Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Gezinsuitje in Brabant

Er even lekker tussenuit in Brabant met het hele gezin? Dit kan bij Uit in Zuid! Door ons ruime aanbod aan wisselende groepsactiviteiten en familie-uitjes, bieden wij zowel in de zomer als in de winterperiode leuke uitstapjes aan voor het hele gezin. Beleef met zijn allen een superleuke dag vol plezier. Een leuk gezinsuitje in Brabant boek je bij Uit in Zuid!

Leuk voor het hele gezin

Papa en mama kunnen even lekker ontspannen terwijl de kinderen zich uitleven, wat wil je nog meer? Ben je dus opzoek naar een leuk gezinsuitje in Brabant met plezier voor iedereen? Blader dan snel eens door ons ruime en gevarieerde aanbod aan uitstapjes voor het hele gezin. Bezoek bijvoorbeeld samen Nationaal Park de Biesbosch met een van onze elektrische sloepen of ga de uitdaging met elkaar aan in een van onze Canadese kano’s. Of ga er samen op uit en kruip samen op een van onze elektrische scooters of tandemfietsen

Gezinsuitjes voor jong & oud

Zijn de kinderen al wat ouder? Ga dan de uitdaging aan en beleef onze spannende escaperoom in het fort. Weten jullie binnen 60 minuten te ontsnappen uit een van onze escaperooms? Stuk voor stuk leuke activiteiten voor het hele gezin in Noord-Brabant van jong tot oud!

Uitstapjes inclusief eten

Maar van al die activiteiten krijg je natuurlijk trek! Begin of eindig jullie dag bij een van onze eventlocaties. Denk dus ook aan de innerlijke mens en start of sluit af bij ons restaurant Fort Lunet of Fort Sint Gertrudis met een heerlijke lunch, borrel of diner. Fort Lunet heeft in de zomerperiode een groot terras staan op de binnenplaats, met een echt springkussen kasteel. Mochten de kinderen nog niet uitgeput zijn van alle leuke activiteiten overdag. Daarnaast is er voor de allerkleinste een smaakvol kindermenu op de kaart gezet met een verrassende ‘Kidz’ beker. Zodat ook zij hun kleine maagjes bij ons kunnen vullen. Kortom bij Uit in Zuid vermaken jullie jezelf wel, of je nou jong of oud bent! 

Ook een gezinsuitje in Brabant beleven bij Uit in Zuid?

Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een van onze leuke gezinsuitjes? Aarzel dan niet en neem contact op met Uit in Zuid! Bel of mail ons. Of vraag een vrijblijvende offerte aan. Voor de leukste uitstapjes van Brabant met het hele gezin!

Groepsuitje organiseren bij Uit in Zuid?

Heb je vragen of wil je graag een offerte op maat ontvangen voor een uniek dagje uit in Brabant? Neem gerust met ons op!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!