd. Bedankt alle dames en heren voor deze geweldige ochtend.

Johannes Spierenburg
JS

Origineel personeelsuitje organiseren bij Uit in Zuid?

Heb je vragen of wil je graag een offerte op maat ontvangen voor een uniek personeelsuitje in Brabant? Neem gerust met ons op!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!