Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Een dagje uit in Brabant met Moederdag

14 mei is het weer moederdag. De dag om jouw moeder in het zonnetje te zetten. Ze zal ongetwijfeld heel blij zijn met een bosje bloemen of een doosje chocola, of ga jij dit jaar voor een kostbare herinnering. Ga dit jaar samen met je moeder op pad bij Uit in Zuid om samen een mooie herinnering te maken.

Genieten in de Biesbosch

Grote kans dat 14 mei het al heerlijk weer is. Hoe lekker is het dan om op het water te zitten? Vanaf de steiger van Uit in Zuid zit je binnen 20 min midden in de Biesbosch. Kom lekker tot rust en klets bij onder het genot van een hapje en een drankje en verken ondertussen dit bijzondere natuurgebied. Moederdag zoals je hem nog nooit hebt beleefd.

Uniek op pad

Met keuze uit verschillende voertuigen om de omgeving te verkennen zit er altijd iets bij voor jullie. Van tandem tot Tuk Tuk wij hebben de ingrediënten om jullie een hilarische middag te bezorgen. Je krijgt van ons een route mee waarmee jullie op het gemak kunnen touren door de omgeving. Onderweg is er genoeg ruimte om een tussenstop te maken op een zonovergoten terrasje.

Hapje eten

Na een hele dag op pad te zijn geweest is het heel lekker de dag nog even na te bespreken samen. Waar kan dit beter dan op het terras van restaurant Fort Lunet? Dit restaurant is gelegen op het begin en eindpunt van vrijwel alle uitjes. Zo kun je vanaf je eindpunt zo op het terras ploffen. Onze collega’s staan klaar om jou te verzien van een koud drankje en een borrel of diner.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Zoals je kunt zien is er met Moederdag genoeg te doen bij Uit in Zuid. Van sportief op pad met de tandem tot lekker uitwaaien in de Biesbosch er zit altijd een lente uitje bij voor jouw gezelschap. Ben je benieuwd geworden of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Groepsuitje organiseren bij Uit in Zuid?

Heb je vragen of wil je graag een offerte op maat ontvangen voor een uniek dagje uit in Brabant? Neem gerust met ons op!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!