Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

4 tips voor een origineel bedrijfsuitje in Brabant

Ben jij dit jaar aan de beurt voor de organisatie van het bedrijfsuitje? Bij Uit in Zuid regel je gemakkelijk een origineel bedrijfsuitje in Brabant. Uit in Zuid heeft de gezelligste uitjes en heeft de beste tips voor je onder elkaar gezet.

TIP 1. Ga de natuur in!

Een origineel bedrijfsuitje in Brabant, is een uitje in de Biesbosch. Met je collega’s de natuur in en samen genieten van de rust. Geen stress, maar even ontspannen en lachen met elkaar. Denk eens aan een rondvaart met een Elektrische sloep of een, iets actievere, kanotocht. Zo genieten jullie samen van de prachtige omgeving die de Biesbosch te bieden heeft. Wie spot er als eerste een bever?

TIP 2. Zorg voor een bedrijfsuitje voor jong & oud

Zorg ervoor dat je bedrijfsuitje geschikt is voor alle leeftijden. Zo is niet iedere activiteit voor jong en oud geschikt. Denk hieraan bij de organisatie van je bedrijfsuitje. Is een kanotocht niet geschikt? Kies voor een origineel bedrijfsuitje met een actief deel, iets wat voor iedereen leuk is. Zo kun je bij Uit in Zuid kiezen uit verschillende invullingen van de dag. Samen kijken we naar een geschikt programma die past bij de groep.

Ben je op zoek naar iets actiefs? Dan zijn de tandems en kano’s een geschikte activiteit. Ontdek de Biesbosch per kano of spring op de tandem en fiets door de Gemeente Geertruidenberg.

Liever een bedrijfsuitje geschikt voor alle leeftijden? Ga het water op en huur een van onze Elektrische Sloepen. Je kunt kiezen voor een zelfstandige rondvaart door de Biesbosch met een lekkere lunch. Of ga met elkaar de strijd aan en speel de GPS Sloepen Challenge. Welk team zal er gaan winnen?

TIP 3. Een bedrijfsuitje kan ook prima na werktijd

Zoek je een origineel bedrijfsuitje na 17:00 uur? Dat kan natuurlijk ook! Na het werk met je team erop uit. Zo hoeft een bedrijfsuitje niet de hele dag te duren en kun je na de werkdag aansluiten voor een borrel en activiteit. De borrel kan ook een diner zijn, een 3-gangen menu of een uitgebreid buffet. Na het diner start de activiteit. Stap met z’n allen in de Tuk Tuk en strijd tegen elkaar tijdens de Tuk Tuk Challenge. Je komt langs GPS punten met hilarische opdrachten en rijdt samen door de prachtige vestingstad Geertruidenberg.

Geschikte activiteiten voor een kort en origineel bedrijfsuitje:

  • Escaperoom Het Fort (duur ca. 1 uur)
  • (Mini) Tuk Tuk Challenge (duur ca. 2 uur)

TIP 4. Maak je bedrijfsuitje compleet

Denk goed na over de invulling van het bedrijfsuitje. Maak er een dag van om niet snel te vergeten. Zo wordt er nog lang over na gepraat op het werk bij het koffiezetapparaat. Zo’n dag zorgt voor verbinding met elkaar.

Overdag een activiteit en daarna gezamenlijk dineren onder het genot van een glaasje wijn of een glas speciaal bier. Tijdens de prijsuitreiking wordt het beste team uitverkozen tot winnaar van de dag. Wat een topteam!

Liever een diner met een feestavond als bedrijfsuitje? Met 3 eigen feestlocaties maken wij graag voor je een offerte op maat. Onze locaties Fort Sint Gertrudis, Het Cachot en Fort Lunet zijn prachtige historische locaties. Bij Uit in Zuid in Brabant kun je terecht voor een origineel bedrijfsuitje.

Zorg aan het einde van de dag voor een gezellige afsluiting. Gaat iedereen op eigen vervoer weer naar huis of zorg je voor een taxi? Wist je dat onze Amerikaanse Schoolbussen in te zetten zijn als groepsvervoer?

Organiseer je bedrijfsuitje bij Uit in Zuid

Benieuwd naar de mogelijkheden? Organiseer je bedrijfsuitje bij Uit in Zuid! Klik op onderstaande knop voor alle originele bedrijfsuitjes.

Groepsuitje organiseren bij Uit in Zuid?

Heb je vragen of wil je graag een offerte op maat ontvangen voor een uniek dagje uit in Brabant? Neem gerust met ons op!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!