Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Zo organiseer je een bedrijfsuitje in de Biesbosch

Een bedrijfsuitje is vooral gezellig! En laten wij in het gezellig maken nu net heel goed zijn bij Uit in Zuid. Want bij ons vind je de gezelligste bedrijfsuitjes in Brabant. En met onze mooie locatie in Brabant hebben we ook nog eens een uniek plekje te pakken. Wij liggen namelijk naast Nationaal Park De Biesbosch. Dit is het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa! Benieuwd na hoe je hier jouw unieke bedrijfsuitje organiseert? Lees dan snel verder!

 

Uniek bedrijfsuitje op een unieke plek in de Biesbosch

Een bedrijfsuitje heeft altijd wat standaard elementen; samenzijn, vertier, eten en drinken. Maar de locatie is natuurlijk ook belangrijk. Wij hebben een unieke locatie aan de rand van de Biesbosch. Vanaf onze eigen aanlegsteiger bij onze thuisbasis Fort Lunet, stap je zo op een elektrische sloep of nemen we je mee met onze kano’s. Wil je dus liever een bedrijfsuitje waarbij je met een groep in een sloep zit, of wil je wel eens zien hoe sportief je collega’s zijn?

Wie wordt de winnaar van jullie bedrijfsuitje?

Wanneer je voor een bedrijfsuitje in de Biesbosch kiest kan je ervoor kiezen om met je collega’s erop uit te gaan met elektrische sloepen tijdens een Sloepen Challenge. Je team wordt in kleinere groepen verdeeld. Iedere groep gaat met een sloep op verkenning in de Biesbosch met een GPS. Welke groep vind alle GPS punten en maakt daarbij de gegeven opdrachten het beste? Die groep zal de winnaar van jullie bedrijfsuitje worden!

Hoe sportief zijn jouw collega’s?

Naast de sloepen beschikken we ook over een flink aantal kano’s. Hier kan je alleen in, maar ook met een of twee van je collega’s. Tijdens de kanotocht zal er geen spelelement zijn, maar het kanovaren levert gegarandeerd hilarische momenten op. Misschien komen een paar collega’s wel even vast te zitten. En gaat dat wel goed als je met 3 man in een kano zit? Roeit de rechterkant nu harder dan de linkerkant? Ja, je ziet het al voor je he? Na deze tocht is het meteen duidelijk wie de sportiefste van jullie stel is.

Bedrijfsuitje tot in de puntjes geregeld

Een bedrijfsuitje is een hele dag plezier. Daarom kan je bij onze thuisbasis Fort Lunet starten met een kop koffie en thee of een heerlijke lunch. Hierna neemt ons enthousiaste team jullie mee op avontuur in de Biesbosch met de sloepen of met de kano’s. Bij terugkomst staat er een borrel of een diner aan het water op jullie te wachten. Of misschien hebben jullie wel meer trek in een uitgebreide BBQ. Alles kan en wij denken graag met je mee.

Zin gekregen om een bedrijfsuitje te organiseren in de Biesbosch?

Nu al zin gekregen om een uitje te boeken? Of wil je liever nog wat meer informatie? Klik dan op onderstaande knop. Mocht je nog vragen hebben dan horen wij dat uiteraard graag!

Groepsuitje organiseren bij Uit in Zuid?

Heb je vragen of wil je graag een offerte op maat ontvangen voor een uniek dagje uit in Brabant? Neem gerust met ons op!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!