Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Teamuitjes Biesbosch

Met je collega’s erop uit tijdens een uniek teamuitje in de Biesbosch. Bij Uit in Zuid ben je hiervoor aan hét juiste adres! In het Brabantse land ligt een van de mooiste natuurgebieden van Nederland: Nationaal Park De Biesbosch. Met haar eilandjes met wilgen, kreken met kristalhelder water en een doolhof aan rivieren is dit de ideale plek om er met je team een dagje op uit te gaan.

Meer dan 40 unieke uitjes in Brabant

Groot aanbod unieke uitjes geschikt voor gezinnen, families, vrienden en collega’s.

Dé uitjes specialist van de Biesbosch

Onze uitjes vinden plaatsen in of in de omgeving van Nationaal Park De Biesbosch.

Compleet verzorgd & op maat

Bij ons vind je compleet verzorgde uitjes. Naar wens op maat samengesteld en optioneel met eten & drinken.

Wat voor teamuitje wil je organiseren?

Onze GPS puzzeltocht op het water is een unieke ervaring. Deze challenge speelt zich af in onze elektrische sloepen midden...
Een sportief dagje uit in nationaal park de Biesbosch in een Canadese kano. Stap deze middag aan boord bij de...
Een unieke combinatie: varen én scooteren in een prachtige omgeving. Neem contact op Vraag offerte aan Wat ga je doen...
Een prachtige vaartocht door de Biesbosch gecombineerd met een spannende, onvoorspelbare escaperoom. Neem contact op Vraag offerte aan Wat ga...

Een avontuurlijk teamuitje in de Biesbosch

Jullie dag start in de thuishaven van De Biesbosch; Fort Lunet. Dit fort is in 1837 gebouwd in opdracht van Keizer Napoleon. In de Tweede Wereldoorlog bezette de Duitsers het fort. Vandaag de dag is het een horecagelegenheid waar jullie voor de start van het teamuitje terecht kunnen voor een kop koffie met appeltaart of een heerlijke lunch. Na deze opwarming vertrekken jullie samen met ons enthousiaste team richting de Biesbosch waar het actieve gedeelte kan beginnen. Na dit avontuur op het water komen jullie weer terug bij Fort Lunet, waar de barbecue al aan staat of het drie gangen diner opgediend kan worden. Een prima manier om jullie teambuilding af te sluiten met heerlijk eten en een borrel op ons zonovergoten terras.

Met je team de boot in

Wanneer jullie bij ons een teamuitje in de Biesbosch boeken zal het geen verrassing zijn dat jullie het water op gaan. Jullie kunnen op verschillende manieren de boot in; met een kano of met een elektrische fluistersloep. Het fijne is dat je voor beiden geen vaarbewijs nodig hebt. Er samen op uit met de elektrische fluitersloepen betekent dat het team onderverdeeld wordt in verschillende boten. Iedere boot krijgt een GPS-systeem mee en een aantal navigatiepunten. Jullie zullen merken dat navigeren op basis van een GPS op het water heel anders is dan op het land. Op het desbetreffende punt aangekomen vinden jullie een vlag met een opdrachten. Het team met de meeste antwoorden goed wint een leuke prijs tijdens de ludieke prijsuitreiking. 

Teamuitje Biesbosch Jungle Challenge

Zijn jullie voor het teamuitje in de Biesbosch op zoek naar iets meer avontuur en activiteit? Kies dan voor de Biesbosch Jungle Challenge. De ‘Biesbosch Kano Express’ brengt jullie naar het hartje van dit schitterende natuurgebied. Vanuit hier stappen jullie in kano’s om op verkenning te gaan in dit natuurpark. De ‘challenge’ hier is om heelhuids uit de Biesbosch te komen. Gevaarlijk is het niet, maar soms zijn de kreekjes zo smal en ondiep, waardoor er gekluund moet worden. Een hilarisch avontuur wat zorgt voor echte teambuilding.

Reviews van onze klanten
IvB

Wij hebben een super gezellige, onvergetelijke dag gehad. Heerlijke lunch en BBQ en een fantastische GPS-challenge met een Amerikaanse schoolbus!

Inge van Heek

We hebben een geweldige vrijgezellendag gehad, het begon met een vrolijke en gezellige chauffeur Rob die het hele gebeuren goed begeleidt. De opdrachten zijn leuk en zo krijg je nog eens iets te zien van Geertruidenberg en Drimmelen. De bbq was top, we hebben genoten! De schoolbus heeft ons opgehaald en naar huis gebracht, dat was perfect geregeld, het was een dag om nooit meer te vergeten!

Eva van Gestel
EvG
HIC

Leuke locatie met behulpzaam en enthousiast personeel. De verzorging, en organisatie tijdens ons bedrijfsuitje verliep soepel. Na een plenaire samenkomst zijn wij gaan varen. De GPS-tour is super leuk en je komt elkaar tijdens de tour af en toe ook tegen. Dat leidt tot hilarische momenten en een sportieve competitie. Ook de barbecue was goed verzorgd en aangepast naar ieders dieetwensen. Al met al kijken wij terug op een zeer geslaagde dag.

Hofmeier Interim & Consulting

Waren 45 jaar getrouwd en wilden eerst een groepsgevoel kweken met kids en kleinkinderen alvorens naar een geboekt hotel te gaan. Hebben 2 Tuks gehuurd. We begonnen met koffie en taart en ‘s middags lunch geboekt. De koffie met gebak stond klaar. Daarna prima uitleg voor het gebruik van de Tuk met opdrachten. De heren waren zeer hulpvaardig en de Challenge was geweldig. Wij hebben heel erg moeten lachen en dat was de bedoeling. De lunch was werkelijk perfect geregeld en voortreffelijk. Jullie van UitinZuid hebben voortreffelijk werk geleverd. Bedankt alle dames en heren voor deze geweldige ochtend.

Johannes Spierenburg
JS

Ook voor een teamuitje op maat

Heb je vragen of wil je graag een offerte op maat ontvangen voor een uniek dagje uit met je team in Brabant? Neem gerust contact met ons op!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!