Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Origineel teamuitje in de lente

Hoe leuk is het om samen met je collega’s of sportteam een dagje uit in Brabant te beleven in de lente. Wij helpen je graag een origineel teamuitje te organiseren. Wij hebben een ruim aanbod aan uitjes die jou en je gezelschap hoe dan ook een onvergetelijke dag zullen bezorgen.  

Tuk Tuk lente uitje

Ons veruit meest geboekt lente uitje is de GPS Tuk Tuk challenge. Met dit Thaise karretje op 3 wielen steel je in de omgeving ongetwijfeld de show. Je zult op pad gaan in de omgeving van vestingstad Geertruidenberg met een GPS. Uiteraard is er tussen de challenge door ook tijd om even op een terrasje te hoppen.  

GPS Sloepen challenge  

Het is lente! En dan betekent dat onze sloepen weer het water in mogen. Met natuurgebied de Biesbosch om de hoek zorgt de GPS sloepen challenge ongetwijfeld voor een onvergetelijk dagje uit in de lente. Je wordt tijdens deze challenge op pad gestuurd met onze elektrische sloepen. In dit natuurgebied zijn een aantal GPS locaties uitgezet met opdrachten. Hebben jullie alle opdracht goed uitgevoerd? Dan zijn jullie de winnaars van jullie lente teamuitje! 

GPS Tandem challenge 

Dit hilarische voertuig zal bij veel mensen een lach op hun gezicht toveren. Tijdens de GPS tandem challenge ga je in teams op pad met kleurrijke Amerikaanse tandems. Een gezellig en sportief uitje waarbij jullie teambuilding zeker wordt getest. Met enkel een GPS, een instructieboekje ben je op elkaar aangewezen. Weten jullie dit spel te winnen door alle opdrachten in de omgeving goed te beantwoorden? 

Escaperoom het Fort

Hebben jullie een klein team, maar zijn jullie opzoek naar een uitdaging en een gezellige dag? Duik in onze escaperooms en leer samen te werken. Verwerkt in ons eeuwenoude fort vindt je 2 escaperooms met ieder hun eigen thema. Keer terug in de tijd van Napoleon en geraak uit de Bomkelder door samen te werken. Onze 2de kamer is het medicijn. Weten jullie onder de radar te blijven van de Duitsers en de medicijnen mee te smokkelen? 

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Zoals je kunt zien is er in de lente genoeg te doen bij Uit in Zuid. Van sportief op pad met de tandem tot lekker uitwaaien in de Biesbosch er zit altijd een lente uitje bij voor jouw gezelschap. Ben je benieuwd geworden of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact!

Groepsuitje organiseren bij Uit in Zuid?

Heb je vragen of wil je graag een offerte op maat ontvangen voor een uniek dagje uit in Brabant? Neem gerust met ons op!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!