Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Inspiratie voor het leukste personeelsuitje in Brabant

Voor de leukste uitjes moet je bij Uit in Zuid zijn! Met onze Brabantse gezelligheid organiseren wij de leukste personeelsuitjes. Je kunt bij ons alle kanten op als het gaat om het organiseren van een personeelsuitje. Wij denken graag met je mee van begin tot eind. Ontvang jij je gasten bijvoorbeeld graag met koffie/thee en gebak of liever met een glaasje prosecco?

Origineel personeelsuitje

Ieder bedrijf is anders en omdat het personeel gelukkig ook niet allemaal hetzelfde is hoort bij ieder bedrijf ook een ander uitje. Om het allemaal makkelijk te maken hebben wij alles voor een geslaagd personeelsuitje zelf in huis. Van een Tuk Tuk challenge tot met een sloep varen in de Biesbosch, ook beschikken wij over een eigen restaurant met ruim buitenterras waardoor je ook voor een zomerse BBQ bij ons terecht kunt.

Leuke personeelsuitjes in en rondom de Biesbosch

We begrijpen dat het misschien moeilijk is. Wij hebben zelf wel een aantal uitjes op een rijtje gezet die het leukste zijn voor een personeelsuitje. Denk bijvoorbeeld aan een wisselprogramma. Wil jij je personeel de hele dag scherp houden? Kies dan voor een wisselprogramma. Dit gaat zo in zijn werk: De helft van de groep begint de dag met bijvoorbeeld de Tuk Tuk Challenge en het andere deel met de Sloepenchallenge. Na 1 uur of 1,5 kom je terug bij het startpunt en wissel je om. Door de activiteit kort maar krachtig te houden word het plezier verhoogd en heb je met heel je team een leuke dag.

Een top personeelsuitje

Een activiteit is natuurlijk heel leuk en aardig, maar hier in Brabant gaat gezelligheid toch echt wel door de maag. Dus wil je dat jouw bedrijfsuitje dit jaar slaagt? Begin de dag dan met een ontvangst met bijvoorbeeld koffie met gebak. Hiermee begint iedereen ontspannen en gezellig de dag en ben je klaar om op pad te gaan. Wij ontvangen je na de activiteit graag bij Fort Lunet om hier met je collega’s nog eens de dag na te bespreken onder het genot van een borrel of misschien zelfs een verrassende zomer BBQ. Wij hebben verschillende opties voor de invulling van jouw culinaire afsluiting. Klik hier voor de mogelijkheden.

Toch liever een personeelsfeestje in Brabant?

Heb jij liever een personeelsfeest, vergadering of product presentatie met je collega’s? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over 3 evenementenpanden in de gemeente Geertruidenberg namelijk: Fort Lunet, Fort Sint Gertrudis en het Cachot. Deze locaties zijn perfect voor dit soort gelegenheden. Uiteraard verzorgen wij je hier ook graag van een hapje en een drankje, of denk er eens aan om de dag te beginnen met een vergadering op een van onze locaties om vervolgens een ontspannen activiteit te doen. Je zult merken dat iedereen door de dag heen enthousiast blijft.

Organiseer je personeelsuitje bij Uit in Zuid

Benieuwd naar de mogelijkheden? Organiseer je personeelsuitje bij Uit in Zuid! Klik op onderstaande knop voor alle originele personeelsuitjes.

Groepsuitje organiseren bij Uit in Zuid?

Heb je vragen of wil je graag een offerte op maat ontvangen voor een uniek dagje uit in Brabant? Neem gerust met ons op!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!