Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Zo organiseer je een sinterklaasborrel

Wie zoet is krijgt lekkers. Wil jij dit jaar je collega’s goed verwennen tijdens de sinterklaasborrel? Bij het organiseren van een sinterklaasborrel komt een hoop kijken. Wij geven je 5 tips die je niet moet vergeten bij het organiseren van een sinterklaasborrel.

Stap 1: Kies een datum

Als eenmaal de sinterklaas in het land is, is de agenda voor veel mensen al snel vol. Het is nu eenmaal een drukke periode. Zorg daarom dat je optijd bent met het kiezen en doorgeven van een datum. Je wilt natuurlijk het liefst al je werknemers erbij hebben. Je kunt het natuurlijk kiezen voor een weekenddag, maar denk bijvoorbeeld ook eens aan een woensdag of vrijdagmiddag. Zo luidt je gezellig het weekend in en is het een gezellig aftrap voor de feestdagen.

Stap 2: Wie nodig je uit?

Denk van te voren goed na wie je uitnodigt tijdens de sinterklaasborrel. Wordt het een familiefeest met werknemers, partners en kinderen? Of kies je voor een sinterklaasborrel met alleen werknemers? Voor welke doelgroep je ook gaat, zorg dat je goed inventariseert wie er komen. Zo kun je aan de hand daarvan je programma aanpassen.

Stap 3: Bepaal de tijden

Communiceer met je werknemers de tijden van het sinterklaasfeest. Zo weet iedereen waar hij/zij aan toe is en ontstaat er geen onduidelijkheid. Nodig je ook kinderen uit op het sinterklaasfeest? Kies er dan voor je sinterklaasborrel wat in te korten. De spanningsboog van kinderen is vaak vrij kort. Zeker als je voor de kinderen entertainment hebt geregeld is 2,5 uur lang genoeg.

Stap 4: Het entertainment

Bij een sinterklaasfeest hoort een leuk programma voor jong en oud. Een interactieve invulling voor de kinderen zorgt ongetwijfeld voor een geslaagd sinterklaasfeest. Er is genoeg aanbod sinterklaas entertainment. Bedenk ruim van te voren wat de invulling van jouw entertainment wordt. Wij als locatie bieden ook een pietenshow aan. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. gaan jullie liever wat actiever op pad? Huur dan een Tuk Tuk of scooter en ga op pietenjacht in de buurt. Er lopen ongetwijfeld genoeg pietjes rond in de buurt. 

 

Je kunt je gasten niet zomaar naar huis sturen met een lege maag. Eet samen met al je genodigden na de pietenshow of je dagje uit bij Uit in Zuid. Kies voor een winters buffet met voor de kinderen een friettafel. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Stap 5: Cadeautjes

Je kunt je gaste natuurlijk niet met lege handen naar huis laten gaan. Pak jij dit jaar uit tijdens de sinterklaasborrel? Het geven van een mooi cadeau aan je werknemers is een blijk van waardering. Kies een moment uit tijdens de sinterklaasborrel om je blijk van waardering naar hen uit te spreken. Dit is dan ook het uitgelezen moment om de cadeaus te overhandigen. Heb je ook nog kinderen te gast? Zorg dan dat er voor hun ook een kleinigheidje is. De cadeaus kun je dan bijvoorbeeld laten overhandigen door sinterklaas. Zo maak je het voor de kinderen een top middag.

Boek nu je bedrijfsuitje in Brabant!

Zoals je kunt zien kun je ook in het najaar bij ons terecht voor een gezellig dagje uit in Brabant. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje bij onze bedrijfsuitjes. Of neem contact met ons op door te bellen naar 0162-727040 of mail naar info@uitinzuid.nl

Groepsuitje organiseren bij Uit in Zuid?

Heb je vragen of wil je graag een offerte op maat ontvangen voor een uniek dagje uit in Brabant? Neem gerust met ons op!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!