• *

Personeelsuitjes Brabant

Ben je op zoek naar een leuk personeelsuitje of bedrijfsuitje? Uit in Zuid biedt tientallen unieke arrangementen aan voor kleine en grote bedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van personeelsuitjes in de omgeving van Breda en de Biesbosch. Ben je dus op zoek naar een personeelsuitje in Brabant? Dan ben je bij Uit in Zuid aan het juiste adres.

 

Populaire bedrijfsuitjes:

 • GPS tuk tuk

  GPS Tuk Tuk Challenge

  Met een elektrische tuk tuk een mooie tocht maken? Met de GPS Tuk Tuk Challenge ga je de uitdaging aan om het Brabantse land te verkennen door verschillende GPS-punten te zoeken en met elkaar opdrachten uit te voeren. Het team dat dit het beste doet, wint!
  ["15","19","18","21","17","16"]
  ["11","4","9","26"]
  ["1","2"]
  Scooter dorpen derby

  Scooter Dorpen Derby

  Tijd voor de Italiaanse vakantiesferen op onze populaire rode retro Scooters. Zonnebril op, haren in de wind... Let's GO! Verken de dorpen rondom én Vestingstad Geertruidenberg op onze elektrische scooters!
  ["15","19","18","21","17","16"]
  ["12","9","23","24"]
  ["2"]
  Biesbosch

  GPS Biesbosch Sloepen Challenge

  Een GPS puzzeltocht op het water! Neem het tegen elkaar op in de Biesbosch terwijl je zelf vaart en navigeert. Zoek vlaggen, maak opdrachten en wie weet is jouw groep winnaar van de GPS Biesbosch Sloepen Challenge!
  ["15","19","21","18"]
  ["14","12","8"]
  ["2"]
 • Tandem challange

  GPS Tandem Challenge

  Onze Tandem Battle is leuk voor jong en oud. Je fietst geen lange etappes, maar korte afstanden. Navigeer door vestingstad Geertruidenberg en voer verschillende opdrachten uit. Neem het tegen elkaar op en wie weet ben jij de winnaar van jouw groep.
  ["15","19","18","21","17","16"]
  ["11","4","9"]
  ["1","2"]
  American schoolbus

  American Schoolbus Battle

  Met deze bus ben je een echte blikvanger op de Nederlandse wegen. Je gaat niet terug naar school, maar een hele leuke activiteit tegemoet. De bus brengt je naar verschillende plaatsen rondom Fort Lunet waar je een speurtocht doet.
  ["15","19","21","18","17","16"]
  ["4","5","9"]
  ["1","2"]
  Challange

  Biesbosch Jungle Challenge

  Met onze Canadese kano´s ontdek je de smalste kreekjes van Nationaal Park De Biesbosch. Eén kano biedt plaats voor drie personen, zodat je samen met vrienden, familie of collega´s deze tocht kan maken!
  ["15","19","18","21","17","16"]
  ["11","12","10"]
  ["2"]
 • Diner

  VR Game Escape Diner

  Een unieke VR-ervaring, teambuilding, hilariteit en dit alles onder het genot van heerlijke gerechten. Wij bieden je een spannende en ingewikkelde politiezaak aan. In elke ronde is het de taak aan jullie om antwoord te geven op een vraag zoals; Wat is er gebeurd? Waarom is dit gebeurd? Wie is er schuldig?
  ["15","19","18","21","17"]
  ["1","7","2","26","27"]
  ["1"]
  VR game

  VR Game La Casa de Papel

  Bella Ciao! Een VR Escape Diner naar aanleiding van de populaire Netflix Serie La Casa de Papel. Voel jezelf een echte bankrover en laat je, samen met je team, leiden door “El Professor”. Weten jullie samen, door midden van deze VR Escape Game de Koninklijke Munt in Madrid te ontsnappen?
  ["15","19","18","21","17","16"]
  ["11","1","7","2","27"]
  ["1"]
  Escaperoom combi

  Escaperoom Combi

  Ga de uitdaging aan in één van onze escaperooms. Laat je opsluiten en probeer zo snel mogelijk te ontsnappen. Na de escaperoom vertrek je met een elektrische sloep naar Nationaal Park De Biesbosch.
  ["15","19","18","21","17","16"]
  ["11","14","1","12","2"]
  ["1","2"]
 • GPS mini tuk tuk challange

  GPS Mini Tuk Tuk Challenge

  Onze GPS Mini Tuk Tuk Challenge is een echte Challenge maar dan mini. Deze route is optimaal als je een leuk combinatieprogramma wil maken. Combineer dit arrangement met bijvoorbeeld een escaperoom!
  ["15","19","18","21","17","16"]
  ["4","9","26"]
  ["1","2"]
  GPS Kano challange

  GPS Kano Challenge

  Navigeren met een GPS in een kano! Je gaat met maximaal drie personen in een Canadese kano. Twee personen peddelen en de derde navigeert. Neem het op tegen je vrienden, familie of collega's. Wie wint bij jullie de GPS Kano Challenge?
  ["15","19","18","21","17"]
  ["12","24","8","10"]
  ["2"]
  GPS mini tandem challange

  GPS Mini Tandem Challenge

  Zoek je een combinatieprogramma? Dan is onze GPS Mini Tandem Challenge een goede optie. Dit arrangement duurt 1,5 uur, waardoor je het prima kan combineren met iets anders!
  ["15","19","18","21","17","16"]
  ["12","9","24","10"]
  ["1","2"]

Ruim aanbod Personeelsuitjes in Brabant

Uit in Zuid biedt een breed scala aan personeelsuitjes in Brabant. Zo heb je de keuze uit indoor en outdoor, sportief of actief en zijn er nog veel meer keuzes te maken. Combineren met een bootje varen door de Biesbosch? Het is bij ons allemaal mogelijk.

 

Personeelsuitje op maat

Onze arrangementen kunnen met elkaar worden gecombineerd. Hierdoor creëer je een uniek en origineel personeelsuitje. Ben je voor je personeelsuitje ideeën aan het opdoen? Bekijk onze arrangementen

 

Onze arrangementen zijn voorzien van een voorbeeldprogramma. Voldoet het programma dus niet helemaal aan jouw wensen? Geen probleem! We stemmen jouw personeelsuitje graag af op jouw wensen. Zo krijg je een uniek personeelsuitje op maat.

 

Personeelsuitje inclusief vervoer?

Ben je ook opzoek naar vervoer voor het personeel voor naar het personeelsuitje en weer terug? Huur onze echte originele Amerikaanse schoolbus. Wij brengen het personeel van de ene naar de andere locatie. Dit maakt het evenement pas echt compleet en uniek.

 

Personeelsuitje inclusief eten en drinken?

Ook aan de inwendige mens wordt gedacht. Zo kun je het personeelsuitje starten met een lekkere kop koffie en een Brabants worstenbroodje. Ook kun je heerlijk lunchen en dineren in ons restaurant Fort Lunet of afsluiten met een borrel of spetterend personeelsfeest op een van onze drie unieke eventlocaties

 

Organiseer het personeelsuitje bij Uit in Zuid

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw personeelsuitje in Brabant? Neem vandaag nog contact op met Uit in Zuid. Bel naar 0162 - 727 040 of mail ons op info@uitinzuid.nl. Of vraag vrijblijvend een offerte aan.